Mamici de noiembrie - decembrie 2005(70)
Raspunsuri - Pagina 13
anda77 spune:
ina, ma bucur mult
. bine ca s-a rezolvat. ina, nu stiu ce sa-ti zic cu inca o ecografie. azi cand l-am cautat pe doctorul Basca- urologie infantila-, parca il cautam prin spital cu juma' de inima...am ajuns sa-mi doresc sa aiba 3 rinichi. sa nu fie altceva. prefer 3 rinichi. daca aflu altceva, sunt distrusa. mai bine stau pana nasc cu imaginea de la eco iosup cu trei rinichi. cateodata ma gandesc ca nu-mi foloseste la nimic o a doua opinie inainte de nastere, dupa aia ma gandesc ca poate e ceva care necesita cezariana si ...si eu nasc natural...pana nasc cred ca mai imbatranesc inca un an...
http://community.webshots.com/user/anda1977
pischi2003 spune:
INA ma bucur mult pentru tine, ca ti s-a descretit fruntea si ti-a venit inima la loc.
Asteptam aceeasi veste si de la Anda si va fi totul ok.
monet spune:
ina, ce fraiera am fost ca n-am inceput sa citesc de pe ultima pagina........of, cit mi-am ros unghiile pina am ajuns la pagina 8 cu vestile super!!! sa stii ca, pe masura ce citeam paginile cu ginduri si pareri despre bebita rachel, cu atit ma gindeam ca nu exista sa fie asa ceva cum ti-au spus aia ieri 'ceva crescut intre picioare' - au zis-o extrem de vag si eram gata sa-ti scriu ca medicii de aici ar zice orice numai sa nu fie dati in judecata in cazul in care intr-adevar ar fi ceva rau si ei nu ti-o spusesera dinainte! dar ma bucur enorm, ENORM, ca totul e bine - vezi? - si te admir cu tot ce pot eu pentru atitudinea superba pe care ai luat-o de ieri si pina azi. sa te ajute Dumnezeu, esti o fata de milioane!
la fel si tu, anda, te rog nu-ti mai fa nici un fel de problema. totul o sa fie bine si lucrurile vor decurge lin si frumos. eu sint sigura!
anamari, felicitari pentru bebe liam - e un frumos, l-am vazt in poze. trezeste-l, tu, sa-i dai sa mince. io stiu cum e asta, ale mele amindoua printesele fitziite au fost niste somnoroase si nici una nu mi-a supt ca lumea. of, inca ne mai chinuim, io cu maya, ii dau tzitzi la fiecare masa - m-am saturat sa o tot cintaresc inainte si dupa, dar banuiesc ca nu intra destul in ea pentru ca e o fomista dupa o ora la sin de-mi vine sa mor.... asa ca, mai bea 30-60 ml extra, aproape cu fiecare masa. nu pot s-o las flaminda, draga de ea. are acuma 3.750kg pentru 25 de zile cite are acum. in ziua 4 scazuse la 3.000, asa ca io zic ca-i ok.
dienutza, felicitari din suflet pentru bebe luca! sa fiti sanatosi. si spor si placere la 'studiat':):)
pupici tuturor. am atitea telefoane de dat - home inspection, imprumut de la banca, transfer de finante, inspectie de mold - cum se traduce 'mold'?:), la agenta care ne-a ajutat cu cumparatul casei in fl, la agenta care ne-a ajutat cu vinzarea casei din pennsylvania, la companiile de electrica, gaz, telefoane, gunoi, apa, cablu ca sa ne trimita final bill..... am innebunit deja...... plus ca rebuie sa ma tot deplasez la vreo mila jumate de mine ca n-avem fax si toata lumea e la moda cu faxul. emailu' nu mai e destul.... offff. noa, hai ca nu ma mai pling, stiu eu ca toate avem problemutzele zilnice....
cu drag de tot.
ooooo, inca ceva. mi s-a stricat aparatul foto digital si pierd minunatie de zile cu mutritzele care ma fac sa rid cu hohote ale iubitei maya.....
fug s-o hranesc, dup-aia cit de repede pot, fug la office-ul cu faxul, apoi la superstore ca nici hirtie igienica nu mai avem. noroc ca liutza-i la lotti. desigur cu maya dupa mine. hai, ca-i place in masina, la nebunie!! ce ma bucur!
chiar plec acuma! flori
si pupici
tuturor, mari si mici!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
meems spune:
Ina, ce ma bucur de vesti bune!!
Sa duci cu bine sarcina pana la capat si sa te bucuri de izbanda si de o fetita dulce foc si sanatoasa care sa-ti insenineze zilele!
Anda, sa vezi ca la fel va fi si la tine. Tinem pumnii pentru un baietel perfect sanatos.
Dienuta, felicitari pentru bebe Luca! Of, abia astept sa nasc si eu odata, nu mai am rabdare pana ajung sa-mi tin in brate bebelina.
Pupici la toata lumea!
Meems 36s+
bb_alinus spune:
Buna mamici si burtici!
Felicitari noilor mamici si sa le traiasca bebeii!
Azi am venit si noi acasa dupa o aventura de 5 zile pe care sper sa vi-o povestesc cand voi avea timp! Pentru mine a fost o experienta unica si pozitiva, nici nu imi vine sa cred ca s-a terminat totul atat de bine si relativ usor si ca acuma imi tin minunea in brate!
O sa incerc sa pun cateva foto ( din cele vreo 300 pe care le-a facut Phil pana acuma) cu comoara noastra, o bebita linistita si serena cum nu imi imaginam.
Va pup si revin!
anamari spune:
ina-ce ma bucur pentru Rachel....m-am gandit la voi toata ziua de ieri-cand am reusit sa citesc dar nu sa si postez prea mult.ufff...s-a luat o piatra dupa inima.
anda-vezi ca la Ina au fost toate bune. asa vor fi si la tine....tin pumnii.
dienuta-felicitari.sa-ti traiasca....
leea-acum e important sa fiti voi doi sanatosi, sa ai sprijin de la prieteni si familie...eu pe alex l-am crescut cu sprijinul familiei mele si in primul an zau daca mi-a trebuit barbat-asa mult m-a acaparat puiul meu. apoi, dupa ploaie vine soare-
monet-multumesc pentru incurajari. voi incerca sa-l hranesc la 2 ore.
ma bucur ca sunteti bine, tu si maya si Lia...
gata, acu trebuie sa fug...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
tania-z spune:
Ina ce vesti bune si mare bucurie!!! 

La asa mamica grijulie, numai o fetita sanatoasa ca Rachelina poate sa fie!
.
Abia astept sa incepem sa vorbim si noi despre alaptat si laptic si alte chestii de-astea de "dincolo" de momentul nasterii.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 36+
Varsta BB Stefan
Poze
Siminaf spune:
Dienutza, felicitari, sa-ti traiasca Luca cel mic si scump! Sa va bucurati de el cu totii! 
Anda, Andutza, nu vroiam sa te sperii cu semnul secundar de Down, dar este intre acestea. Pe de alta parte, daca celelalte teste, investigatii, masuratori ale lui bebe, etc au iesit bine, de ce sa-ti faci griji in plus?
Sa stii ca eu, si daca nu iesea bine vreun test sau chiar toate, eu tot nu omoram bebele meu, mergeam cu sarcina pina la capat si cu Dumnezeu inainte! S-au vazut atitea cazuri cind nu a fost asa rau cum prevazusera doctorii! 
In postul meu anterior am incurcat ce vroiam sa-i scriu Inei cu ce vroiam sa-i scriu Andei. Ina, stai si tu linistita cu bb Rachel, vorba cuiva mai sus - poate fi cel mult o schimbare de sex.
Intre timp am mai citit si am vazut ca e ok, slava Domnului! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
felicia74 spune:
Ina ai vazut, mai ca e totul bine? Hai, ca nu mai ai mult si o vei vedea si te vei mira ca ti-ai facut griji!
Alina bine ai revenit! Refacere rapida si sa-ti traiasca fata! E tare haioasa, mai ales in rochita cu care ai scos-o din spital!
Felicia mamica Ilincai Teodora