bebe are trei rinichi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Si eu zic sa nu-ti faci probleme. Niciodata n-am inteles cu certitudine cati rinichi am, de mica faceam controale medicale regulate stiind ca am 4 rinichi iar sora mea 3. In afara de faptul ca am facut in pat amandoua pana pe la 5 ani, n-am avut probleme. La un moment dat, mi-au schimbat dignosticul, mi s-a spus ca nu ar fi rinichi ci uretre (uretere) duble. Curios, aici am facut echografii dar nu au observat nimic in plus. Sunt si eu gravidutza, am facut 4 echografii de sarcina, inclusiv echo morfologica unde a masurat tot, si nu a depistat nimic, sper sa nu-mi descopere si mie asa ceva in ultima luna. E f posibil sa se fi inselat echografistul tau sau daca nu, tot nu e un motv sa intri in panica. Nastere usoara si bebe sanatos! Sa ne dai vesti bune.

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

spunetimi si mie despre domnul doctor dumitrascu tudor a nascut cineva cu el?cum este?plissssssssssssssssssssssssssssssssssi vreauu un dctor bun imiadresa este cristina@yahoo.com sau @yahoo.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

intru acum, cand bebe are peste 3 luni, sa va spun ca am fost la ecografie azi si nichitutul are 3 rinichi, dupa cum a vazut Iosup la eco, in luna a 9-a. ce nu-mi place este ca toti trei rinichii functioneaza la capacitate normala, ori eu stiam ca 3 rinichi nu fac probleme daca unul dintre ei este mai atrofiat sau nu functioneaza 100%. stiam de cazul fetitzei de 2 ani operata pt. indepartarea celui de-al 3-lea rinichi pentru ca toti 3 functionau bine si varsau prea multe toxine.
In fine, de luni incepem niste investigatii, sa vedem cum functioneaza restul aparatului urinar, sa vedem daca va trai bine-merci cu toti 3 sau necesita interventie, Doamne fereste.
numai bine,

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana22 spune:

Vai ce scumpic e bebelinul tau....multa sanatate va doresc si sper ca totul sa fie bine.Pupici.

ioana
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;121/st/20060420/dt/7/k/77ab/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:




Off Doamne, n-ar fi de deochi ce bambin frumos ai mai Anda!+
Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Si ai incredere ca totul va fi bine!


Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumim de complimente!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giurcu spune:

m'am inscris pe acest forum numai pentru acest subiect!

in legatura cu cei rinichi ai copilului spune atat: "Iti multumesc Doamne!"

eu am 40 de ani si am trei rinichi; ce'nseamna asta: o sanatate de fier, energie exploziva, potenta mult peste un barbat normal, pot manca si bea orice, oricat ... nu ma ingras, rezist usor la 1-2 l de tarie, pot munci 18-20 de ore/zi ...

fiecare rinichi are cate o glanda suprarenala care's coordonatoarele intregului organism.

lasa copilul in pace si incaleca'l cu educatie, munca, hrana buna.

am terminat sef de promotie, am 5 copii, iar primul milion de dolari l'am facut in jurul varstei de 30 de ani!

sa faci o pomana mare unui copil sarman si sa'I multumesti Lui Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANDA SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI STAI LINISTITA IUBITA!!...eu am 3 rinichi si am aflat de abia acum un an daca iti poti inchipui...am 24 de ani si ai mei parinti au ramas traumati9zati..nu stiau nimic...sunt frumoasa, sanatoasa tun si tot ce vrei tu..lasa copilul in pace mai sunt si oameni unici pe lumea asta...SA FIE SANATOS !!! DOAMNE AJUTA!!

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 4 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleodana spune:

Eu sunt mamica unei fetite de 4 ani si 4 luni. De cca 2 luni facem investigatii peste investigatii din cauza unei infectii urinare care nu stiam de la ce anume a pornit, iar fetita mea, Siluana, desi este un copil cu mult bun-simt si foarte inteleapta, scapa pipilica pe ea uneori (mie parandu-mi-se cam des...). asa am ajuns din medic in medic sa gasim un medic ffff bun, pediatru, e vb de dna dr. Ion Gabriela, de la Grigore Alexandrescu, o MINUNATIE de medic, care a vazut la echo ca Siluana are... 3 rinichi. I-am continuat toate investigatiile - urografie (asta a confirmat categoric ceea ce vazuse dr. la echo, adica existenta a 3 rinichi) si cistoscopie(asta ne-a aratat ca Siluana face reflux urinar la unul din cei doi rinichi din partea dreapta). Maine mergem la chirurg, dl dr. Basca, am inteles ca este cel mai bun chirurg pediatru, unul din cei mai buni din Europa si o sa ne zica in ce va consta operatia. In mod sigur va face din cele doua uretere ale celor doi rinichi din partea dreapta o singura uretera si... sa vedem daca e cazul de extirpare a celui de-al treilea rinichi, desi se traieste exceptional de bine si cu 3 rinichi. Fetita mea are un plus...!!!
Nu-ti face griji, dar mergi cu ea pt niste investigatii sa stii clar daca face reflux sau nu, asta ar fi de datoria ta ca mama, altfel risti sa o lasi cu niste infectii urinare (daca si numai daca le si face!!!) netratate corespunzator si sa innebunesti la fiecare temperatura pe care medicii prosti (si e plina lumea de ei!) ti-o vor diagnostica cu diverse.... bacteriemii neprecizate...
Succes si sanatate!

Mergi la inceput