Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

cred ca in sfarsit ii iese si puiului meu primul dinte, vad ca e putin crapata gingia. sper sa tina tot asa, ca pana acum nu s-a vaitat.
a inceput sa inteleaga de joaca. prinde o minge, o ridica si mi-o arata, o arunca, iar o prinde si o arunca si tot asa; se ascunde dupa perne, isi pune mana la gura si face aaaa, bate din palme. isi pastreaza si obiceiurile cu deschisul dulapurilor si imprastierea cratitelor, farfuriilor, etc

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor si bine v-am regasit . Ne cerem scuze de indelungata lipsa care este motivata . Mandy s-a inbolnavit rau cu febra de 41,5 grade . Acum ia antibiotice . In zilele astea a fost doar plansete cu plimbat in brate dormit doar cu mine etc. Ma obosit de m-am terminat .
Cu toate astea am avut-o pe prietena mea la mine in vizita cu copii si sotul pt. jumatate de zi . Acum stau si eu in sf. linistita pe banca , Mandy doarme .
Promit sa va citesc sa vad ce ati mai facut , pana una alta papa!

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Of, Alina, bine ca este mai bine! 41,5 nu e de glumit. Insanatosire grabnica puiutziei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of Alina, dar care a fost cauza?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Merci Magga si Cinuta , cauza este cica un virus . ATAT !
Azi e iarasi bine sa speram ca va ramane si asa .
Va pup azi lucrez de la 12:00 caci e iarna si termin pe la 20:00 .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Stiu ca a mai fost o mamica care a patit la fel ca mine - Lavinia parca??? Alex a mea se trezeste noaptea, se ridica in picioare in patut si incepe sa vorbeasca si sa se joace. O iau in brate, si peste putin timp adoarme. Peste 3 ore la fel. Doamne...ce sa fac?

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Amaya, azi am citit pm. Te sun diseara. multumesc mult
Cat despre petrecere io pot sa vin mai devreme ca stau aproape. Daca se tine tot acolo la Nicolae Grigorescu.
Copii vostri se introc in scaunelul ala cu masutza. Pe mine ma dispera, se intoarce si io tre sa ma duc dupa el cu lingurita. DAca se intample sa stranute (si se intampla des) picteaza peretii. Seara cand se intoarce taica su de la serviciu "citeste " pe pereti menu din ziua respectiva Noroc ca avem lavabila vopsea si pot sa sterg.PAna cand nu stiu....
Alina sanatare multa lui MAndy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alina Maria, Doamne ajuta ca e mai bine Mandy. 41.5 mi se pare ingrozitor de mult. Si de la ce a facut febra?

Sambata Bogdan a facut alergie de la Augmentin, asa ca a trebuit sa intrerupem tratamentul cu antibiotic. I-au aparut o gramada de bubite pe corp, dar azi dimineata deja nu mai avea decat putine. Acum sper ca n-o sa-i revina febra, avand in vedere ca antibioticul l-a luat doar trei zile si jumatate.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ubi, Dragos se mai trezeste asa, dintr-o data il vad in picioare, il pun inapoi in pat, doarme, peste cateva ore din nou ! L-au durut si gingiile, dar atunci plangea cand se trezea. Oricum, azi noapte a dormit de la 9 seara pana la 8 dimineata, fara intrerupere. A fost insa mai cald in casa, zilele trecute cand s-a tot trezit a fost mai frig, cam 20 de grade si el se dezvelea. Cred ca ii era frig si se trezea...sper ca la noi asta a fost motivul, adica sper sa nu se mai trezeasca acum, daca e mai cald...

Alina-Maria, sanatate multa, cred ca te-ai speriat zdravan...

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si irina se suceste in scaun nu stiu exact ce solutie exista, norocul meu e ca nu stranuta pe pereti ca lavabila nu avem.

Ubi, cred ca tre sa ii explici fetei ca e noapte. N-o mai lua in brate decat ca sa o pui inapoi la culcare. Si zi-i asa pe romaneste: alexandra, iubito, acum e noapte, nu ne jucam. o mangai pe frunte si pleci. Nu mai aprinde lumina, nu te juca deloc cu ea, nu ii raspunde la vorbulite. Da-i de inteles ca noaptea copiii si mamicile dorm.
Si iri se mai trezeste dar noi nu stam la discutii cu dansa, dam o gurita de apa si plecam.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Tu stii povestea cu ratusca cea urata?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput