Bebelusi de iulie-august 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
MONAI spune:
Corbioana, sa-l pap nu alta pe Andrei. E taaaaaare scump.
Peca, saru-mana de reteta, mi-o voi pastra pe cand va fi cazul. Chiar vreau sa am pregatite niste retete, ca eu cu gatitul.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
emaaimee spune:
quote:
Aus anorganischen Düngemittel stammt der teilweise hohe Gehalt an Nitrat im Gemüse, z.B. in Karotten und Spinat. Bei der Aufbewahrung von angebrochenen Resten können Bakterien aus der Nahrung Nitrat in gefährliches Nitrit umwandeln. = aici este o explicatie putin chimica care ma cam depaseste mai ales ca acum nu am timp de "gandit" sa iasa chiar ce acolo de aceea se recomanda:]
peca cred ca la asta se refera:
Beets and spinach have high concentrations of naturally-occurring nitrates that can reduce the ability of the baby's hemoglobin to transport oxygen. These foods should be used in moderation or not at all until the baby reaches his first birthday.
Sfecla si spanacul(la tine e si morcovul) au o concentratie mare de nitriti care se gasesc in mod normal in aceste legume.Acestea pot reduce capacitatea hemoglobinei bb de a transporta oxigen.Aceste legume ar trebui folosite cu precautie sau deloc pana cand bebelusul implineste un an.
decu fundita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
KULTA spune:
Dragele mele,
Va multumesc mult pentru sfaturi si iertati-ma daca nu intru decit cind am nevoie.Alta data n-am timp, sunt disperata cu astia mici.
Nu mai stiu ce sa fac, Sebi cere papa din ora-n ora si cind vreau sa ii dau completare, refuza.Urla mai toata ziua cit il tine gura si doarme cu jumatatile de ora. Cum e la voi? Credeti ca ar trebui sa ii fac un program?
Va multumesc din suflet
Noi la 3 luni fara 3 zile aveam 5,810kg si 60,6cm.
VA MULTUMESC INCA O DATA SI VA PUPIC. Felicitari pentru dintisorul Evei.
Giana spune:
...eu credeam ca trebuie sa fie mai mare...la fontanela ma refer.Am citit pe forum pe-aici ca la 8 luni este de doua degete...am luat-o eu razna.
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
roxanuta spune:
Monica-Elena, Peca, multumesc pentru informatii. Noi facem 5 luni in dec. 9 dar pentru ca bebe nu primeste supliment, pediatrul a recomandat sa introduc cereale dimineata si seara. Acum, sper din tot sufletul sa bea laptele asta si sa nu trebuiasca sa il pun pe solide.
Sanatate la puiuti
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Dragele mele,
Va multumesc mult pentru sfaturi si iertati-ma daca nu intru decit cind am nevoie.Alta data n-am timp, sunt disperata cu astia mici.
Nu mai stiu ce sa fac, Sebi cere papa din ora-n ora si cind vreau sa ii dau completare, refuza.Urla mai toata ziua cit il tine gura si doarme cu jumatatile de ora. Cum e la voi? Credeti ca ar trebui sa ii fac un program?
Va multumesc din suflet
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Eu te admir f mult ca ai 2 copii si e normal sa nu ai timp.Cred ca nu trebuie sa te scuzi.
Sebi s-ar putea sa faca asa pt ca acum e aproape de 3 luni si poate sa fie un puseu de crestere.Am patit-o si fata.Nu cred ca trebuie sa ii faci program si nici sa ii dai formula.Isi mareste productia de laptic sugand asa de des si poate sa suga des si din cauza colicilor=>plans cam des
decu fundita
KULTA spune:
quote:
Originally posted by emaaimeequote:
Originally posted by KULTA
Dragele mele,
Va multumesc din suflet
Eu te admir f mult ca ai 2 copii si e normal sa nu ai timp si cred ca nu trebuie sa te scuzi.
Sebi s-ar putea sa faca asa pt ca acum e aproape de 3 luni si poate sa fie un puseu de crestere.Am patit-o si cu fata.Nu cred ca trebuie sa ii faci program si nici sa ii dau formula.Isi mareste productia de laptic sugand asa de des si poate sa suga des si din cauza colicilor=>plans cam des
decu fundita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Iti multumesc din suflet.Azi noapte s-a trezit des rau si mi-a facut somnul varza.Sanatate multa voua.
emaaimee spune:
M-ati ambitionat si am pus si eu poze cu Scufita rosie.Cele in bouncer sunt de alaltaieri seara.
De aici incolo suntpoze noi
decu fundita
Iaca poze
oriadam spune:
Buna seara fete si bebici!
In afrsit am reusit si eu sa adaug in album poze cu Daria, sa ne vedeti si pe noi la culoare.
Pupici
http://photos.yahoo.com/ph/madalina_gidiuta/my_photos
emaaimee spune:
Mada-mult asteptateE o printesica Daria in rochita de la botez,nu?O buflica.
Azi e ziua pozelor
decu fundita
Iaca poze