Bebelusi de iulie-august 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Katink mama dulce si frumoasa la multi ani alaturi de cei dragi cu impliniri si satisfactii.

lui Mihnea nu i-a spart inca gingia mai avem putin, iar al meu sot este la 3 sapt de la operatie in recuperatre care este f grea.Dar en gros suntem bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai, e buna ideea, o sa incerc sa costumez bibe .Chiar acum i-am dat sa suga la o tzatica , a scos tot din el si nu a mai vrut sa pape si la celalalt si a adormit.Prin urmare m-am muls ,vad ca au iesit 100 ml, o sa incerc sa i-l dau diseara din bibe, sper sa nu sfarsesc cu el la inghetat ca pana acum....eu tot sper...da' pana acum n-a mancat nici un ml din bibe,desi e laptic de la mine in el.Hahaha ar fi culmea ,daca ii pun lapte praf sa pape...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Va multumesc mult de tot pentru urari!!!

Parca sunt centralista, asa suna telefoanele, cand mobilul, cand fixul, plus mesaje pe mail.... ce iubita sunt

Irinuca, pai de la sot am primit un lantisor de aur cu un medalion foarte frumos si surpiza a fost ca ai mei au trimis un pachet cu bunataturi si cadouri pentru mine - normal si 2 jucarele pentru Emma - si eu nu am stiut nimica, azi noapte la 12 mi-a dat sotul pachetul din partea parintilor mei... am ramas muta, nu am stiut nimica...

Am niste parinti minunati, sa dea Dumnezeu sa fim si noi macar pe jumatate la fel de speciali ca ai mei scumpi si dragi parinti!

Fug ca e treaza si se chinuie cu jucarelele si vorbesteeee!!!

Monica, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, refacere usoare si cat mai rapida!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Katink, in cinstea ta! eu oricum nu-mi mai termin de saturat prietenii ( cu ziua sotzului, a mea, a lui ftatele meu si a... nasilor! ) sa fii iubita si pretuita de toti cei dragi !

Simona, LA MULTI ANI ptr puiul tau!!!!!!

Acusor, de unde pana unde dermatita cu astm bronsic??? daca toti copii care au avut dermatita ar avea astm??? nu e logic...asa ca nu te speria!

Giana, ma bucur ca ati discutat, ca te-ai mai linistit ... mail-ul nu l-ai primit... nu e cel ce apare la profil?

Ankak, in sfarsit cineva in breasla mea... la clubul Mary Rose!

Anis, cand te "costumezi" fa o poza !

Fetelor, ce-o mai fi facand MITUB, GABYRUS, TIA...?

iarasi am zi de dans cu Iulia , nu ca nu as fi la dans 'turbat " in fiecare zi , asa ca ... pe mai tarziu!

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor, am terminat ciorba de fasole cu ciolan.... si ceapa...Wow! am o pofta teribila... dar ma gandesc la Paula!

Codruta, nu stiu ce sa-ti zic... e cu o sapt mai mare decat Paula dar eu nu o tin decat in semisezut...in leagan Chicco, dar Paula se ridica de acolo se lasa pe spate si iar se ridica... o supraveghez, legata fiind...

CUSCRA, ce faci mama draga... sper ca nu ai probleme cu ginerele meu?

hai ca plec...PA!!!!!
Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Katink, La multi Ani, sa fiti sanatosi toti trei si fericiti!

Oana, felicitari pentru noul dintisor din familia voastra!

Monica, tinem pumnii sa-i apara si lui Mihnea dintele. Si sanatate sotului.

Anis, sa-l lasi pe sot sa-i dea bibe, dar sa stai pitita in preajma, sa nu te vada fata, dar daca trage prea tare si se ineaca, sa poti interveni, ca altfel se sperie fata si nu mai pupa bibe.

Eu abia azi pot spune ca nu mai am dureri de san. Si am reusit sa citesc tot e aveam restant. Si sa vad o gramada de poze. Is tare faini bebeii din vara asta, pe cuvant. Am mai vazut si altii, car ca ai nostri nu-s.

Am pus si eu poze noi, in albumul 4 luni
http://community.webshots.com/user/caterina71

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@Katink.....La Multi Ani! multa fericire alaturi de toata familia!

maine noi facem 4 luni si dr. ne-a spus sa incepem cu borcanase....la inceput cu morcov...apoi morcov+cartof....apoi morcpv+cartof+carne.....cam cat timp trebuie data o combinatie pana trebuie trecut la urmatoarea....dr. mi-a spus ca pana sa ebisnuieste cu prima.....da ...hm....cam cat ar fi asta? ar fi bine sa merg o perioada de minim 4 saptamani? voi cum ati facut?

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

mamici si bebici!
Iata ca dupa atata timp ne invrednicim si noi sa va salutam!
Felicitari fetelor care au avut de sarbatorit cate ceva in ultimul timp: Giana, Monai, Ella... si toate celelalte si sper sa nu va suparati daca am uitat pe cineva!
OanaC felicitari pentru dintisorul Evei, cred ca esti asa de mandra!
Katink, tot ce iti doresti alaturi de sot si Emma si de toti cei dragi tie! Super cadoul surpriza !

Acum cate ceva despre noi: ne-am confruntat si noi cu problema scaunelor, can 3 saptamani a facut numai ls 3 zile cu ajutor-supozitor, ca imi era mie frica sa o las mai mult...Am inceput de duminica sa ii dau LassBaby sirop si vad ca deja de 3 zile face in fiecare zi cu aspect normal. Sa dea Domnul sa o tina tot asa ca nu stiam ce sa mananc si ce sa-i mai dau!
Ne culcam in continuare noaptea la 12,30-1! Sub nici o forma nu-i pot schimba programul asta... chiar daca "motaie" de pe la 10,30 cum o pun in patut cum incepe sa dea din maini si din picioare si in cele din urma se trezeste si plange! Daca am incercat sa o infas e si mai rau ca nu-i place sa stea asa si urla! Cum o dau nu este bine... Si apoi dimineatza se trezeste la 9,30-10. Dati-mi va rog un sfat cum sa procedez ca-mi este greu cu programul asta nu numai mie, dar si sotului care merge la serviciu!

In rest este vesela, acorda tot mai multa atentie jucariilor, se intorce de pe spate pe o parte, sta destul de mult pe burtica. Seara este mai bine dispusa si rade in hohote cand ne jucam cu ea!

M-am intins, dar nu stiu cand voi mai avea timp de scris - acum sunt in pauza de somn!

Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

nique15, fiindca si Ingrid adoarme tot asa ca Simina, pe la 12-1, acum 1luna,hai sa-ti zic cum am reusit eu sa-i schimb programul, acum doarme la 9.30-10.
Inainte ii faceam baie pe la 9...e acum ii fac pe la 7.30-8.Uneori ii daus a manance si inainte de baie,dar de regula incerc sa o tin cu foamea in gats a ziceam dupa baita ,ca sa poata adormi la san.Ii fac bnaita, nu ii dau imediat sa pape, ma m-ai joc cu ea,pana o vad eu ca incepe sa chitaie un pic..atunci stiu ca foamea e mare ...si o i-au la san sa pape si adoarme acolo.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai fetelor de ce dr astia nuau toti aceeasi parere ca ma baga in boala? Eu stiu ca nu se da zahar, miere si sare pana la un an. Apoi cartoful nu se baga in alimentatie decat mai tarzior ca fermenteaza citisem de cartoful dulce dar care la noi e cam scumput(160.000 lei vechi kg era in iarna). Si vad ca lui Peca ii spune sa bage cartof. Lamuriti-ma si pe mine ca sunt tare batuta in cap cu atatea pareri.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput