Bebelusi de mai-iunie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, multumim mult pentru urari. nici nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul si ca acum 6 luni pe vremea asta faceam cunostinta pentru prima data cu fata mea care vroia la ora aia doar tzitzi
am fost la vaccin si a urlat bine saracuta si avem urmatoarele masuratori: greutate 7 kg, inaltime 68.5 cm am mai crescut in special la inaltime.

revin imediat

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bey, aceasta doarme in continuare. Oare sa o trezesc?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

loreen, cat lapte bea delia la 20 de minute dupa ce mananca mancare solida? a mea nu mai vrea si lapte decat dupa 2 ore.

noi suntem tare emotionati in per. asta pt ca in curand ema va avea o verisoara primara. cumnata mea si nasa emei trebuie sa nasca azi-maine cu tutunaru. abia asteptam!

EmAdina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina cam 90-120 depinde de chef ei...are zile si zile....azi de exemplu nu a vrut nici fructe nici lapte...iar dupa masa de pranz a baut 120...Dar pe zi nu sare de 400ml de lapte indesati...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetele care ati nascut in Bucuresti (la Municipal dar probabil peste tot e asa), pe patutul copilului nu se aplica un bilet pe care scrie numele, prenumele copilului si greutatea la nastere ? De asemenea, mama trebuie sa completeze vreun formular inainte de nastere in care se specifica numele de familie al copilului ? Cum se procedeaza ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Gabizam, ce ciudatenie cu serviciul tau. Deci practic tu nu esti in cic. Tu primesti salariu ca pana acum, dupa cate inteleg. Dar firma ta nu-si recupereaza banii din bass? Probabil ca nici nu ai de unde sa stii. Daca cei de la firma asa ti-au zis, asa e. E un caz particular!

Eu am probleme cu Cristina. De cand i-am dat branza de vaci. Pediatra mi-a zis ca i-a fermentat in burtica. E vai de fundul ei, plange tot timpul. Sper sa-i treaca pana maine.

Mergi la inceput

scuze, am vorbit la tel cu o mami care are un baiatel nascut in aceeasi zi cu alexia si cu acre am stat in salonla municial.
ioana, eu un anu o trezesc pe alexia chiar daca doarme mai mult pt ca mi se trezeste cu fata la cearsaf!
asa... si cum astazi fata face 6 luni i-am cumparat tort diplomat ca sa isi bage mainile in el!!!

oxiuri bb al meu iar are oxiuri dar nu are miscatoare doar oute, iar dr a zis ca din cauza ca pune tot ce prinde in gura si culmea acum nu ne-a mai dat nic un tratament. a zis sa lasam fata in pace ca prea o cautam in... scuzati expresia ...fund! noi am hotarat sa ii dam totusi un tratament homeopta ca cica zentelul
ataca totusi ficatul.

elly-b cei care papa milumil sunt grasi? a mea papa si milumil si bebelac si nu este grasa. are la 6 luni numai 7 kg! la 4-5 luni manca cam 90-120 ml la o masa. acum de o sapt manaca si ea seara 240 ml. dar numai seara!

nu pot sa ii iau premergator!!! la naiba! si tocmai se pregateste cineva sa ne fac cadou o suma de bani dar pt cumpararea premergatorului

maine va aratam poze cu frisca.
pupici si va spunem de pe acum LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE MAINE SUNT MAI MARI CU O LUNA

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

buna mariace mai faci? vorbesti limbi straine. poate la voi se cere ce zici tu dar la municipal unde am nascut nu era nimic pe patut care sa identifice bb-ul. iar numele, eu una m-am prezentat doar cu fisa de internare unde se mentiona datele mele deidentificare. declararea copilului si implicit numele de fam se face la primarie. desi pe bratara fetei scria numele meu. bine asta e logic! dar daca sunt cazuri cand numele difera chiar nu imi dau seama!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Monu, si atunci cand bebele e dus in camera copiilor sau in alta parte, cum se stie cine este ? Il cauta la bratara sa vada numele mamei ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Maria, eu am nascut in tara la maternitatea Bucur si am avut prins pe patut numele meu, sexul si greutatea Agatei si ora nasterii. A avut si bratara la mina pe care scria numele meu si un numar (de ordine, probabil). Cind o lua si o ducea la analize, o lua cu tot cu patut si eu eram dupa ea, aveam voie, nu aveam... imi era frica ca o pierd. SI am vazut cu cei care o consultau se uitau si la patut si la bratara. Mie imi venea sa-i fac cu marker permanent o patape frunte, ca speriata mai eram. In Canada, a fost in mare la fel, numai ca am avut bratari si eu si tati! Iar Tudora a avut si la picioruse, si la minute si bilet pe patut. Si de cind a iesit din burtica nu mi-a luat-o nimeni, am tinut-o in brate, cind eu, cind tati din prima clipa. Cel putin pe tati l-au luat prin surprindere ca au scos-o de acolo, au invelit-o in niste scutece si asa murdara, i-au tuflit-o in brate, de se uita sotul meu speriat la mine, ca nu stia ce sa faca. La primele analize s-a dus tati cu patutul si apoi eu. Si pot sa-ti spun ca imi pare rau ca nu a fost si cu Agata la fel, a stat mititica prima noapte si o jumatate de zi singura printre straini, nu tu glas de mama sau de tata... Noroc ca mi-au adus-o a doua zi dupa-amiaza... in alte spitale nu ti-o da decit cind pleci. Hai, ca m-am intins... De fapt, de ce intrebi, s-a intimplat ceva cu vreun copil?
Ioana, m-ai distrat, am ris cind am citit cum te rogi sa adoarma si tu hop pe net, pentru ca de multe ori si eu fac la fel. De exemplu, acum! Abia am astpeptat sa adoarma puiutul, cica sa calc... si uite-ma ce frumos calc tastele si numai din cind in cind mai arunc cite un ochi spre mormanul de haine si tot imi spun ca trebuie calcate... astazi!
Afara ninge! E atit de alb si de frumos! Sint superbe aceste ierni canadiene... pacat ca sint un pic cam prea lungi!
As mai fi vrut sa scriu, ca am citit tot din urma, dar ma duc totusi la treaba, ca dupa aceea se aduna si nu mai am chef sa fac.
Va pup!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput