Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, si eu tot suzete de la Avent am. Am incercat sa o trec pe cele de 3-6 luni si mi se par uriase fata de cele 0-3. O mai tin cu cele mici cateva zile.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, mie mi s-au terminat lohiile saptaman trecuta, cam pe duminica, 13. Pe 14 am fost la controlul de 6 saptamani. Mi-a zis dr ca e totul super ok, ca mi s-a inchis colul perfect, ca arata de ca si cum nu as fi nascut. Pe 15 mi-au venit bucuriile. Adica marti. Si nu s-au mai terminat nici pana in ziua de azi. Si vine din ce in ce mai abundent . Nu stiu ce sa mai fac, sa zic, sa cred. Ca pe mine niciodata nu m-a tinut atatea zile. Doar vreo 4-5 zile de obicei si in ultimele zile cate foarte putin. Ar trebui sa intru in panica? A mai patit asa cineva? Ca si contraceptive, mie mi-a recomandat Yasmin sau Mercilon, (ca nu alaptez), ce prefer eu. A zis ca sunt la fel de bune. Eu nu am luat in viata mea pastile, dar m-am cam saturat de numarat la zile.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara mamici si bb!
azi a fost sotul la dr. de fam.si i-a zis ca ea nu imi face infanrix hexa,ca astia sunt noi pe piata si dau comisioane doctorilor ca sa intre pe piata.mi-a mai transmis ca daca fac hexaul ies din programul de vaccinare si ca ea nu garanteaza pt.vaccinul asta.eu deja am cumparat vaccinul.nici nu stiu ce sa fac.sunt diwsperata,sapt viitoare tr sa fac vaccinul
mai am o intrebare:de cate ori pe zi fac kk,copii alaptati la san??ege abia face 1data pe zi kk.oare e normal?
ioana poti sa ma ajuti te rog cu pozele??cum sa le pun in albumul comun?
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

si mie dr.mi-a recomadat exulton(eu inca alaptez),dar mi-a zis ca daca le iau tr sa am grija cu kg.

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ege daca ai dat banii pe vaccin eu tr sfatuiesc sa il faci. Si apoi daca iesi din programul de vaccinare ce? Oricum ma gindesc ca daca te-ai hotarit sa ii faci ceva mai bun si care costa, o sa i le faci si pe celelalte la fel... la 4 luni se face penta si la 6 iar hexa. Eu mor pe doctorii care nu progreseaza si nu lasa la optiunea pacientului... cel mult putea sa iti spuna care sint variantele si la revedere!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

BB iar a fost agitat, a facut kk mult la masa de la ora 3 si apoi tot nu s-a linistit. A refuzat titi, ba ma muscat de ea de vreo 3 ori si am zis ca e ok, nu ii mai dau dar dupa 30 de minute mi-a ras biberonul de 40 ml si dupa aia bashinele la greu... i-am bagat bonisan o lingurita pe git si intr-un tirziu s-a linistit, acum trage un somn mic inainte de baita.

Fetelor, aduceti si mie aminte cite picaturi de bonisan se dau si de cite ori pe zi... ar fi culmea sa faca bb colici la 2 luni... il trimit la masa mare la braila urgent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, de ce nu incerci cu Debridat ?
Lui Vladut poti sa ii dai, e baiat mare.
1ml/kg corp.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Cristina, la ce foloseste debridatul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La colici si in plus regleaza tranzitul intestinal.
Dar e mai puternic decat Bonisan, se da numai la bebei peste 1 luna.
La noi rezolva pb si daca e Anca constipata si daca e in extrema cealalta.

Bafta!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Tudor a implinit ieri o luna , asa ca azi am fost la bilant .Are acum 59cm si 5560g,prin urmare a luat in ultima luna 1260g .

Miercuri mergem si noi la vaccin, tot infanrix hexa .Dr mi-a spus ca ar fi putut sa il procure ea direct si nu as mai fi dat adaosul farmaciei .Pe mine m-a costat 1.800.000 .

Tot Exluton ne-a recomandat dr pe perioada alaptarii .Dar sincer , la cit de rar , mai bine prez. ...

Gabi

Poze

Mergi la inceput