Berbecutzi din toata lumea... la apel!(7)
Raspunsuri - Pagina 14
KUKI spune:
La multi ani Ionilor si Ioanelor !
Eu n-am pe nimeni prin apropiere de sarbatorit asa ca ....stau acasa. Voi ce faceti ? petreceti ?
Cristina, ce faceti, ce face Oana ? ai dat pisica ?
http://community.webshots.com/user/miuiuliana
miag spune:
Neatza!
la berbecutze...
CristinaT, mai spune-ne ceva..ai dat pisica? Ce face Oana?
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
KUKI spune:
Mia, noroc de noi, berbecute incapatanate ca mai tinem subiectul in prim plan. Restul vad ca au dezertat. Las' ca va intoarceti voi...
O sa facem prezenta, sa vedeti ce de absente aveti la catalog...o sa veniti pe urma cu scutiri, cu spaga sa va iertam....
http://community.webshots.com/user/miuiuliana
CristinaT spune:
Noi ieri am fost si i-am luat Oanei sange, miercuri, joi vom avea anlizele. Apoi am avut musafiri, Oana a vrut sa sufle in lumanari si a suflat de vreo 5 ori. Eu in schimb am continuat sa primesc vesti proaste... ca acum inca nu m-am dezmeticit inca ... acum am strans un pic si astept alata runda de musafiri....
Am uitat sa zic ca ma facut si un drum cu masina... nu stiu cum ma voi descurtca sa strabat zi de zi bucurestiul ...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
KUKI spune:
Cristina, esti berbec sau te prefaci ?
Hai, fruntea sus, ca belelele curg ! Ce atatea vesti rele, gandeste-te ca dupa furtuna musai rasare soarele, ca asta-i cursul naturii.
Dar noi suntem aici, alaturi de tine, ne mai plangem si noi una la alta, ce naiba sa facem? Las' ca toate trec.....
CristinaT spune:
neata berbecuti.... ce fac fetele? eu sunt un pic mai optimista dimineata, mai ales daca sunt odihnita
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
iri_sori spune:
Buna fetelor! stiti pe cineva care este la fac de psihologie ca am nevoie de un curs si nu gasesc pe net.
iri
miag spune:
Neatza berbecime....!!!
hai trezirea ca e tarziu....
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)