Cu dragoste... din IASI (19)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
ma straduiesc, poate-mi iese macar atunci....
la multi ani tututor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
ralnied1 spune:
Chiar asa, luati de val cu Mosul asta, am si uitat de Nicusori, Nicolete etc. La multi ani si din partea mea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
l_carmen2003 spune:
Salutare si ho-ho-ho
Noi suntem in plina receptie a darurilor Mosului Neculaie... Am o smecherie de copil de nu-i adevarat! Dupa ce a primit dimineata soseta cu cadouri a mai primit si camera nou amenajata pentru el si a fost in extaz. Insa asta nu l-a impiedicat sa o intrebe pe soacra-mea daca Mosu' nu a trecut pe la ea cu cadouri pentru el... Si asta dupa ce saraca femeie descarcase sacosele de cadouri de la Mosu' de duminica... A luat la rost pe toata lumea sa afle daca nu mai are ceva ratacit pe la altii pe acasa... de nu stiam sa il fac sa taca...
Acum il asteapta si pe taica-sau ca poate pe la birou pe la el o fi trecut Mosu si cine stie...
Am reusit sa imi lovesc glezna azi de nu ma tin pe picioare. Am lovit-o in locul unde cu ani in urma am avut o smulgere de ligamente si s-a facut o umflatura verde si nashpa. Am inteles ca nu mai exista solutie Burov pe la farmacii dar totusi ce sa fac cu ea caci nu pot merge. Adica merg, dar fara tocuri si oricum ma doare. Si as da o raita prin magazine sa fac ceva aprovizionare ca la Metro nu merg fara barbatu-meu... iar el cred ca mai intarzie.
Vio, bine ai venit. Alex al meu este pacientul dr. Iordache de la 4 luni si suntem foarte multumiti de el. Eu il duc oricum o data pe luna - chiar daca nu are nimic - iar copilul este foarte atasat de dr. In sensul ca se lasa consultat fara sa protesteze si ca se supara cand plecam de la el. Sta linistit si la injectii daca sta dl. dr. acolo langa el - oricum nu e plangacios.
Herra, la 4 luni si lui ALex i s-a spus ca ar avea un suflu. Nu te speria. Dr. Iordache i-a facut lui Alex o ecografie si avea dreptate, avea o comunicare ventriculara insa nu trebuie sa te sperii. Mai are timp sa se rezolve, fii pe pace. Du-te cu incredere la dr. Iordache. Pe Alex nu a fost necesar sa il adoarma.
Pa si la reevdere.
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Buna fetelor,
Eu nu sunt din Iasi, dar as fi vrut sa fiu. De fapt, daca nu eram asa o carpa, si as fi avut curajul sa iau niste decizii, deja as fi fost acolo.
Urasc Bucurestiul, dar m-am obisnuit cu mizeria de viata de aici. "Mizerie" la figurat, nu chiar la propriu.
Am facut facultatea in Iasi si acest loc a ramas locul meu de suflet.
Dar, asa cum am mai spus, nu am curajul sa schimb totul, radical. O schimbare se poate dovedi in final un fiasco...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo
Liliana si eu am stat in Bucuresti si nu mi-a prea placut insa asta e. Te asteptam oricand aici sa te simti bine. Si nu fi prea dura dura cu tine. Stiu pe multi altii care si-ar dori sa stea in Bucuresti.
ralnied1 spune:
Fetelor, am aflat sigur: sambata, la orele 19, la Palat, concert live de colinde cu Stefan Hrusca!!! Sunt super incantata!
E si maine o zi!
Danna_36 spune:
Buna seara, am intrat sa va spun LA MULTI ANI! la Nicolete si Nicusori si sa va anunt ca am fost cuminte si mosul mi-a adus o sticluta cu parfum, o nebunie...M-am dat un picut, se simte ?...
Veve spune:
quote:
Originally posted by carmenp
....maciuca se pune?
Numai d'alea cu funditza.Eeeeee,cum fu?
PS Ptiui,ca-mi fura ochii pasarica si uitai de ce intrai
"La multi ani!" si-un tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi onomastica!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
ralnied1 spune:
Danna36, la mine a ajuns!!!
Ce face Iasul? S-a trezit? Eu sunt cam adormita, ca de 2 nopti nu prea mai reusesc sa dorm cum trebuie. Mi-as face o cafeluta acum, dar de 2 sapt am decis sa ma las. M-a durut inima f tare vreo 3 zile. Si pana acum am reusit. Dar acum nu stiu cum sa mai procedez. Sa rezist la munca! OFFF!
E si maine o zi!
l_carmen2003 spune:
Ma luase valul ieri si de urat La Multi Ani am uitat. Asadar La Multi Ani tuturor Nicoletelor si turor Nicolailor.
Eu cautam azi sa aflu un concert ceva pt asta micu' al meu, asa ca vestea cu Hrusca e SUPER! Sper sa fim pe pozitii!
Acum alta.
Ce ziceti, facem un Mos Craciun pentru copiii nostri?
Un Mos care sa ii bucure pe puiutii nostri?
Eu daca am inca copilul inca acasa si daca, mai am si ceva timp luna asta sunt plina de idei.
Am sa am Mos si de Ajun insa cum pustiul meu adoarme noaptea doar daca ii spun ca vine Mosu sa vada ce copil face nani si care nu sunt receptiva la idei de astea. Intereseaza pe cineva?