Berbecutzi din toata lumea... la apel!(7)
Raspunsuri - Pagina 6
KUKI spune:
Ati vazut previziunile pe 2006 ? Nu e rau deloc, nu ? Numai de s-ar adeveri !
http://www.acvaria.com/2006-berbec.htm
Iulia
Rufus spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Uraaaa, gata,conducerea firmei s-a hotarat ! Cica nu mai lucram de pe 23 dec pana pe 3 ianuarie. Abia astept vacanta asta ! Duminica impodobesc bradul acasa, ca nu mai am rabdare pana pe 24. In rest ...ce mai faceti, ce mai ziceti ?
Iulia
Da, da...vezi ce inseamna sa ai sef?
Eu nu am si lucrez non-stop. Si pe 31...
http://community.webshots.com/user/tora97
KUKI spune:
Daaaa, traiasca sefii !!! Doar nu fac nimic deosebit de sarbatori, stau acasa, dar asa ma bucur de zilele astea libere....
Rufus, mama, da' tu ai oarece inclinatii spre masochism de ti-ai facut de unul singur un asemenea program ?
Iulia
KUKI spune:
Buna dimineata !Recunosc cu rusine ca m-am trezit pe la 10, dar abia acum m-am dat jos din pat, nu de alta dar ma tragea catelul de pantalonii de la pijama sa-l duc afara.
Si speram sa am si eu cu cine sa beau cafeaua de dimineata pe DC. Pe unde umblati ? Offf, iar o beau singura !
Iulia
miag spune:
Buna,
am trecut sa va salut..nu mai intrasem de mult la voi..am citit tot din urma..deci, sper ca ma iertatzi ca intru asa de rar.
CristinaT, astept sa-mi spui ce cartzi iti trebuie.
Pupici.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
CristinaT spune:
Buna, vai de capul meu nu-mi merge net-ul acasa... pana cand nu va merge nu pot sa va mai citesc ... eu ma intorc la serviciu pe 31...
6 ani -14 februarie 2006
Rufus spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Rufus, mama, da' tu ai oarece inclinatii spre masochism de ti-ai facut de unul singur un asemenea program ?
Iulia
Doamnele vor sa se faca frumoase si in ultima zi a anului. Pot eu sa ma opun? Si o clienta daca ai, trebuie sa te duci.
http://community.webshots.com/user/tora97
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by miag
Buna,
am trecut sa va salut..nu mai intrasem de mult la voi..am citit tot din urma..deci, sper ca ma iertatzi ca intru asa de rar.
CristinaT, astept sa-mi spui ce cartzi iti trebuie.
Pupici.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
Buna, merge net-ul acasa...
miag te rog ai cumva aceste carti:
2.Cap speciale ale cercetarii operartionale - Vasile Nica
3. Practica dezv software util structuri de date - Ivan, Popa, Ionita Cristian...
4. Manual de liceu de metode numerice
(pe prima am gasit-o metode numerice Afrodita Iorgulescu)
6 ani -14 februarie 2006
KUKI spune:
Mi-e mila de voi cei care munciti pana in ultima zi a anului. Poate ca merita efortul si va bucurati de rezultatele muncii voastre. Pana una-alta, la mine a inceput numaratoarea inversa. Mai am 2 zile de munca si pe urma sunt freeeee....
Iulia
gegea spune:
Trec si eu sa va salut si sa va spun ca am mai adus pe lume un berbecutz, de fapt o berbeaca, pe 03.04.05 si a fost cel mai frumos si deosebit cadou primit ever, cu o zi inainte de aniversarea celor 25 de ani.
sarbatori fericite va dorim si mult belsug pe mese...si nu numai!