Simptome !!!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Felicitari sanziana, eu zic ca te poti prezenta la doctor fara nici un dubiu.
Sarcina usora si bebic sanatos.

ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bravo, sanziana, sa fii fericita si bebicul sanatos. O sa vezi ce sarbatori minunate vei avea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Sanziana, eu zic sa te duci la doctor pentru un mic control de inceput de sarcina si nu pentru confirmare. Deja ai confirmarea. Esti o fericita. Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Riculica este vorba de testul de pe pagina de start a desprecopii.ro si trebuie sa introduci data ultimului cm, si data ovulatiei, iar in functie de acestea iti da un rezultat. Iar mie mi-a iesit ca data estimata a conceptiei ar fi 03.12.2005, cand am si . De aceea sunt mai extaziata decat de obicei. Deci nu este un test de sarcina propriu-zis. Lamurit ? Mai am de asteptat pana pe 16.12. ca sa vad ce si cum, desi o data mi-a intarziat 3 zile, asta in contextul in care am luat la timp AC. Deci pana acum nu este nimic sigur, doar niste simptome mai mult sau mai putin de si o dorinta acerba de a avea un . Insa dupa cum ma doare burtica s-ar putea sa vina rusii. Nu vreau sa imi fac false sperante, insa am voie sa sper, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Mi-a fost atat de rau aseara si azi-dimineata incat m-am hotarat sa nu mai astept pana in ziua 28(adica 2 zile) am fost dimineata si mi-am facut analiza hcg in sange. Ma duc la 11.30 sa imi iau rezultatul.. Teoretic sunt in a 4-a saptamana de sarcina.. sper sa iasa bebe la test ca altfel nu stiu ce as putea avea de imi este ata de rau..
Va rog tineti-mi pumnii!!!

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sanziana, felicitari!!!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by sanziana

Cu un test "barza" pozitiv in a treia zi de intarziere cand credeti ca as putea sa ma prezint la dr. pentru confirmare?

Eu am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat trimitere la ginecolog, dar si in oliclinica sa imi fac toate analizele. Eu am aproape o luna, si m-a spus ca acum e osibil sa se vada ceva la eco. Pentru confirmare te ooti prezenta oricand, dar daca vrei si prima poza cu BB eu zic sa mai astepti putin. Stiu ca esti nerebdatoare, ca asa am fost si eu. Eu abia vineri, cand am 4 saptamani fara o zi merg la eco. Mult succes

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

FELICITARI SANZIANA!!!!
...cine-mi imprumuta si mie un test cu doua liniute, asa ca sa ma binedispuna si pe mine pt 5 min?
Hai ca glumesc. M-am trezit superfericita in dimineata asta, cu toate intamplarile de ieri, si cu o durere de burta normala zic eu pt intampinarea oribililor (nu le mai zic urati ca au trecut la un nivel superior la mine).
Georox, cum necum ne-am potrivit in aceeasi perioada. Si eu tot pe 03.12.2005 am facut, zi in care dupa calcule trebuia sa fie maximum. Acum, ca si tine, astept pe 16 sa ma napadeasca toate cele in contextul in care eu stiu sigur ca nu sunt dupa analiza bhcg.
Sa dea Domnul si la tine sa fie cu ochisori.

Va pup, o dimineata incantatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari A.Cicel!!!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

RICULICA iti multumesc pentru urare, macar nu mai sunt singura care asteapta cu infrigurare ziua de 16. Iar daca la nici una nu este sa fie trecem la planul de asalt, nu?

Mergi la inceput