Remedii impotriva arsurilor
Fetelor pe mine arsurile ma chinuie ingrozitor.
Daca m-as lua dupa zicala, ca atunci cand ai arsuri, inseamna ca lu' bebe ii creste parul, cred ca al meu ar trebuie sa arate ca o maimutica
.
In afara de lapte rece, altceva nu ma linisteste.
Voi cum stapiniti arsurile????
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
Raspunsuri
Pico spune:
Si eu am avut oprobleme cu arsurile si la prima sarcina si la a doua.Cel mai bun tratament pt mine...lapte rece si iaurt.Acum in ultimile saptamani am luat si cate o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu.
Cam atat stiu eu. si desigur.......nasterea![]()
La Ioana am avut niste arsuri ingrozitoare si n-a fost paroasa de loc.
Sarcina usoara!
Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)
Siminaf spune:
Poti lua si Dicarbocalm, cel mult te poate constipa (dar asta doar daca iei mult, nu asa...).
Si eu am avut arsuri f. mari, si e... f. paroasa! ![]()
La Primul nu am avut arsuri si s-a nascut... tot paros! ![]()
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
mariana_1976 spune:
Pina acum,eu am avut arsuri la toate cele 3 sarcini.
Aici suntem sfatuiti sa mâncam câte putin si des ca prima masura pentru a le evita.
Kefirul se recomanda aici,dar nu stiu daca aveti ceva asemanator si îl suportati în România...Exista niste medicamente împotriva arsurilor care se dau si în perioada sarcinii,dar eu sunt prea încapatânata sa iau ceva daca pot sa mai rezist cât de cât...
numai bine
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006
cristina30 spune:
Hallo,
pentru arsuri sunt foarte bune migdalele cojite (nu prea multe) si lapte incalzit. Sigur si evitarea mancarurilor prajite sau foarte condimentate, dar cu migdalele mi-a trecut bine; aici sunt niste pastile de supt foarte bune impotriva arsurilor, se numesc Rennie si sunt indicate si in sarcina. Le recomand cu placere.
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby
Porumbel30 spune:
O doctora mi-a recomandat niste tablete cu Calcium Carbonate 500 mg.
Cele pe care le-am gasit aici se numesc TUMS, au gust de fructe si sunt facute in Marea Britanie.
Sper sa ma ajute (ieri le-am cumparat) pt. ca am momente in care am niste arsuri...
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
inaioana spune:
Am avut arsuri nasoale la sfarsitul sarcinii cu Katja si am luat Dicarbocalm la greu. Numai asta ma linistea. Nu are deloc contraindicatii, il poti lua fara probleme.
Iar de parul Katjei ma plang si acum, oricum s-a nascut aproape cheala (adica numai cu un puf fin si mic, blond!).
Sarcina usoara!
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
carminabulina spune:
Toanca sa stii tu ca ai drepate.
Si eu am arsuri de vreo saptamana si am citit aici pe net ca intre saptamana 14-16 copilului incepe sa-i apara pufisor pe corp, nu are nici o legatura cu pilozitatea lui de mai tarziu....
pt. ca toti avem par pe corp. mai mult sau mai putin vizibil. Cica in saptamana 15 ii cres sprancenele, hi hi hi.
Dar deasemenea am inteles ca arsurile mai provin si de la marea ingramadeala ce incepe sa aiba loc acolo: mate, uter marit, stomac, ficat, splina, colecist si etc.
15+
rachel owen spune:
Eu am luat Eucarbon si Sab Simplex pe adulti
Trebuie sa eviti mancarurile care iti provoaca arsurile (daca te poti abtine, ca eu numai la alea pofteam) si sa te consolezi ca pana la urma trece si te alegi cu marele premiu: un bebe minunat.
sarcina usoara!
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
gegea spune:
Si eu am avut ceva arsuri, frecventa lor fiind marita in zilele in care stateam mult la birou si cam neglijam programul meselor.
La momentul respectiv, am gasit pe forum o chestie legata de felul in care mancam. Am retinut ca cel mai bine e sa mananci fructe pe stomacul gol, apoi dupa o jumatate de ora, iei micul dejun, iar daca vrei sa mananci fructe dupa mese, o faci cam la jumate de ora dupa, iar daca ai mancat carne, la 3 ore dupa.
pe mine una m-a ajutat.Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Geani
de
Daria(03.04.05)
mara95 spune:
la mine a mers cu lapte cald si...inclestare din dinti.N-am vrut sa iau nimic altceva(medicamente).Am constatat ca aveam arsuri de la cafea,ciocolata, dulciuri in general si mancare prajita.Asa ca in aceasta perioada le-am evitat.Dupa ce-mi trecea, o luam de la capat. Si tot asa...
Eu am avut arsuri de-abia incepand cu luna a 8 a.
mara 37+