Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Crinuta, inca nu ai vazut nimic. Abia urmeaza...

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Tu stii povestea cu ratusca cea urata?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

de bine ce ma vaitam eu ca n-are si baiatul meu nici un dinte, i-au iesit trei odata. eu il tot urmaream pe cel de sus care incepuse sa crape de doua zile gingia si azi ca a spart de tot gingia am vrut sa-i arat si lui tati. se uita tati si zice: da astia doi de jos cand au iesit?si ma uit si eu si vad doua liniute mici, sparsesera gingia si incisivii de jos. de-aia era el saracu asa agitat, si eu care il criticam, ziceam ca la ceilalti doi n-am avut probleme cu trezit noaptea din cauza dintilor.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello mamicilor!

Am intrat doar ca sa-i transmit lui Alex LA MULTI ANI! Sa fi sanatos si sa-ti bucuri parintii! Ai un an, MULTI inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

facandu-mi mustrari ca n-am fost atenta la dintii baiatului, m-am mai uitat odata bine si am vazut ca sunt 4

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Felicitari pt dintisori Adita.Iata-va dintr-o data printre cei avansati la capitolul dinti.
Iustin a zis astazi pentru prima data clar si cred eu si constient de ceea ce spune ca-ca.Zic eu constient pt ca a spus cand ii schimbam pampersul si apoi inca de cateva ori cand ducea la gura diferite chestii despre care eu ii spunem de fiecare data "nu caca".

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Adita,ai facut si tu ca mine,nu mi-am dat seama ca-i iesise cei de sus,pina cind nu m-a muscat ea....iti dai seama ce mama!
Si tot la fel ii iesise doi odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Am uitat....felicitarile noastre pt cei 4 dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si apropo de zodii - fiica-mea e varsatoare si nu protesteaza domle' cand ii ascund jucaria sau pur si simplu i-o iau desi ea se joaca cu ea in acel moment. O urmareste cu privirea, dar nu plange dupa ea. Eu sper din sufletul sa nu fie o bleaga ca mine.

In alta ordine de idei, aseara cand i-am dat Claritin-ul s-a inecat. Nu mai putea sa respire si am avut impresia pentru un moment ca incepe sa se invineteasca. Am ridicat-o, am pus-o cu capul in jos, i-am dat peste spate cateva palme..in fine si-a revenit copila dar eu am fost tare nefericita. E vina mea ca i-am turnat pe gat toata lingurita de medicament, poate si ea a tras aer si de asta i-a intrat pe partea cealalta. In fine, am zis ca poate cu ocazia asta citesc si eu din Capraru capitolul cu primul ajutor.

Ieri i-am laut o jucarie muzicala. Vreau demult sa-i iau, am vazut pe internet unele dragute de la VTECH - in strainatate sunt mult mai ieftine ca la noi - la Careffour sunt mai rezonabile ca pret dar oricum scumpute. I-am luat una chinezeasca, de 250.000 ca sa vad daca ii place - sa nu plang dupa bani. Are o gramada de melodii, poti sa canti si tu la clape o melodie, are 5 capete de animale pe care apesi si scoate suntete. In fine, e draguta si la pretul asta...Toata problema este ca trebuie sa-i pun niste scotch pe difuzor ca urla cam tare. Banuiesc ca cele de firma au volum si pot fi reglate. Cert este ca Alex apasa pe butoane in draci, pe clape se aseaza cu toata palma dar sta cuminte in patut si se joaca cu ea. Astept sa mai strang niste puncte la promotia Pampers sa-i iau si jucaria cu cuburi de la Fisher Price. In magazinul Vitoria de unde am luat aceasta orga erau o gramada de jucarii chinezesti la preturi decente.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa_Victor_merge_cam_cu_frica.Cred_ca_nu_e_foarte_pregatit_inca.In_schim_ca_sa_citez_di_Capraru"Un_foc_interior_il_mana_sa_se_miste_intr-una.Tudor_ce_lapte_papa.Eu_mai_alaptez_dar_ii_deau_seara_lapte_cu_cereale(milumil3_cu_7_cereale_io)

Crinuta
_am_inceput_sa-i_dau_si_eu_milumil3_de_vreo_cateva_zile.
Tu_esti_multumita_de_marca_asta

nu_merge_semul_intrebarii_SCuze.

Avem si noi poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/preoteasaanita/my_photos

Va_pupam_si_Mai_scriem.Poate_rezolv_cu_tastatura_e_mai_ashpa_ca_am_laptop.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, foarte dragalas este Victoras! seamana foarte tare cu tine. a inceput sa faca cirliontzi
ce ma amuza "tastatura" ta

si noi avem niste poze noi

Ubi, stai linsitita. Nu va fi bleaga, va fi doar foarte sociabila si prietenoasa. Si noi facem la fel. Protesteaza doar daca o pun unde nu vrea sa stea, cind o imbrac sau nu vrea sa manince, dar altfel este zimbareata si nu se supara

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput