Racusori, la apel! (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare!
Vai Mirela, ce m-ai mai asteptat! Scuze draga mea! Dupa-amiaza n-am acces la comp! Ca vine sotul! Da nu-i nimic ca ma apuc acu! Hai ca uite am mopul pregatit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor,

...am trecut numai sa vad ce mai faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna racoaicelor dragutelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arinna , facem bine. Adica mai concret uite ce fac eu , intre timp si putin p-aici la butonat.
la toata lumea.

MG

Mergi la inceput

Mona,

si eu la fel...aspir, fac treaba, si mai fac cate o pauza pe aici...

Va pup, weekend placut racutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna seara. Eu am venit pe la 17:20 acasa...am deschis pc si am pus antivirusu' sa scaneze...si pana la momentul actual (51%) a gasit vreo 3 bucati de virusi care i-a rezolvat...si intre timp io am fost si apoi si si eu k sa nu fiu mai prejos..si acum devorez o cioco calda si o tigare mica si astept sa termine asta de devirusat .. of
nici azi n-am facut mai nimik prin casa. ma prinde Craciunul cu ele nefacute si vad k nici july nu vine ...
va pupik si ne auzim...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Mirela,

...antivirusul tau nu intra automat? ce folosesti? ma intereseaza si pe mine, in general, ca nu le am cu astea...am instalat un F Scure- firewall dar nu stiu daca e suficient...tot apar virusi si mesaje dubioase in mail, pe care le sterg direct...

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusori!
Ce sa fa Mirela, daca trenurile astea Isi schimba mersul! Da uite ca moarta-coapta, duminica tre sa ajung in Bucuresti! Asa ca pregateste mopul si carpele!
La antivirusi, dragele mele eu is multumita tare de Kasperski! Guita el cand ti-e lumea mai draga de sar ca arsa de pe scaun, da face treaba buna!
Pupi la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna
Sint scurta acum(mai tarziu voi fi lunga) ca fac niste jumari si...va dati seama ce mirosuri de porc am in casa ca-mi vine sa mor, mai ales ca intra peste tot ca nu am usi.
Va si vorbim later.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si io
antivirus am avut nod32 si acum mi-am pus kaspersky si vad ca e tare incet..dar sigur sper
azi vroiam sa mai fac una alta..dar am renuntat la idee...abia am ajuns acasa.. am lucrat nitelus. mai tarziu...vad eu ce idei imi vin
va pupik si vb later

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hop si eu !

Pe mine nu m-a vazut nimeni ca sunt dRacoaica pur sange ...si inca mi-am trecut datele reale in profil si nime' ninik .... e lasa lasa ...
Am vazut ca aici suntem la noi "acasa" si ne putem povestii activitatile zilnice .Haida'ti sa vedem ce am facut eu in ultima saptamana
Apaaaai ...nu-mi amintesc prea multe, c'am memorie scurta,dar un lucru mi-l amintesc sigur : muncesc de dimi pana seara si ma mir la sfarsitul fiecarei zile cat o sa mai pot duce ...dar apoi ajung acasica si incep activitatile administrative ->->-> siiii in cele din urma realizez ca e noapte si ca ar tb sa ma gandesc si la mine .Si ce credeti ca fac? Hm? Mda, direct pe pe DC si ascult muzica si tzopai in fata oglinzii in ideea ca mai fac si gimnastica intre timp ...hehe ... si uite asa se face ora 24 sau chiar 1 noaptea,apoi 7 dimineata si hai'da iute la birou cu un mers mahmur si o privire incetzosata .Dupa cafea sunt OM dinnou si sunt iar normala .
Azi spre exemplu : m-am trezit de dimi (aia fiind ora 12:00 in wk) si'am crezut ca mor de ce tuse m-a luat.Constat cu "stupoare" ca sunt racita dupa simptomele avute de 2 zile,insa chiar nu ma asteptam sa raman fara voce ,asa ca i-au masuri :sirop Humex,1 nurofen si gata,zicesem ca am rezolvat-o problema ...mai spre seara mai iau un Coldrex cu vitamin C si iaca'ta asa voi fi dinnou apta de munca pe luni.
Va pupicesc acum,tb sa fug sa-mi fac o supik de pui ,iar apoi sa-mi bag o tura de hainute la spalat (noroc cu Maria(masina de spalat) biata,inghite si rontaie vreo juma de ora k apoi sa mi le scoata curate) ...

Imi place aci la voi / noi ... gata ,nu mai scapati de mine

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput