Cu dragoste... din IASI (19)
Raspunsuri - Pagina 15
ralnied1 spune:
Vreau si eu la Carnavalul copiilor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Multumi de info despre carnavalul copiilor.
Fetelor am mai adus niste jucarii, cine a fost la targul cu produse pt copii poate retine joculetel din gama CREATIVE si pernutele cu Barbie si alte plusuri cu personajele lui Disney.
Carmen ti-am adus joculetul, dar exista o pb.
Va pup si va astept pe la mine la birou. Nu stiu cand reusesc sa le pun pe site.
Adriana, am fost azi la fabrica si am adus niste sopiridusi exact ca cel din poza, cu rosu si verde si cu pantalonii scurti. (nu ma injura...ca nu depinde de mine...si cei de acolo au asa un chef de munca...exact ca pe vremea lui nea Nicu, de ce sa ne complicam cand merge si asa?)
Pupici,
Gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Am cautat pe net cate ceva despre carnavalul copiilor, nu am gasit nimic.
Buli tu de unde ai aflat? Mai da-ne informatii.E cu costumatie speciala, cu bilet, cu rezervare, intra si parintii, etc, etc?
Pana una-alta Magda mea merge maine cu clasa la Ateneu la Pinochio, la ora 12.00. Acum cateva saptamani a fost si la MOTANUL INCALTAT Forever. Am stat si eu atunci. A fost draguta piesa, dar un pic peste nivelul lor de intelegere. Oricum ei s-au distrat, chiar daca n-au priceput mare lucru...
Vizitati bazarul de la umanitare.Puteti astfel cumpara lucruri frumoase si ieftine si in acelasi timp sa ajutati un copil in suferinta
carmenp spune:
io va cetesc din umbra... trei dupa amiaza, cam aiurea pusa ora pentru carnaval, ma gindesc ca mai sunt cupii ca si ai mei, care dorm la ora aia. multumim de informatii.
editez ca sa va intreb daca stiti vreo locatie pentru revelion, ca am ramas pe dinafara, pentru mai multe persoane, pliz, chiar dau o bere
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
mephala30 spune:
Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63943" target="_blank">aici
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin