viitoare mamica
sunt si eu o viitoare mamica si as vrea sa stau de vb si cu alte viitoare amamici sau deja mamici sa ne sfatuim sa mai invat cate ceva
Raspunsuri
toanca spune:
Felicitari!
Esti bine-venita la mamici de ianuarie-februarie 2006, daca vrei.
Sau chiar pe subiecyul asta.
Doar sa ne spui la ce intrebari vrei sa raspundem sau ce te ingrijoreaza/bucura.
Asteptam vesti de la tine
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
raalucutza spune:
FELICITARI!sa ai parte de o sarcina usoara!daca ne spui si cate saptamani ai poti sa alegi si unde vei cunoaste mamici ca tine!eu am 14s si sunt la mamici de mai-iunie!esti bine venita acolo!sa ne dai detalii!
raluca
ayryny spune:
sunt insarcinata in saptamana a 22-a si abia astept sa vina bebele.sunt ingrijorata ca am luat deja 8kg in plus si din cate stiu multele apar de acum inainte
ama_kaly spune:
Daca ai 22sapt inseamna ca esti o viitoare mamica de martie aprilie..poti sa te inscrii si tu pe listuta si toate fetele iti vor raspunde la intrebari pentru ca sunt niste dragute!Cat despre kg,lasa ca le dai jos dupa..nu-ti mai bate capul acum...important e sa fie bebe bine si sanatos!!sarcina usoara si bebel frumos si sanatos!
poze mami&bebe:
http://community.webshots.com/user/ama_kalyio
17+ si
Seby
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ayryny
sunt insarcinata in saptamana a 22-a si abia astept sa vina bebele.sunt ingrijorata ca am luat deja 8kg in plus si din cate stiu multele apar de acum inainte
Ayryny, am deschis un subiect si cu tema "alimentatia si sarcina", unde am invitat toate gravidutzele preocupate de o alimentatie sanatoasa si echilibrata, necesara pentru o dezvoltare normala a bb-ului, dar si pentru mentinerea in limite "rezonabile" a greutatii gravidutzei, limite rezonabile fiind cele recomandate de medicul fiecareia.
Lyly 11+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png
mariana_1976 spune:
Bine ai venit si felicitari pt.bebe Ayryny!
Sunt sigura ca o sa-ti placa foarte mult forumul asta!
Ai DPN pe la sfârsitul lui martie,nu-i asa?
Nu demult si eu m-am "ratacit" la "Despre copii" si a fost o surpriza minunata sa întâlnesc niste fete deosebite si viitoare mamici!
Sper sa ne cunoastem mai bine la "mamici de martie-aprilie"![]()
![]()
o sarcina usoara si un bebe sanatos
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006
http://photos.yahoo.com/emisferanoastra
ayryny spune:
va multumesc tuturor pentru ca mi-ati scris,si va doresc sarcina usoara si bb frumosi si sanatosi,dar nu stiu cum sa ma inscriu la mamici de martie,am incercat dar nu stiu cum
sunt curioasa daca nasc prin cezariana pot slabi(ca am o obsesie ca nu voi mai slabi,decat daca nasc natural).voi putea slabi la fel de repede-daca voi mai slabi:P??etse cineva pe aici care imi poate raspunde?care a trecut prin cezariana si a slabit?a ajuns la fel ca inainte,si in cat timp?
inaioana spune:
Eu! inainte de srcina 45 kg. La sfarsit - 72 kg. Cezariana! Peste un an si 5 luni (timp in care nu am tinut regim pt ca am alpatat) - 49 kg..adica foarte bine!
Muuult succes!
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
manu spune:
Eu inainte de sarcina am avut 52kg,la sfarsitul sarcinii 70kg si la 6 luni dupa aveam deja 52kg. Am uitat sa spun ca tot prin cezariana am nascut si n-am tinut nici un regim, E adevarat ca am avut gemene si am dormit f putin in primele 4 luni.
Te asteptam la mamici de martie- aprile! Nu trebuie sa faci nimic special. Raspunzi la subiect si iti spui datele, iar tinuta dragut te va trece in lista.
Manu
Poze
ayryny spune:
buna.va multumesc tuturor ca mi-ati scris.am o curiozitate:care e treaba cu concediu prenatal si postnatal?e adevarat ca avem dreptul la 63 de zile de concediu inaintea nasterii si doar duapa acest concediu putem intras in concediu postnatal de 2 ani in care avem dreptulla indemnizatia copilului?in cazul in care nu ne vom lua acest concediu suntem obligate sa-l luam chiar daca am nascut si abia dupa vom intra in ce 2 ani de concediu si indemnizatia copilului?sau cum sta treaba ca habar nu am si poate voi sunteti deja in concediu.invata-ti-ma si pe mine plsss