viata sociala 0 ma termina

viata sociala 0 ma termina | Autor: amaelena

Link direct la acest mesaj

mai ales ca eu stau acasa cu doi copii mici, nu prea am prieteni pe cand sotul meu are destui si i se pare absolut normal sa iasa cand vrea el noptile.
Nu e vorba de gelozie, am incredere totala in el. Stiu ca iesirile astea cu baietii inseamna beri la greu, discutii interminabile despre afaceri care raman intotdeauna la stadiu de proiect si povesti despre cat de tari erau in liceu.
Stiu ca n-ar fi nici o problema pentru el daca si eu as iesi noaptea in oras. Si imediat ce il intarc pe asta mic am s-o fac. Totusi, situatia mi se pare incorecta. Acum, cand eu sunt legata de maini si de picioare cu copiii, el ar trebui sa mai renunte la iesiri.
Orice discutie ramane fara nici un rezultat. Ma consolez gandindu-ma ca o sa ma razbun, platindu-i cu aceeasi moneda.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si la noi aceeasi minune. El pleaca in fiecare sambata la prieteni si eu stau acasa cu copiii. Insa cand avem timp, imediat caut ceva programe in oras- si mai iesim numai noi trei. Azi de ex. vom merge la teatru de papusi, maine- inca nu stiu... Incerc sa ma bucur de copii pana sunt mici, si stam in casa doar cand nu am chef sa iesim, in rest ne distram si noi cum putem

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

De ce nu iesi si tu intr-o duminica sau sambata dupa amiaza cu o prietena? Lasa copii cu el, si mergi si tu undeva. Al meu sot, cat am fost in concediu de maternitate, ma trimitea el in oras, prin magazine sau la o cafea cu prietenele. Chiar daca el nu obisnuia sa iasa cu baietii la o bere; de ajuns ca in cursul saptamanii era plecat aproape toata ziua la servici, iar eu innebuneam numai cu bb.
Trebuie sa-si dea si ei seama ca ne este f. greu sa stam toata ziua sigure, ingrijind copii; care sunt in deopotriva masura si al lor. Da ce, l-am facut singura?
Amaelena, ca daca alaptezi inca? La cate ore o faci? Nu cred ca mai des de trei-patru; in acest timp poti iesi sa te uiti prin vreun magazin mai aproape de tine; sau chiar sa te duci la un suc cu o prietena; ceva sa mai iesi din starea pe care cu toate (mamicile) o cunoastem.
Nu cred ca se intampla nimic in doua ore; iar tu te vei simti mult mai bine.
Pupci!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaelena spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Ma simt mai bine doar pentru ca am spus ce am pe suflet si am primit un raspuns intelegator. O sa-mi revin eu, fara ajutorul lui (nu poate sa stea cu ala mic, nu-l suporta daca plange). Acum a iesit la o ciorba de burta, sa se dreaga. Colac peste pupaza il doare capul de zarva copiilor si de reprosurile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Eu nu pot sa spun ca viata mea sociala e zero, in plus gasesc multe ocazii sa-l las pe dumnealui cu Serbanel si eu sa merg la film sau..la shopping, insa sunt un pic unvidioasa . Sotul meu lucreaza la o firma care face des team-bilding-uri care sunt foarte foarte interesante...mi-e dor si mie de o combinatie de training+petrecerea de dupa, cu colegii din alte orase :) asaaaa peste weekend ...hmm...

...unii dau prea mult din coate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Pana sa am bebe,intram in casa numai dupa ora 2 noaptea,plecam mereu la plimbare,mergeam cu bicicletele la greu,eram tot timpul impreuna...de cand am nascut,eu stau cu bebe,dar pe el bineinteles ca nu il pot tine langa mine...ziua se mai duce,are cobinatiile lui,stiu tot timpul unde este si trebuie sa fie neaparat cu treaba ca sa accept...nu accept sa se duca cu prietenii la o bere sau la o ciorba,este peste pueterea intelegerii mele ,asa ca nu cred ca am sa cad de acord cu asa ceva in veci.La scurt timp dupa ce am nascut ,a intarziat pe la prietei de cateva ori si am avut scandal (el este cel dominant in relatie...dar pana ma calca pe coada)...i-am spus scurt pe doi ca nu imi comvine,iar el mi-a spus ca nu isi rezuma viata la a creste copilul si ca sunt egoista ca daca eu nu mai am libertate deplina sa fac ce vreau sa il sechestrez si pe el si ca urmare ca o sa faca ce vrea...i-am spus ca nu am nici un drept sa ii interzic si nici nu am sa ii mai spun nimic dar nu garantez ca voi rezista mult si o sa ma piarda...a lasat botic si nu a mai gafat.
Cred ca trebuie sa te impui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mai, mie nu mi se pare deloc firesc sa stau eu cu copilul in casa si el sa se duca la bere cu prietenii. Nu zic sa nu o faca deloc dar nici asa des. Ce, ai facut copiii singura?
Si cum adica il sreseaza plansul copilului? Mie asta mi se pare culmea egoismului (ca sa nu zic mai rau)!
Nu ai posibilitatea sa lasi copii cu parintii sau un baby sitter din cand in cand si sa iesi si tu cu prietenii?
Cum facem noi: fie platim un baby sitter, fie aranjam iesiri separate: cand el cu prietenii cand eu cu fetele, dar asta mai rar. De obicei preferam sa mergem impreuna.

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Aici gresiti si voi. Ok, nu zice nimeni sa vina sotzul de la serviciu si sa-i puneti copiii in bratze ca voi plecati in oras, insa in weekend trebuie sa faceti schimb cumva. Fie duci copiii undeva si iesiti impreuna fie il lasati pe sotz cateva ore cu copiii si iesiti si voi.
Ceea ce se intampla amaelena mi se pare groaznic. Cum adica sambata de sambata iese si tu stai in casa? Nu inteleg asta. N-ar trebui totusi sa va ocupati amandoi de copii in timpul liber?
Dar e posibil sa fie si vina ta ca nu il lasi mai mult cu cel mic sa se obisnuiasca, sa inceapa sa-i placa sa aiba grija de el si plansul bebelului sa-i devina cel mai placut cantec.
Eu i=am zis sotzulul meu ca daca vom face bebe si v-a stramba din nas la primul scutec schimbat i-l pun in bratze si plec la mama. EU nu fac copil singura si nu scrie in nici o carte cum ca numai mama trebuie sa aiba grija de copil.
In rest mi se pare o barbarie sa stai singura in casa serile cu doi copii mici cand Dl sotz ar trebui sa se ocupe de educatie si de ingrijire in egala masura.
Apropos.. de ce ati facut doi copii? Ca sa aiba sotzul mai mult timp de mers la bere cu baietii? Nu pricep. CAre e rolul lui in familie? Doar aduce bani?

Nu vreaus a fiu rea, dar sunt convinsa ca asa i-ati invatat. Las' ca nu stii sa schimbi tu copilu, las' ca il spal eu ca e fragil si tu ai lopetzi in loc de maini, las' ca il adorm eu.. etc.
Daca iti iei o fatza obosita si cazuta dupa un alaptat si ii spui ca esti epuizata si ii ceri sa stea cu cei mici cat dormi tu o ora sau iesi sa te aerisesti.. nu cred ca ar face nazuri sau.. nu ar trebui sa faca nazuri.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Sincer mie nu mi se pare o atitudine normala , sa iasa mereu cu prietenii in timp ce tu stai cu copii acasa.Cum adica sa-l deranzeje plansul sau harjoneala copiilor, pana la urma sunt si ai lui nu ? Ca doar nu i-ai facut singura . Chiar daca el lucreaza si tu nu , pt ca stai acasa cu copiii, ma mir ca atunci cand e acasa nu se implica si el in cresterea copiilor.

Anca 28+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Amaelena,

nu e corect. Simplu! nimeni nu zice sa stea numai in casa langa tine, dar si tu ai aceleasi drepturi.

Fa-i program! Spune-i azi ca sambata seara te-au invitat fetele in oras si ca te duci. Are timp 4 zile sa se obisnuiasca cu gandul! Si nu accepta comentarii! It's a done deal! Te duci si gata! Ce o sa faca - o sa lase copiii singuri acasa?

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Si eu sunt de acord cu ce zic fetele. Mai scurteaza-i iesirile pana la ...deloc. Evident ca se va simti frustrat si amenint at ca sa zic asa, daca o vei face dintr-o data asa ca ia-o incet, la genul "Plec la o bere cu baietii! Stii ce, asteapta-ma sa ma imbrac si sa imbrac si copilul ca venim si noi ca ni s-a acrit in casa!". Cu siguranta o sa-i pice fata si altadata se v gandi de doua ori inainte de a plkeca singur. Parerea mea!

Mergi la inceput