Bebelusi de martie - aprilie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Adriana -sorry.. tot empty e... Dar nu te impusa, pliz

Anca- Mihaela- sper ca Ema sa fie bine de acum, sa-si revina si sa scape rapid de oxiurile astea! Mi-ai adus aminte ca eu i-am recoltat sange lui Vlad la 2 luni si l-au lasat sa-i picure efectiv sangele in 2 fiole..si plangea saracul...

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna fetele,
trecem si noi sa va salutam cu toate ca nu ne simtiti lipsa(mamacita),dar nu-i bai.
va multumim pt urari si vreau sa urez si eu de pe acum uturor viitorilor sarbatoriti dar si retroactiv un LA MULTE LUNISOARE FERICITE;A MUTI ANI SANATOSI SI NOROCOSI!
suntem bine,Bubu e ok,foarte zglobiu,sta in fundulet bine,acum vrea sa se si ridice in picioruse.
Avem cam 8,4 kg ,76cm la 8 luni.

va doresc numai bine tuturor.din pacate nu mai am timp de net ca altadata pt ca soacra-mea e cam in voiaje iar eu sunt singura cu bebe cat e sotul la munca si stiti si voi,pe langa bebe:calcat,spalat,curat...every day
multi

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca Bubu a inceput sa zica ma-ma...prima oara juma de ora nonstop sa recupereze ce n-a zis pana atunci,iar de atunci cand are el chef
io sper pana la Craciun sa jucam impreuna monopolynu de alta,da´cand vad atatia bebei precoce pe-aici ma gandesc ca nici al meu nu se lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Zuzu- bravoi lui Bubu pt. ma-ma!! Noi ti-am simtit lipsa...si stiu si eu cum e cand esti singurica cu bb, cu atat mai greu acum mai mari!!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey ...nu stiu ce sa zic io cand intru merge...am pus-o pe sora mea sa incerce si cica nu merge..., nu stiu ce sa mai fac...o sa trimit mailuri
cine nu a primit sa-mi zic ca le mai trimit odata

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

coco,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Zuzunaki ma bucur ca Bubu te striga intr-una, al meu nu vrea deloc de la tentativa pe care a avut-o la 7 luni...

fetelor am gasit niste supeeerrrr la bucatarie aici pe forum si mi-am permis sa copiez link-ul sa vi-l dau si voua. sunt niste idei super pentru cand bb -ii nostrii vor manca sandwich-uri si bineinteles ca vor fi mofturosi... eu in mod sigur le salvez.

http://nnegara.pisem.net/diverse/sandvish.doc

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am uitat sa va spun ca e posibil sa incarce mai greu, chiar destul de greu, la mine asa s-a intamplat.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nino super....tnx

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62504" target="_blank"> 54

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput