Copilasi de sept-oct 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Anamari, felicitari pentru mami si muuuuuulta sanatate si noroc pentru puiul de om Liam!
Asteptam poze cu minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, hehe ce frumos. Abia astept sa ninga si aici sa putem iesi la zapada.
Cand a nins putin si aici, am stat si eu cu Alexuta la geam si ne-am uitat cum ninge. Asa tare se distra cand ii ziceam "ninge, ninge"...cine stie ce o fi inteles ea.

Lorena, eu nu stiu ce sa-ti zic dar in locul tau asa vorbi cu pediatrul sa imi spuna daca e cazul sa mergem la ortoped sau sa facem analize ptr. pp. Multa sanatate si sa ne tii la curent.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna dimineata fetelor!
IOANA,multumesc de raspuns!... lui Alesio...Robert sti cum facea cand a vazut zapada,"mmmmm" si-mi arata copacii,asta il fascina pe el ca erau albi acum ,cand cu cateva saptamani in urma erau maro sau verzi(brazii)...ii plac la nebunie brazii,cred ca sunt inalti si de aceea.....iar prima data cand am iesit afara dupa ce a nins,i-am dat zapada in manute ca tot vroia sa ia el de pe jos,hahahha,ce m-am distrat cand am vazut ce fata a facut,era rece, se stramba si a aruncat-o uimit,"ce-o fi asta?"

O zi buna la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata mamici,

Lorena, piciorusele in X sunt aproape cert, din ce stiu eu, semn de rahitism.Trebuie neaparat sa discuti cu pediatrul si cu ortopedul, poate ca vor umbla la cantitatile de Vigantol si calciu pe care BB trebuie sa le ia. Cat despre pipi, daca miroase poate ca e o infectie.Ar trebui sa ii faci o urocultura...

Anamari, sa fiti fericiti si sanatosi!

Despre noi....am trecut ieri prin momente de cosmar...inca nu mi-am revenit...o sa va povestesc....acum va spun doar ca s-a terminat cu bine.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

anamari sa va traiasca si sa fiti sanatosi, sper ca ai avut o nastere usoara.

nature si baiatul meu cel mare suge degetul (are aproape 5 ani). Pina acum citeva luni nu am facut nimic dar de 1 luna am inceput sa-i dau cu ceai de pelin pe deget (adica frec un pic mina mea de frunzele de pelin si apoi il mingii pe el pe deget). Pina acum mi-a fost mila de el dar in ultimul timp nu se mai putea , statea cu el in gura non stop. I-am spus ca atunci cind se va face mare degetul nu o sa mai fie bun si el asta crede ca s-a facut mare si degetul a devenit amar .

andreea pe mine m-a ajutat mult baia cu sare. Pui apa la baita un pic mai calda si in ea pui sare (eu puneam aproape 2 cani de sare), faci baia in mod normal. Dupa pui picaturile in nas si ... culcare. Nasul se desfunda bine si de la aburii de la baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Va spuneam ca baiatul meu nu mai vrea sa manince DELOC mincarea aia cu legume pe care o faceam ca un fel de piure. Ei bine m-am prins dupa o luna ca de fapt nu-i mai place mincarea facuta mica, daca o las asa cum este si pisez doar un pic cu furculita ... maninca fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Anamari!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Felicitari anamari!!!! Sa fiti sanatosi cu totii si voi sa fiti cei mai fericiti parinti de copii cuminti!

Fetelor, va multumim pt. incurajari si gandurile voastre bune!

Si pentru sfaturile voastre! cred ca si noi o sa aplicam sfatul cu baita cu sare... aproape 2 luni sunt de cand se tot lupta cu mucisorii... apropo, lorena, tu ziceai ca ai folosit pompita pt. nasuc cu furtun? cum este? pufymic, tu ai mai cumparat?

vreau si eu zapada multa si curata... imi place iarna la nebunie, iarna curata, de munte, parca sunt din nou copil... si acum, ca-l am pe micul meu print, o sa ma bucur de iarna si de toate celelalte de o mie de ori mai mult!... oare ce ne aduce mos Craciun???

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionela chiar acum vreo 3 zile mi-a adus pompita de care va ziceam, cea care se ataseaza la aspirator. E super ok, adica am testat-o pe mine si nu mi-a tras creierii! Acum serios e foarte eficienta.Dar sper sa nu fie nevoie sa o folosesc la Alesio in graba!

Vroiam sa-ti spun ca si Alesio a fost mucos mai bine de 2 luni de zile si apoi i-au trecut mucii fara nici o interventie(ser in nas sau alte cele).A fost o viroza respiratorie.....bine ca a trecut

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Anamari felicitari pentru bebe mic, sanatate multa si de la noi!
Ralucule mai am o intrebare la tine daca nu te superi...spune-mi te rog frumos, am vazut ca ai gardulet sa bareze trecerea, pentru Nick banuiesc...as vrea sa-i cumpar si eu dar pt rostogolul de fiimea...crezi ca e eficient? nu-l poate dobori, ce fel de prindere are? in perete? Multumesc mult...
Si acum intreb fetele care au idee, inainte sa ma duc la pediatru (ajung saptaman viitoare) fiimea este cracanata, ma refer de la genunchi in jos...oare se poate indrepta asta?
Multumesc anticipat.

Yasmeen

Mergi la inceput