Ce papam?

Ce papam? | Autor: moti_nadia2003

Link direct la acest mesaj

Buna dragele mele?

Fetita mea a implinit 4 luni si am inceput sa ii dau mincarica dar nu prea mult.In afara de Milupa ii mai dau si supica,suc de morcovi si azi banana cu biscuiti.ce sfaturi imi mai dati?ce fel de mincarica sa incep?sa continui cu milumil sau sa ii dau lapte de vaca natural?astept recomdarile voastre
si inca o intrebare:cum pun poza fetitei mele aici pe forum.
va pup si va multumesc inca o data

dr tr severin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Eu te sfatuiesc sa ii dai tot lapte praf, macar pana la un an si sa mai astepti putin cu diversificarea (pana la 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

In nici un caz lapte de vaca. Este interzis sub 6 luni, fiind permis intre 6 luni si 1 an numai daca familia nu isi permite financiar un lapte formula. Si asa cum spunea Mira, mai asteapta cu diversificarea, macar 1 luna.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

SA FACI DIVERSIFICAREA LA 4 LUNI, IN CONDITIILE IN CARE COPILUL ESTE HRANIT CU LAPTE FORMULA , NU-I PREA DEVREME. Daca era alaptat , atuci puteai sa incepi diversificarea la 5-6 luni .la 4 luni si jumatate deja poti sa introduci si carnita de pui in supa de legume dar fara apa in care a fiert carnea.
Laptele de vaca este prea gras pentru bebe , indicat ar fi sa-l introduci dupa 11-12 luni.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput