Bebelusi de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

KULTA La multe luni inainte lui bebe Sebi cu sanatate si mult noroc!!!
Emaimeee daaaa Andrei deja face niste treburi pe la el prin patutu pe acolo azi noapte iar sesucea cu capul in drectia opusa in care doarme el in mod normal. nu poti sa-ti inchiopui si ce moace face cand ii vb si-l intreb ma cum ai ajuns aici??? Se uita ca un strengar si rade de ma topeste...e clar asa o sa-mi faca toata viata hahahahahaa!!!
Mamini e de belea Veve mica, e frumoasa foc neneneee!! Stai sa evzi tu ce aptesti, coada de baieti la usa ta! Pai daca are 50% sanse atunci sunt nu? sa ramana si albastri si daca nu ce are tu nu vezi ce gene si ce forma beton au??? nici nu are nevoie de rimel ;) Si Andrei le are lungi si frumoase dar lui nu o sa-i pese prea tare de asta (dar la gagici da )

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Katink, am vazut pozele cu dragalasa Emma! Manechin o face mama...nici cind face baita nu se poate abtine sa nu se uite in oglinda!` Hihihi !!! Iar la 4 luni....ce sa zic....cititoarea lu' mama! superbe pozele, superba bebelusha!

Dede, nu prea am inteles .... Insa am observat ca are pielea cam uscata si de aia ii dau crema de la Avane (Trixera). Dr mi-a zis ca in momentul in care ii dau un aliment nou sa il dau mai mult timp ca sa vad daca face vreun fenomen alergic. Eu sint alergica la proteine din ou si sper ca el sa nu ma mosteneasca....

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, va multumesc tuturor de complimente, toate avem bebei frumosi.
MonaI, fata mea e bucatica rupta din soacra-mea- am si ris, am zis ca asta da, sa fugi la capatul lumii sa te lase in pace si sa ai un copil dupa care sa fii in cap, sa te uiti la copil si sa vezi soacra. nu ma deranjeaza, fiindca soacra-mea a fost femeie frumoasa. scirbosica, ce e drept, dar frumoasa. de-aia mi-ar place macar ochisorii sa fie colorati,ca la mine in familie daca o fi sa fie. daca nu, nu, nu e important decit sa fie sanatoasa.
Ioana si barbatu-meu are gene lungi si dese( de la ma-sa) si pe mine ma face praf si-acuma cind se uita luuuung- ii zic: "iar ti-ai luat privirea de miel, ce prostie ai facut?" asa ca o sa scape din multe...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Sunt Anis...tot incerc sa avem si noi un user asa cu bb de iulie-august...dar e o tampenie asta cu moderare..pt ca...vreau sa deschid un nou capitol cu noul user...si spanac ..trebuie sa fie moderat,intre timp nu pot pune lista...
Ce ziceti renunt???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

Multumim frumos pentru complimente, intr-adevar toti copilasii nostri sunt tare reusiti, sa ne traiasca!

Anis, pe unde esti? Cum se mai simte Ingrid? Ti-ai dat seama de ce era asa agitata ieri?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Mamini,super fetita,super mamica...

Pe mine pur si simplu ma dau pesete cap atatea feluri de diversificare.Si pediatrul meu...la fel ca al Irinei...ce sa mai zic?Ma rog...Oare sa incepem si noi tot cu cereale in loc de suc de fructe?

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cine a incercat sa ne deschida alt capitol?

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

mamini-are ochii albastrii mai inchis,dar nu cred ca o sa ii ramana asa.Eu am ochii verde deschis de la distanta lumea zice ca sunt albastrii si in unele poze imi ies albastrii,sotul are ochii caprui verzi.Tatal meu si toate rudele din partea lui au ochii super albastrii.Mie nu imi place cand mi se vad ochii albastrii,mai e si in functie de cum ma imbrac.Imi plac mai mult ochii verde smarald
Culoarea ocholor se definitiveaza la max 3 ani,se poate si mai devreme.Era treaba aia cu genele recesive sau dominante.Daca bb nu mosteneste macar o gena dominanta raman ochii de culoarea pe care o are,daca are gene dominante se vor inchide.Parca,nu?Corectati-ma daca gresesc,dar e dimineata si nu mai tin minte sigur.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KULTA
Mama denaturata ca l-am pus acolo dar citeodata imi vine sa stau si-n cap numai sa taca, sa nu mai plinga.
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Idem,chiar ii zic plangand si eu sta mami in cap pt tine pui mic.
Sa iti traiasca Sebisor de trei luni.Va doresc sa scapati repede de colici.
Ankak-de azi va urez sa cresteti mari si frumosi

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

EU am deschis urmatorul capitol, am inregistrat bbdeiulie_august2005,ca user ,o sa va dau parola..ca sa putem completa cat mai multe...numai ca ma omoara treaba asta cu moderatul.......ufffffffffffff

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput