Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ooo...mancatul...hai sa va povestesc...

Mandra mananca numai dat prin blender si sa curga asa...si uitandu-se la reclame sau la videoclipurile care ii plac...nu ii place ce vede, imi da peste lingurita...
Laptele tot la lingurita, tot la teveu...numai apa mai bea din biberon (desi bea si din pahar, dar albesc eu pana bea asa ca o las tot cu biberonul).
Daca ii dau ceva de mancare in mana, desi se uita la noi in farfurie ca milogu', arunca si se sterge pe mana...:)
Numai paine mai baga din cand in cand (ia cate o frimitura intre degete si o baga in gura si face "mmmmmmm" de zici ca mananca cine stie ce friptane...ii ia cam doua ore sa manance o muscatura de paine...:)
Daca incerc sa ii bag ceva mai solid in gura vomita...

Sambata ne-am gandit noi asa ca poate straduindu-ne facem copilu' sa manance si altceva...si luam noi cascaal, cremwusti de pui, ardei....taiem bucatele, ii dam, ea incepe sa le intinda pe covor si apoi ce ramanea imi dadea mie sa mananc...:)))
Stie ca sunt de mancare, poate sa mestece dar pur si simplu nu vrea!

Asa ca suntem in incercari...eu ii dau chestii si ea picteaza cu ele pe parchet si covor (va inchipuiti ce face cu fructele, banana sau portocala...e covorul meu bun de aruncat...:)))
Pana cand se duce la scoala sper sa reusim...:)))
O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aoleu, am avut o zi, vai de mama ei, miriiala maxima, acu` a adormit da` parca tot mai aud miriila ei... in plus, nici nu a mincat mai nimic, nici nu a dormit foarte bine. uitasem sa scriu, de simbata nu a mai iesit afara, in seara asta chiar mi s-a parut palida si putin incercanata si in plus parca tuseste altfel, mai urit, nu-mi place, nu mi se pare ca ar merge spre bine, doar ca nu a mai facut febra... miine rupem iar usa la doctor. eu i-am dat mai tot timpul vitamine ilincai, pikovit, sanasol, revital apettit, da` n-am observat niciodata efecte demne de invidiat...hai ca v-am facut mare capu` azi cu problemele noastre...
multumesc de sugestii, le-am retinut pe toate, mi-am amintit iar cum il hraneam pe ionut in balcon, cocotat pe ceva sa poata vedea masinile pe geam ori cind ii puneam bombonele pe lingurita cu mincare, mama, ce versata eram, macar la el tineau figurile astea...
pupam cupiii beliti la propriu, sa le treaca repejor!
marcela, ce poze frumoase, m-am uitat iar la ele
olivia, nasiti? revin cu tarifele, ca sa nu-ti dau un raspuns gresit acum
philip, cum e acomodarea?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

monica, nici voi nu sunteti departe de noi, vaz.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, surori de cruce...:)
Mandra mea insa nu suporta biberonul si baga la lingurita...in rest, tot p'acolo stam!...:) Acelasi meniu de luni de zile!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

ce sa mai zic de meniu? eu ii dau din mincarea noastra, nu-i gatesc separat, da` nu toate pot fi blenduite si date cu biberonu`... de ex, pireul de cartofi tb subtiat f tare ca altfel se depune pe fundul biberonului plus ca e gretos

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

seara, fete
Io-s mai bine, azi Juli a fost un pinguin cuminte, shi-a mincat tot, n-a mai urlat cum a facut ieri, asha ca, Kim, nu mai sint asha nebuna
Bibi, ziceai ca ce cauta in gunoi, io am gasit-o pe Juli intr-o dimineatza rontzaind resturi de ceapa din gunoi c-o mare pofta
Fata mea e haioasa foc, se plimba toata ziua in juru meselor cu cite ceva in mina, azi luase maturica shi farashu shi curatza ceva bodoganind

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

V-am citit, dar azi, la servici, ori de cite ori am vrut sa va scriu cadea curentul si mi se inchidea calculatorul

Pupam julitii, Marcela v-am vazut pozele, este o dulceata Alexandra. Si ce fain e topoganul, cred ca i-ar placea si Stefaniei la nebunie. Monica, am vazut poza lui Bogdan in catalogul de la Chic bebe. Sunteti vedete!

Carmen, imi pare rau ca domnisoara ta face greva in continuare. Stefi are o furculita mica si adora sa-i pun mancare in furculita, sa i-o dau si sa manance singura. Pe de alta parte, ea nu prea face mofturi la mancare. iar despre jucarie, ii place la nebunie si se joaca cu ea, mai ales cand sta pe olita, uita sa se mai ridice.

Fetele, noi am luat sanie din Metro, este din cadru metalic, cu partea superioara din lemn, separat are si spatar care se ataseaza la sanie, in total a fost cam 60 lei, este solida, am plimbat-o pe Stefi prin casa si nu am avut probleme.

Si Stefi face parte din tagma "inginerilor". Prefera sa desfaca sau analizeze, decat sa vorbeasca, chiar daca vorbeste toata ziua pe limba ei. Daria, parca tu spuneai ca Giulia iti raspunde cand o intrebi in maghiara. Mi se pare absolut normal daca este limba care o folositi mai des in casa. iar copii care aud mai mult limbi isi dau mai greu drumul la vorbit.

Apropo de maghiara, v-am povestit ce parinti denaturati am eu? Pana la 3 ani, m-a crescut bunica mea (cu intermitente bineinteles si cu vizite bilunare ale parintilor). La 3 ani ma iau acasa, la Odorheiu Secuiesc si ma dau la gradinita. In prima zi ma duc ei la gradinita, iar pe la 10 vine mama sa vada ce mai fac. Eu stateam intr-un colt si pangeam de mama focului, saracele educatoare nu stiu ca sa mai imi faca. Problema era ca ele vorbeau in ungureste si eu habar nu aveam, iar parintii mei uitasera sa le spuna ca eu nu vorbesc decat romaneste!

Haideti ca m-am intans cu povesti offtopic, ma duc la culcare! O zi buna, buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

bey, ma gindeam dac-as gasi-o in conditiile astea mincind din gunoi, oare ce-as face?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen...bine ca s-a terminat ziua de azi..sa speram ca miine o sa fie altfel....Sa ne spui miine ce ati facut la dr...
Nu am dat inca raspunsul ..cu nasitul...nu prea vreau sa incurc treburile...sintem la asa mare distanta..orice se poate intimpla oricind..
Cristalinule...si tu in aceeasi gasca cu Carmen?Nici nu vreau sa-mi inchipui ..covorul
Ce vorbaret este Tudor!
Andreea...mi-a placut faza de la gradinita. Cunosc si eu un baietel care a venit din Ro, parintii l-au dus in US la gradinita..si-n prima zi a fost foarte suparat....si i-a spus mamei.."mami...copii astia nu au limba ":)...el altfel nu a stiut cum sa interpreteze neintelegerea limbii engleze:)
Liliana...tot insomniaca?
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Fete am un problem cu Catri A cazut peste marginea unei jukarii de lemn si are un semn urat urat tare pe burtica Cum stiu ca nu are nimik pe dinauntru?! Ea e veselika si incaleca fotolii in continuare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput