Bebelusi de mai-iunie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.
Am dormit de la 5 la 9 si sunt tare "odihnita", bumbu nu mai face febra dar face fitze, poate de la gingiuta.
Margott - am vorbit iar cu dr-ul si avem voie afara 30 min numai (noi), asa ca go for it eu zic ca daca bb nu are nimic infofolit bine, de ce nu.
Iar luam 7 zile peritol, si nu mai tin minte daca v-am mai spus dar am scazut zileleaste 100 g in grutate si parca e din ce in ce mai rau cu mancatul, am zis ca o las sa se infometeze si poate mananca ei bine pana la ora asta de aseara de la 23, a mancat 90 ml lapte si o lingurita spanac cu carnita la care culmea nu sa strambat deloc dar nu a mai vrut neam.
Babygirl - super adevaraciune, eu in ulei ii pun si putina sunatoare la prajit, pe urma o strecor dar ultima data am reparat-o cu Santanderm pudra, eu o spal si o creia o pauzasc la fiecare schimbare, are o piele super sensibila. Sanatate la curut de bbicut.
esim afara dar revenim.
Am fost afara, am iesit din bloc la 14:14 si am intrat la 14:44 daca incercam sa ma cronometrez intentionat nu reuseam, sper sa intelegeti ce am vrut sa zic.
Loreen - asa am patit si eu cu bumbu, eram in cabinet la dr. si ma plangeam ca nu vrea sa mai ia sanul si imi zice "ia sa vedem" eu ma execut scot tzitza si fata mea care cum o culcam in pozitie de supt urla de nu mai stia de ea, acu nici una nici alta ia tzitza in gura si dai la supt, eu sa ma inverzesc nu alta, ei cum sa ma mai creada dr-ul pe mine, si zicem ca n-ar sti, uite asa ne darama credibilitatea si suntem noi parinti "denaturati", ma gandeam daca nu cumva Delia papa mai bine si de la B complex. Spor la treaba si sa te auda Dumnezeu ca venim la party de casa noua.
Era sa uit iar ca de cateva zile ma tot tin sa va spun am puso in premergator si merge intr-o parte si se mai si enerveaza ingrozitor, poate reusesc sa pun si ceva poze.
Multi , ca parca mie mi-a facut bine aeru asta rece.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Bine v-am regasit fetelor! Dupa o absenta de aproximativ 3 luni, revenim in forta; (am avut modemul defect). Noi suntem bine si in mare ne confruntam cam cu aceleasi probleme ca si voi. Ma bucur ca pot fii alaturi de voi din nou. Salutari Gabitam. Va pupam pe toate si pe toti si...suntem de azi pe baricada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut, intru repede ca vine in curand dr.
Margott - eu o scot pe Ana de nevoie, ca desi e plina de nervi ca nu mai plecam odata. Dar tb sa mai asteptam un pic. Mie mai naspa mi se pare vantul si aparatoarea de vant tot nu am spalat-o de cand a cazut in balta. Dar macar 1/2 ora tot stam.
Babygirl - frumoase si adevarate cuvinte. Si iar mi-a tras o boraciune cu piure!!!!!!!!!!
Ma duc ca urla a rasfat.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mi-e o greata de turbez. S-a culcat la 12.30 azi noapte si la 7 era motz, asa ca mi-e somn si greata si am pierdut si mesajul ca mi-a facut fitze forumul (doar forumul asta ca pe altceva am putut intra), poate trec la World ca Ioana.
Voi fi telegrafica.
Peste 1 h vom fi la dr. neurolog si deja imi fierb toate prin stomac.
Loreen tot ce-i nou ii surade lui Andreas asa ca baia cu sora-sa a fost o ideee ce l-a incantat instant. A fost o baie reusita, adica le-a placut la amandoi, dar nu mai repet figura decat atunci cand va sta in fundic ca a fost crima si pedeapsa sa o tin, e alunecoasa si mi s-a oprit inima cand am simtit ca imi aluneca.
La noi e in continuare greva, tot respectul invatatoarei Biancai!
Nelia - Brrr! ce imagini horor, numai gandul la ce ai descris tu mi-a accentuat starea de greata.
Mygirl - ar fi rau daca ar fi...? Un fratior poate s-a "angajat" si e pe drum.
Elly pe fundicul Anneliesei sa-i treaca repede. Imi dau si eu cu parerea: bepanthenul nu trebuie folosit cand sunt probleme sau merge si ca crema de intretinere? Daca e prima varianta poate s-a obisnuit pielea. Eu dau cu crema de intretinere (pt. bb, normal) si doar cand e putin rosie (doar o data s-a intamplat acum cateva zile) trec la bepanthen sau neopreol.
Tdi felicitari pentru intors, eu stau inca la coada. Pai eu am incercat crema de legume in toate felurile si pasata in robot si doar cu furculita si legume singure si amestecate cate doua, cate zece si subtiata cu supa si cu lapte de-al ei si cu carnita de pui de aproape o saptamana, dar rabdarea mea se duce incet incet de nu o sa mai stiu ce-i aia si am o singura solutie radicala: TREC INAPOI DOAR PE FORMULA si o las balta cu diversificarea, cand si-o gati singura atunci sa mai manance altceva.

Stiti unde am culcat-o azi noapte? In landou. Mai ce boierie pe corpul ei ca nu a avut unde sa se fatzaie, culmea e ca mai incape, chiar imi place cum sta ea acolo mirata.
Beatrice tare scump aici , cum studiaza el problema "topirii" biscuitilor.

Va pup, revin mai tarziu, tineti-mi pumnii!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Geanina, bine ai Revenit!
In sfarit, azi am facut un pic de progres cu supa. Am reusit sa-i fac pofta- am pus-o cu mine la masa, am inceput sa mananc si inghitea in sec...atunci am "profitat" si i-am indesat o lingurita pe gat. si inca una...cam 25ml cred, din 50, ca restul s-au scurs printre pliurile gusitei. I-am dat si o bucatica de morcov fiert si i-a placut sa-l molfaie si sa-l suga. daca-i dau pasat se stramba si mi-l scuipa. Abia astept ziua de maine, o sa-i fac supica noua si poate ne dam si noi pe brazda.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am editat postul meu de mai sus si acum se poate citi si se vad si pozele.
Mi-a picat netul vreo 2 ore si de asta n-am facut-o pina acum.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eli, sper sa n-ai gura aurita! E in plan un fratior ptr Alex, dar nu chiar acum, sa ne revenim si noi un pic. Daca-i spun sotzului, i se face rau.
Geanina, ti-am vazut pozele cu printesa, tare dulcica mai e. Iar pozele printre leandri sunt superbe.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ce fac fetele...?!
Sper ca bine ca eu cad din lac in put...azi a trebuit sa ne vindem ambele masini ca nu mai faceam fata cu cheltuielile pentru apartament...Imi vine sa urlu de suparare si sa bat vreo duzina de meseriasi...Ne-am chinuit atat ca sa avem fiecare masina lui incat acuma nu-mi pot imagina cat de greu va fi si in plina iarna...S-a dus independenta mea...Of...of...of

Corni mersi mult pentru telefon...ma gandeam sa-ti cer si mobilul dar oricum nu raspunde asa ca nu are rost...

Stefania in prima faza si mie a vrut sa-mi dea periton si apoi s-a razgandit si mi-a dat romergan si B complex si rezultatul o sal-l vad saptamana viitoare la cantar...

Elisor nu vreau sa te dezamagesc dar Delia a trebuit sa ma enerveze o luna intreaga,sa arunc cu mancarea si castroanele pe unde-mi venea sa injur ca birjarul sa-mi bag ce nu aveam ca sa accepte in sfarsit ideea ca trebuie sa pape si altceva inafara de fructe...si inca o luna ca sa si guste...Acuma ma declar multumita pentru cat mananca...Si mult timp am incercat borcanele ca-s mai gustoase...

Gabitza ma uit la Andrei si parca o vad pe Delia mai ales si dupa cum descri...este pacat ca nu se pot filma ca-s haiosi foc...cum bat pasul pe loc in patru labe si apoi se arunca pe burta si o iau de capat...In schimb nu-mi pot da seama cat de cald este la tine daca sta Andrei la bulanasele goale...

Geanina bine ati revenit...da' stiu ca si Maria are la par garla...

Apai Beatriced da-l incolo de compot...cate calorii poate avea un tortulet mic,mic,mic cat sa ne dai si noua un pic sa papam ceva dulce?!Ai de gand sa tii regim ala long,sau doar pe perioada cat dai jos ceva ce oricum nu se vede...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Feelor, cu slabitul, dati cu telecomanda in B1 TV , e ineptul de Radu M oraru cu o tipa f. faina, interesant de ascultat.
Revin cu comentarii.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Am fost si noi afara vreo 40 de minute de mi-a inghetat si creierasul in cutia craniana, ca de, sunt fudula, nu port caciula. Dar n-am avut incotro ca mia mancat nervul zambirii cu chitaielile. Acum am pus-o in scoica cu jucariile de carut sa vedem cat sta pana o apuca plansul.
Bai, voi ati vazut la Tanar si nelinistit? Una dintre femeile de pe acolo tocmai nascuse - nu mai zic de silueta ca zici ca nu fusese insarcinata - si abia astepta sa se duca la control ca sa primeasca acordul sa si-o traga cu proaspatul sot. Si era oricum vesnic zambitoare si copilul dormea mereu. Si i-a mai facut si barbac'su cadou o rochie de satin - care se poarta fara sutien - dar ce credeti ca era uda toata pe la sani de lapte? N-ai sa vezi! Pai de-aia credem noi toti inainte de primul copil ca dupa nastere e o viata idilica.
Hai sa va zic de control: Ana la 5 luni are 6 kg 900 si 68 cm (te rog, Gabi, trece-ne si pe noi la listuta) - manechin o face mama ca cica la un an trebuie sa aiba (minim) 73 cm si pana atunci mai sunt 7 luni. Oricum dr a fost multumita de ea si d.p.d.v. fizic si psihic (iar chiuia cat o tineau plamanii). De saptamana viitoare a zis ca putem sa bagam si carnita in piure (pui sau vita). De asemenea putem incepe cu sucul de morcovel si cateva zile dupa amestecat cu suc de mere. Cam atat la capitolul noutati, banuiesc ca daca era vara imi zicea si de piersici - eu o sa caut mai spre sfarsitul lunii ca sa variez. Deci incepe balamucul diversificarii cu adevarat. Aleluia plimbari cat e ziua de lunga (cu masina desigur) ca nu se mai poate + sa ai tot timpul in casa fructe si legume de calitate si de preferinta romanesti! Of, of, mai, mai!!!!!!!!
Loreen - aoleu, chiar ca ce faceti fara macar o masina si cu iarna asta sinistra care vad ca vrea sa inceapa in forta? Dar asta e, cateodata trebuie sa stai sa cantaresti prioritatile si sa alegi. Apropo de asta, mi-am dat seama ca nu e nevoie sa cumpar tot ce mi-am propus in decembrie, mai ales ca nici scaunelul de masa si nici premergatorul nu sunt urgente atunci, ca nu va avea varsta. Si la fel cu jucariile astea educative, ca dupa cum ziceti ai vostri de 6 luni se uita la cele pentru 3 luni. Asa ca ma linistesc un pic cu chletuielile ca intrasem in fibrilatie ca noi murim de foame in curand, nu alta. Si daca ma intorc din ianurie la munca si ne refacem financiar dam unda verde la cumparaciuni (abia astept targul de copii din mai ca pana atunci iese si din hainute in ritmul asta - deja e impaiata in body-urile pentru 6 luni pe care le are).
Colega mea a avut ieri controlul de 4 luni pentru fata ei si a primit si ea trimitere la ortoped pentru ca lasa picioarele blege cand o iei in brate - pai, normal, daca sta toata ziua in brate nornmal ca stie ca va veni cineva sa i le sustina. De impins in ele impinge, dar ca sa elimine orice risc se duce cu ea. Ana in schimb are niste cute care frizeaza cu perfectiunea, asa sunt de simetrice si impinge si in picioare si in spate si in tot ce vrei.
Si am mai aflat si de o prietena care a emigrat in Canada acum vreo 2 ani ca e insarcinata. Vreau sa-i dau site-ul desprecopii si sa o avertizez de serviciile medicale de pe acolo ca mi s-a facut parul maciuca ce am citit pe la voi cu stat 8 ore la urgente!
Ellyb - pentru eritem e buna si crema de galbenele - eu am una de la Plafar cu galbenele si germeni de grau - f. eficienta si ieftina (20.000).
Ma duc ca se da de ceasul mortii in scoica.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput