Berbecutzi din toata lumea... la apel!(7)
Raspunsuri - Pagina 8
KUKI spune:
Buna dimineata sau buna ziua, cum vreti voi ! La mine e dimineata ca m-am trezit tarziu si abia mi-am baut cafeaua. Mai clicaresc putin pe-aici si plec la cumparaturi, complet lipsita de inspiratie. Pe urma sa ma apuc si eu de aranjamente prin casa... Offf, sunt in urma cu toate, dar uite ca-mi arde de stat pe DC ! Dependenta, bat-o vina...
Iulia
CristinaT spune:
Kuki cum a fost la cumparaturi? Eu cu cadourile sunt gata 80%, mancare nu am nimic, asa ca maine la treaba. Am scapatde scoala pana in ianuarie….
6 ani -14 februarie 2006
miag spune:
Buna berbecutze si berbecutzi,
Sarbatori fericite pline de bucurii, sanatate si caldura sufleteasca!
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
KUKI spune:
Cu cadourile am terminat in sfarsit, cumparate, ambalate frumos, cu hartie colorata si fundite, asezate sub brad...astept sa vina destinatarii sa la impart, adica cupilu', parintii si vreo 2 prietene. Mai am de prins crengute de brad pe perdele, am vazut la cineva si mi-au placut mult si putina ordine pe ici-pe colo si gata, poate sa vina Craciunul.
Voi ce faceti ?
Iulia
CristinaT spune:
eu nu sunt asa de avansata... azi am reusit sa iau de mancare si sa fac bradul. Maine i-am promis maica-mii ca ii facem bradul. Din nefericire nu am terminat cu cadorile si in nici un an de cand am inceput scoala nu am mai avut timp sa le impachetez... ci le pun in pungi. Maine ma duc sa mai iau si cozonac, fructe si ce mai am din cadouri, apoi sa fac mancare si curat, mai ales curat la animale. Azi a fost atat de draguta mata Oanei ( o cheama Gheruta, dar numai ea ii spune Ghery, noi nu avem voie!) s-a urcat in brad si s-a culcat acolo. am facut poze... sper sa vi le pot arata anul asta.
In rest mai am doar o saptamana de concediu. Nu pot sa cred....
6 ani -14 februarie 2006
gegea spune:
Dragii nostri berbeci,
Va multumim pentru urari!
Pe fetita noastra o cheama Daria si are aproape 9 luni. E frumoasa, e desteapta si e si cuminte. Inca se topeste dupa tzitzi si ma cam terorizeaza, dar vorba aia mult a fost, putin mai este...
si sa pregatiti sarbatoarea Craciunului asa cum se cuvine!
Frumoasa noastra mica 7 luni-...
Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila
Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)
CristinaT spune:
Neata berbecuti!
Am intrat sa vad ce mai faceti si sa va urez CRACIUN FERICIT si tot ce va doriti sa se implineasca
Gegea sa-ti traiasca Daria, e tare frumusica si mititica!
6 ani -14 februarie 2006
miag spune:
CRACIUN FERICIT CU BUCURIE IN SUFLET SI SANATATE, VOUA SI TUTUROR CELOR DRAGI!
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)