va rog recomandare moasa in Municipal

va rog recomandare moasa in Municipal | Autor: anda77

Link direct la acest mesaj

buna,

sper sa nu se supere moderatorii pe mine ca am facut subiectul la bebelusi, dar ce informatie as dori eu nu pot primi decat de la mamici, nu de la gravidutze.
urmeaza sa nasc natural peste aprox. 2 saptamani in sp. municipal -bucuresti. de la prietene si cunostinte am auzit niste povesti horror despre personalul medical fara studii superioare, personal care, desi "uns", se pricepe doar sa umileasca gravida in travaliu. Am auzit si de asistente care au facut rau in loc sa ajute, s.a.m.d.. Medicul meu este dr. Badiu, dar as dori sa-mi spuneti de ce moase sa ma feresc, poate voi avea posibilitatea sa aleg moasa(desi ma indoiesc), dar macar sa stiu la ce sa ma astept.
va rog spuneti-mi niste nume de moase "bune" si moase "rele". de asemenea, si nume de neonatologi, daca se poate. De exemplu, eu am retinut pana acum ca in cazul in care apare neonatoloaga "Dan si numaistiucum", sa ma feresc sau sa fiu cu ochii pe ea, ca este o catastrofa si o neprofesionista.
va multumesc anticipat,
anda, 37+

http://community.webshots.com/user/anda1977

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Anda, eu am nascut in ianurie 2005 cu Badiu si cu o moasa (super, super) pe care o chema Monica. Frumoasa si blanda. Am stat destul in spital (de vineri pana luni cand am nascut, ca depasisem cu aproape 2 sapt termenul) si mi-au trecut prin fata o gramada de moase dar crede-ma ca nici una nu a fost acritura - si nu am cotizat decat la cea care mi-a facut Ca intravenos si cea cu care am nascut. Restul care m-au controlat sau care l-au ascultat pe bb, nu.
Sa-ti spun drept eu am avut o cunostinta care era rezident la neonato si a venit numai ea si cu dna Culcer sa ma viziteze, asa ca la dr. neonato nu stiu ce sa-ti spun.
Stai linistita ca o sa fie bine!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput