Mamici din Arad...???(38)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
ceau!
Iaca apar si eu pe la ore imposibile:)) cica n-am somn
M-ati intrebat cu e la servici...uite asa Super nu??
Cred ca am zis tot
Cand vin acasa Raul ma ia de noua ...nu ma suporta daca cumva ma asez la calculator Vrea numai sa ne jucam si sa ne iubim si-l inteleg
Intrebare de baraj
La Teba mai sunt reduceri??
Alta intrebare de baraj
Ce la luati piticilor de Craciun?? Ca eu n-am habar
Ioana, pai tu ziceai ca intai vrei sa mergi prin strainatate sa muncesti si dupa sa te pui pe treaba
Gabi, ce super de voi! Mergeti la ceva pensiune?? nou de obicei mergeam la Casa Ana,,,acolo au si mancare super buna...sau cel putin aveau...si mie mi-e dorrrrrrr sa schiez N-am mai pus schiuri in picioare de 2 ani
Intrebare de baraj si petnru tine:
Spune-mi merita sa ma agit pentru un post la Directie?? sincer! A avut Laurentiu dreptate cand a zis ca e mare nebunie la BOS...mai eu am doar o luna de lucru dar astia ma termina cu nervii...pe bune!
Diana, il mai alaptezi inca pe Vlad?? Ai scapat de greturi??
offffff Flavia, imi pare sincer rau pentru prietenu vostru!
Cristina, pupa gemenutele bolnavioare! sanatate multa
Cristina Nicoleta
MAGDAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Alina, drum bun si distractie placuta la Oradea! Eu zic ca e super ok ceea ce te-ai gandit sa le iei educatoarelor!
Nico, si scuze de intarziere! Ma bucur ca ati scapat de operatie!
Claudia&Raul (01.04.2004)
Claudelu spune:
Apropo....ati stabilit vreo intalnire?/ ca v-am rugat sa scrieti mare si n-am vazut nimic
Claudelu spune:
Aaaaaaaaa si Alinaaaaa sa-ti raspund eu la intrebare ca stiu 100%
Daca a fost in CIC si s-a intors la servici mai repede poate reveni oricand in CIC, pana implineste copilul 2 ani, dar acum cu legea asta noua poate eu nu as sugera...stii de ce?/ ptr ca daca te intorci la servici mai repede statu iti da 3 mil lei/luna pana face copilul 2 ani...asta pe langa salar si incepand cu 1 ian 2006! Ai inteles da??
alinamoro spune:
Clau,nici tu n-ai somn?
Eu acum am iesit din baie si mai stau putin pe-aici sa mi se usuce parul.
Sa raspund la intrebarile tale:
1. La Teba, la fabrica sunt reduceri tot timpul, adica sunt la 40.000 si 80.000 lei, dar au mici defecte, unele chiar putin se observa. Eu i-am luat la Dragos multe hainute de-acolo si le-am aranjat, nu se vede nimic ca ar fi cu defect.
2.Eu i-am luat la Dragos de Craciun un laptop de la Metro, de jucarie bineinteles. Nici eu nu prea stiam ce sa-i mai cumpar ca nu vreau sa mai vad jucarii, cred ca le arunc toate pe geam.
Asta mi s-a parut mai interesant si stiu ca o sa-i placa.
Am inteles cum e cu intoarcerea la servici.
A, pana acum nu s-a stabilit nici o intalnire,eu nu stiu daca pot ca voi fi foarte aglomerata, plus ca nu mi-am facut curatenia si asta ma streseaza rau.Ba am fost plecati, ba am avut musafiri, am mai fost si cu criza de fiere si asa ca nu am mai apucat.
Ma duc la culcare.
Va doresc un week-end placut si ne revedem duminica seara.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Clau am incercat sa plec insa nu m-au acceptat deoarece sunt in CIC, si ziceau ca la angajatorii straini le trebuie continuitate la locul de munca!....asa ca facem bb!....si poate oi pleca mai tarziu dupa ce incep serviciul!
Alinush sigur mai sunt reduceri la Teba?Si noi vrem sa mergem sa-i mai luam ceva lucrusoare la Alesio!
Eu aseara am inceput tratamentul cu Brocriptin, deci ieri la amiaza a fost ultima data cand a supt bazucu!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Salutare gagici!
Ma simt ca naiba de cand iau Brocriptin!
Dar am un copilas tare intelept!Din data de 9 de la amiaza nu l-am mai pus deloc la san!I-am explicat frumos ca pisica lui Pushi(o prietena) a papat tzatza, si a inteles!Cand mai intreaba de tzatza, ii spun la fel si gata!Nu a facut scandal, nu ma trage de haine, e tare, tare cuminte.....si ma bucur ca e asa ca mi-e destul de greu sa ma gandesc ca de acum nu va mai suge laptic de la mine....si inca am tendinta cand il pun cu mine in pat(sa ne jucam) sa imi ridic bluza sa-i dau tzatzuca!
Offfffffff ca eu sunt mai rea ca el.....!
Noroc ca am un copilas asa cuminte si intelept!
Si mai vroiam sa va spun ceva: exista un nou post de radio, pentru copii! Detalii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63949" target="_blank"> AICI!
Pupici!
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pau spune:
Buna fetele,mersi inca odata pt urarile facute de ziua mea.Nu va puteti imagina cat ne-am bucurat ca Paula a scapat de operatie dupa ce a vazut-o si alt medic.Saptamana asta nu am avut timp sa mai vb cu voi,am fost mai mult decat ocupata si obosita,sambata am fost la chef,azi mergem la niste prieteni in vizita.Apropo de cadourile pt gradi,ma roade si pe mine deoarece sunt si presedinte la Paula in grupa.Am fost intrebata de o mamica daca luam ceva pt d-nele educatoare,la serbarea de Craciun.Luam ceva micut si dragut,dar sa vina fiecare cu o idee,nu cumpar ce vreau eu.Saptamana asta mai vb cu ele si daca nu se hotarasc,sa duca fiecare ce vrea,si cat vrea,eu nu ma supar.Eu singura m-am gandit sa le luam "un bambus"super ambalat de la floraria Iza,si o felicitare.Pt lucrurile personale nu ma bag pt ca fiecare foloseste ce-i place,pe langa ca ma ocup si eu cu produsele super de la Oriflame.Voi ce ziceti?ce parere aveti?Sunt putin cam deplasate ideile?Va pup si astept si ideile voastre.Ne trebuie cadou pt 2 d-ne educatoare.Nico
pau spune:
fetelor,ati vazut prin oras la magazine,cumva costumase de craciunite,pt fetite?Am fost la Selgros si tocmai s-au terminat,mai sunt numai pt adulti.s-au unde as putea gasi?
flavia ramona spune:
Salutare fetelor,
Eu nu ma simt prea bine de ieri dupamiaza. Am o durere de cap groaznica si chiar daca nu am vomitat suport greu unele mirosuri de mancare, mai ales daca e ceva prajit, sa fie oare de la fiere? Ca de obicei daca nu imi cade bine vreo mancare ma doare groaznic stomacul si dau afara, dar acum nu. Doar o durere infernala de cap.
Va mai scriu mai tarziu ca acum nu sunt buna de nimic si nici nu pot pleca acasa ca iar nu avem secretara.
pufymic spune:
Ceau fetele!
Flavia imi pare rau ca nu te simti bine!Multa sanatate!
Sa va zic ce am patit cu Alesio ieri seara.A coborat Ovi pana la masina si n-a incuiat usa la apartament, iar eu l-am scapat cateva secunde din privire si a iesit pe casa scarilor. Cand am vazut usa deschisa am fost sigura ca a iesit, am iesit si eu dar incetisor sa nu-l sperii, si cand l-am vazut mi-a stat inima in loc(fara exagerari!): era in capul scarilor!L-am chemat incetisor pe nume si i-am zis hai la mami(mi-era frica sa nu se sperie si sa cada cumva pe scari), si a stat in loc pana am ajuns la el si l-am luat in brate....uffff
Asa sperietura am tras ca toata tremuram.....nici macar n-am avut putere sa ma cert cu ovi ca a lasat usa descuiata.....offfff
Oricum ma bucur ca n-a cazut bazucu meu pe scari.....
Pupici!
Poze Yahoo