Bebelusi de iulie-august 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Azi am emotii. Ma duc la servici cu bebe si cu masina. Nu stiu cum o sa se comporte in scaunul de masina. Eu i-am luat un scaun pentru grupele 0-1. Mi se pare ca sta prea in fund in scaunul asta. Ma gandesc ca ii afecteaza coloana. In scaunele cele mai mici cum stau?

Fetele care aveti asemenea scaune, cum e? E cazul sa ma stresez?

Eu am luat in genul celui de la Inglesina. http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/produse.php?resultpage=3&categorie=Fotolii+auto

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata fetele mele!

Asa cum bine au ghicit Emaaimee si Ella, azi este ziua mea!!! Implinesc 27 de anisori si este cea mai frumoasa aniversare alaturi de dulcineea mea si scumpul meu sot!

Oana, felicitari pentru primul dintisor!!!! Ce fata mare ai!!!
Monica, cum se mai simte sotul tau? Lui Mihnea i-a iesit dintisorul, inca il mai supara gingia?

Azi-noapte am primit cadourile, de la sot si surpiza total neasteptata de la parintii mei. Au complotat impreuna cu sotul si au reusit sa imi faca o surpiza pe cinste.

Va povestesc mai incolo ca ma cheama mandretea mea.



Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! cu multa bucurie si fericire, sa fii sanatoasa si sa realizezi tot ce-ti propui pt tine si familia ta frumoasa!
Oana aoleuuuu mamaaaaa primul dinte!!! Pai e clar ca asta ne paste si pe noi! CA si pe Andrei il mananca gingiile si are niste balute, isi baga tot pumnutul in gura cu un nerv!! Si nua fost rau>? a mai dormit noaptea? a plans mai mult? Evei!
Adriana l-am vazut pe Aidan, e voinicel si el numa-numa! si se pare ca e papacios bravo lui! Eu ii dau lui Andrei suculet de mar si morcov si piure din aceeasi combinatie, pe care o mancam ca un purcelus ca nu stim sa papam dar ii place se liciorestste el acolo in legea lui. Si noi am trecut la Milumil 2 pt masa de seara sau cand lipseste mami de acasa.
Azi e un soare cu dinti la noi, ieri am iesit putin cu Andrei poate o facem si azi, desi imi propun de o sapt. curatenie si nu mai apuc...sa vedem.


Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata fetelor!

Am revenit si eu cu intirziere de un capitol...

Dede, ce ziceai tu de dermatita atopica? Eu am fost cu Matei la dr dermatolog si m-a dat peste cap Cica are dermatita atopica, sa-i schimb laptele, sa nu-i mai dau ceai ( de tei ) ca in timp poate dezvolta astm alergic Ce stii de asta?

Citesc ce mai pot si revin cu mesaje!

Pupici!

Anca si Matei ( 26 august 2005 )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, la multi ani frumosi cu sanatate alaturi de familia ta!!! Sunt curioasa, ce cadou ai primit?????

Acusor, nu este prea devreme pentru scaunelul ala?? Nu sta prea in fundulet??

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Katink, La Multi Ani si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca!
Sa ai o zi super frumoasa!

Irina, scaunul se de pe spate. Uite ca am gasit exact site-ul care are asemenea scaun. http://www.t r e iu r s u l e t i.ro/scaune-auto-copii/fotoliu-auto-monza-175/
Se face exact ca cel care il ai tu. Ma gandesc totusi ca nu se face exact ca ala si poate nu-i foarte bine pentru bebe.
Am vrut sa fac economie. Sa nu iau 2 scaune.


Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Giana, La Multi Ani! Cu mare intirziere... Ce de poze faine la nunta si botez! 6 preoti? Asa e la voi sau voi ati vrut asa?
Frumoasa mireasa ai fost! Da' mireasa alaptind nu am vazut niciodata! E super poza! Si ce cavaler cu floare in piept...

Am ajuns si noi la faza cu trezitul noaptea...noi care nu ne mai trezeam noaptea de la 2 luni.... Dar incerc sa nu-l fac sa manince noaptea, doar ii dau suzeta si dupa vrea juma' de ora adoarme iar....Sper sa se dezvete

Anca si Matei ( 26 august 2005 )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Cami, frumoasa comoara ta! da' am vazut ca puneti ceva apa la baita... Noi sintem mai economici... Doar vreo 5 kile acolo...

S-a trezit minunea...iar ramin in urma cu cititul....
Revin cind mai pot!

Anca si Matei (26 august 2005 )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna dimineata
Noi ne-am trezit diminata-adica cu deshtu' in gura si tot semiadorimita,am papacit la 8 si acum mai dormim.Cred ca se va trezi in curand.Am apucat sa fac dus,sa imi mananc fulgii(acum ii mananc). Si sa intru la vorba.
Am vrut sa va povestesc cum s-a comportat fata in vizita duminica.Am fost la ziua unei prietene.Si am avut cartier general de nani si papa la etaj.Musafirii erau jos.Fata a dormit,papat bine.A fost si sociabila cat am mancat.A ras si a vorbit cu toata lumea.Erau si fetite mai mari si ea se uita cu mare interes cum se jucau ele si radea si la ele in hohote.Cred ca abia asteapta si ea sa se joace.I-a placut in vizita.
Dar sa va zic o barfa:barbatii la gratar si la masa beau tarie dintr-un singur pahar.Sotul a cam reusit sa se fofileze afara ca cica tot venea la fata sus sa vada daca doarme.Mai nasol la masa ca eram cu fata.Si am vazut si eu paharul pe care il treceau cu stima din mana in mana.Era plin de grasime(maio,etc).Sotul s-a facut ca il atinge in timp ce eu nu stiu ce luam din buzunarul de la camasaSi l-am scapat si apoi tot si-a gasit el treaba cu fata.Nasoala treaba sa nu poti sa spui:mai bine dati mai frate pahare pt fiecare pt tarie si gata.Ca aveau ca noi le cumparasem un set acu' ceva vreme.Scarbos obicei
S-a trezit,va las.


decu fundita

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Katink, LA MULTI ANI iti doresc, multa sanatate si numai fericire alaturi de cei dragi.

Oana C, felicitari pentru primul dintisor. Ma bucur pentru voi ca ati inceput numaratoarea inversa. Si noi stam in asteptare.

Fetelor, trebuie sa va anunt si eu ca Sara a invatat sa bea apa cu lingurita. Ma chinui de vreo saptamana si de ieri deschide gura singurica si stie sa inghita. Vad ca s-a format reflexul acela de a-si duce cu limba lichidul in spate spre a-l inghiti. Am asteptat sa incerc si azi pentru ca sa fac anuntul si nu m-am inselat. Eram si eu speriata ca nu voi reusi sa inlocuiesc tzitzi cu nimic, dar uite ca iar perseverenta mi-a fost rasplatita. De-acum voi incerca si cu ceai, asa, sa simta si alte gusturi si dupa 5 luni bag suculete. Acesta a fost cadoul meu de la ea. E?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput