La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor Ema Elena,Andrei Stefan,si Filip Gabriel!!! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! Asteptam sa ne serviti cu o felie de tort! (numai dulciuri am in cap...dar macar sunt multumita ca ieri am mancat o rulada intreaga cu ciocolata si azi am cu juma de kil mai putin - am ajuns la 63 KG).
Alexandra e colega de suferinta cu toti bbii care sunt chinuiti de dintzisorii pe cale sa iasa. Nu se vede nimic concret, dar maraie in fiecare seara, iar de la ora 4 s-a dus somnul meu, ca se trezeste din jumate in jumate de ora, si nu de foame. Roade tot ce prinde, se enerveaza daca nu o las sa bage'n gura ce vrea ea(in special telecomanda si telefonul mobil).
Si daca tot se vorbea de cura de slabire la copii, va spun si eu parerea mea. Normal, fiecare face cum considera ca e mai bine ptr puiul ei. Eu am fost grasuta de mica, fapt care aducea admiratia celor care ma vedeau dupa vorba "grasa si frumoasa". Dupa principiul asta m-au crescut bunicii (ca mama muncea de dimineata pana seara) si rau au facut, ca am ajuns la varsta la care mi-am dorit sa fiu balerina si nu am reusit din cauza sunculitelor "sanatoase"(eu zic ca aveam ceva talent, dorinta, iar picioarele mele parca erau facute ptr asta). Apoi am fost complexata din cauza ca eram ceva mai grasuta, si noroc cu o operatie de apendicita infectata, facuta in clasa a 7-a care m-a "obligat" sa slabesc brusc vreo 10 kg. De atunci am inceput sa ajung si eu la o greutate normala ptr varsta mea, dar am ramas cu ideea ca sunt grasa si induferent cum aratam la 50Kg, eu tot vedeam sunci peste tot. Asa ca voi incerca sa supraveghez alimentatia Alexandrei, nu sa o infometez dar sa ii creez principii sanatoase de hranire.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre