Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sunt la zi cu tot ce s-a zis pe forum, dar din ce citisem despre noua lege eu intelesesem ca numai pentru proaspetele mamici este valabila.Of! Pai, nu-mi place deloc! Nu mai stiu astia ce sa nascoceasca!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, Onitza, mai, eu nu ti-am zis de vaitat in sensul ca sa nu mai vii sa ne spui noua ce ai pe suflet, ci in sensul ca trebuie sa-ti asumi responsabilitatea deciziei pe care tu impreuna cu sotul tau ati luat-o: aceea de a-i alege pe ei ca nasi. Ori ii acceptati asa cum sunt, ori ii ignorati si raciti relatiile.
Eu sunt pentru ca omul sa spuna ce are pe suflet si nu am considerat niciodata problemele cuiva mai putin importante decat ale altora. Pentru fiecare problemele personale sunt importante.

Dar inca o data, eu sunt mai transanta in exprimare si nu stiu si nici nu-mi place sa iau omul pe departe. Daca am ceva de spus, o spun cat mai direct caci nasc cat mai putine confuzii si dau curs la cat mai putine interpretari. Asta mi-e felul de a fi si nu caut sa mi-l schimb, desi stiu ca uneori nu e un avantaj. N-am avut cu tine nimic personal, sa nu intelegi gresit, doar am comentat ideea plocoanelor si apoi am vrut sa-ti spun ca nemultumirea pe care o simti in leg. cu nasii vostri e rezultatul deciziei voastre, deci nu trebuie sa te simti nedreptatita.

Cici, eu o iubesc din ce in ce mai mult pe fi-ta. Cand o vezi asa balerina, n-ai cum sa nu te-ndragostesti de ea. Iar cand ii vad parul ridicat in crestetul capului ma amuza teribil. Pupici la alexia.

La multi ani lui Iris si la multi ani tuturor bebelusilor care s-au nascut sapt. asta. Eu nu-s buna la tinut cont de date de nastere asa ca iertati-ma ca va urez la multi ani la gramada.

Monica, permite-mi o parere te rog, sa ai grija cum solutionezi divergentele intre Alex si Ruxi. Din cate am vazut Ruxi se bucura de avantajul "celui mai mic". Acum nu vezi efectele, insa in timp ea va astepta de la tine sa-i rezolvi problemele care le va avea cu Alex (sau cu altcineva) in acelasi fel, adica dandu-i ei dreptate. Asta nu numai ca poate duce la o intelegere gresita din partea ei in ceea ce priveste relatiile dintre frati, dar il va afecta si pe Alex caci in timp se va simti nedreptatit. Acum normal ca o iarta, dar vine o vreme cand isi va pierde rabdarea si intelegerea fata de notiunea de "ea e mai mica".
Invat-o de pe acum pe Ruxi despre apartenenta jucariilor, ca ea are jucariile ei si alex pe ale lui si ca si le pot imprumuta, dar numai cu acordul celuilalt (adica fixeaza regulile de pe acum). De ex. daca ea ia o jucarie de-a lui alex, trebuie sa-i dea si ea lui Alex o jucarie in schimb. Poate ca jucaria aia nu inseamna nimic pt. Alex (ca nu-mi imaginez ca e atras de jucariile Ruxandrei), dar asta o ajuta pe ruxi sa inteleaga ca trebuie sa dai ca sa primesti.
Stiu ca pentru noi adultii asta metoda "eu ma prefac ca-l bat pe alex, iar el se preface ca plange, eu il cert ca de ce i-a luat jucaria etc" este doar un simplu joc nevinovat (inclusiv pt. Alex e tot un joc nevinovat acum), insa pentru Ruxi asta e un exemplu absolut real de solutionare a problemei si, daca modelul se repeta cu regularitate, ea va trage concluzia ca asta e regula generala si, deci, se va astepta ca de fiecare data cand apare o problema pentru ea, sa caute s-o rezolve cu metoda "eu sunt mai mica deci am dreptul" sau "eu sunt mai mica si deci dorinta mea e mai importanta".
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau si sa privesti comentariul meu doar ca pe un alt unghi de vedere asupra problemei (acum dupa ce i-am pricinuit Onitzei nepalceri suflu si-n iaurt, adica sunt mai atenta la a-mi face cunoscute intentiile si gandurile ca sa nu fiu gresit inteleasa).

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

buna seara!

Iris, La multi ani sanatosi si buni!!!!
Fulgule si noi avem aceeasi problema...cu fugareala la imbracat...si cred ca am epuizat orice metoda...da perseveram...important e ca puii se distreaza , al meu rade copios cand vede ca ma fenteaza.

noi astazi am (re)invatat ce e nasul...da-l aratam numai pe un catel...daca il intreb si are alt animal in manuta, cauta repede catelu'

Chestia asta cu CIC-ul mi se pare o magarie...asta ne lipsea sa mai stam si la cozi

Eveline, ti-am admirat printesa ...eu am lipsit o perioada de pe forum si cand am revenit chiar ma intrebam unde esti, tu fiind printre singurele moldovence cu burtici de atunci ...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by aime

buna seara!

Eveline, ti-am admirat printesa ...eu am lipsit o perioada de pe forum si cand am revenit chiar ma intrebam unde esti, tu fiind printre singurele moldovence cu burtici de atunci ...

aime si Vladimir

Hei... singurele stiute... sau care inca mei locuiti ca de exemplu si eu si Miche suntem din judetul Bacau!...

Noi azi am inceput injectiile celebrolizin!... F multi parinti se feresc de ele ca le e mila , copii sunt prea mici!... Chiar si dr neurolog cand mi le-a scris in medicatie zicea ca ii e mila de Mihai, dar tot ii da injectiile... Asa ca mi-am luat inima in dinti si ... Mihai n-a zis nici "ps". Il pusesem pe burta pe picioarele mele, iar el ridicase capul si se uita prin cabinet in timp ce-i facea injectia si chiar si dupa, cand ii masam eu locul cu bucatica de vata...
Trebuia sa incepem azi si kinetoterapia, dar kinetoterapeuta e racita, asa ca incepem de saptamana viitoare.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mai fetelor, multumim mult de aprecieri la adresa balerinei, gimnastei, ha ha si o sa va tinem la curent cu progresele noastre si ma bucur ca am reusit sa va binedispunem cu pozitiile noastre

Miria sa stii ca patutul e asa de curat ca are grija sa faca Alexia ordine,adica dupa ce se trezeste arunca toata jucariile din el si apoi se ridica in picioare si se uita la ele, cum arunca una jos cum se uita sa vada ce e cu ea, asa ca...si patutul nostru are rotile numai ca noi nu le-am pus . Pupici printesei tale

Legat de motul lui Alexia sa stiti ca tare mi-e frica ca daca ii creste parul mai mult o sa dispara dar asta e..mergem mai departe

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Multumim mult de urari Cecilia, Cookie, Paxela, Otilia, FELIS, Monica, Andreap, Dutzi, Carmen, Mikimi, Aime, Miria Cristina, Fulguletz, Roserb, Andrapanda!!!!

Toate gandurile mele bune, mult noroc, fericire si sanatate copilutzilor care si-au serbat anisorul pana azi (24.11) si eu n-am apucat sa-i felicit!

N-am intrat de mult din cauza unuopr probleme la calculator, merge ingrozitor de incet si simt ca-mi pierd rabdarea cu el... nici nu stiu cum o sa reusesc sa incarc pozele de la petrecere.

Azi am sarbatorit-o pe iubitzica mea, a fost o petrecere cu adulti si o bebelina mica de 2 luni... asa a fost anul asta, dar anul viitor o sa chemam multi copii!
Oricum Iris a fost foarte in centrul atentiei, evident! A fost vesela si s-a bucurat de gramada de jucarii pe care a primit-o, si picat la datorie pe la 9 seara ! Era rupta de oboseala. Si eu sunt, dar am stat pana la ora asta ca sa citesc DC-ul... si sa va multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune!

Lots of Kisses!

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Multi Miki, Cookie, Jasmine, Bits, adriana si Dutzi si toate cele care v-ati gandit la noi cat am lipsit.
Eu mai mult o sa va citesc ca nu apuc nici sa respir...
Uf, mai are cineva copil asa energic si fara stare ca al meu? Nu mai vrea sa doarma ziua nici sa-l pici cu ceara si scoate untul din mine 14 ore din 24 (restul doarme), de cand a vazut la ce folosesc picioarele. Trage de toate, eu spun nu in dreapta, in stang, uf si in final il mai las sa si faca ce vrea ca nu pot sa stau numai de el. Daca il las singurel, sta, dar mi-e frica sa nu faca vreo prostie, deci ma duc de 100 de ori sa vad ce face. Cum va descurcati, cele care nu aveti vreo mama sau soacra cu voi? Dati-mi si mie un sfat, ca nu mai stiu sa-mi organizez timpul.
Si alta problema, mai nou, face kkuta haotic, din 2 in 2 zile, nici nu mai nimeresc ora (inainte era cam aceeasi ora dimineata) ca sa-l pun pe olita.
O sa mai revin ccurand sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pupici la toate fetele... Eu va citesc asa... cu rapiditate, dar mai greu cu raspunsurile...
Monica ... ... mereu o dragutza si o atenta... cu toata lumea!...
DAMA... imi pare tare bine ca ai revenit dupa asa o absentza lunga...
MIRIA...
Vreau sa va pup pe toate...
Multu Fulguletz pt aprecierile despre poze... si pe toate celelalte fete

Am uitat sa va mai zic ceva: Mihai avea ieri la cantarul oficial 8.100 kg. CA lungime, nu sunt sigura, dar in ultimul timp a crescut... PAi cand am luat patutul acum 3 saptamani parca intra in el pe lat si acum trebuie sa tina picioarele stranse ca sa poata sta pe lat si patul e lat (am masurat pe interior) de 75.5 cm

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici si bbici,
la multi ani! david si sabinutza pentru cele 11 lunishoare, sa cresteti mari si sanatosi
try ai perfecta dreptate, si cum sa ma supar... asta ce v-am povestit este doar asa o chestie de distractie sa o vedem pe ea ce fatzuca face...dar in general ii las sa-si rezolve problemele singurei...alex ii explica f frumos ruxandrei ca astea sunt jucariile lui, mai fac si schimb de jucarii, ea mai si plange ca nu intelege...dar "problemele" se rezolva.
eu sunt presata de alex sa-l las pa pc...asa ca va las...va pup pe toate si pe copilasi si va urez o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Noi azi am fost matinale, s-a trezit la 6,30 si mie imi picau ochii de somn.
Cici uitatul "printre craci" cica ar insemna ca se uita dupa un fratior sau o surioara.Si a mea toata ziua e in pozitia cu pricina si chiar se pune asa si cand e pe jos adica cu capul pe parchet
Dama binenteles ca si Denisa e argint viu si probabil nu e singura. Eu o las sa patruleze prin casa , eventual pe langa mine si asa arunc si eu cate un ochi pe DC.
Iar la faza cu pampersul noi nu stam de muuuulta vreme. Se inconvoaie si se foieste de te apuca nebuneala...mai ales atunci cand a facut kk e de jaleeeee...nu e data sa nu faca pe covertura cateva pete aducatoare de noroc . De cele mai multe ori dupa kk fugim la baie si o spal ca sanse sa o sterg nu sunt.
Felis felicitari pt kg lui Mihaita. Am vazut si pozele mai demult dar n-am apucat sa scriu. S-a facut un strengar , cred ca s-a cam luat dupa Silviu a Paxelei, ca doar nu sunt ei prieteni degeaba.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput