Copilasi de sept-oct 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Andreea ce face zana? E mai bine?

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Multumesc Naty, e mai binisor... dar nasul e tot infundat, foarte tare...
nu miroase, dar nu poate respira, nu poate manca, ia 2 guri din biberon si o gura de aer... si iar, si plange ca e suparata.
Am incercat sa-l desfund cu picaturi, dar cand ma vede ca ma apropii de nasu` ei incepe sa planga tare si sa se zbata, si renunt...

Frosa cum era tratamentul acela cu apa cu sare? Apa calda, rece? cata sare... chiar merge? ca ma doare pe mine sufletul cand o vad asa trista :(

Va si va doresc sanatate!
Copiii nostri sunt cei mai importanti!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetelor.

Andreea, noi ne-am rezolvat cu ser fiziologic si tras cu pompita cu furtunel... si la noi era chin si urla efectiv cand ma vedea cu flaconul de ser sau cu pompita, dar nu l-am lasat. Tot asa si lui i se infunda nasul cand manca.

Pupici din partea noastra pe toate nasucurile infundate

Raluca, te mai vede si pe tine lumea. Pupici lui Tris de la noi. Poze noi cand mai vedem?

La Multi Ani, Mari74!

Am incercat sa caut daca s-a mai discutat si nu am reusit sa gasesc (imi si merge netul din doi in trei). Poate ma lamuriti voi: fiu-meu are piciorusele in X, mai precis pana la genunchi e OK dar de la genunchi in jos sunt spre exterior. Ma gandesc ca asta sa fie motivul pentru care el inca are probleme cu echilibrul (v-am zis ca nu vrea deloc sa mearga singur)? Plus ca mai are momente cand calca un pic cu labele picioarelor spre exterior; ca "ratza", deh...

Si mai avem una, recenta... de vreo cateva zile pipi miroase mai... bizar. Nu i-am schimbat marca de chiloti si e acelasi pachet, deci am exclus sa fie din cauza lor. Apa bea in timpul zilei (poate nu destula?). Cert e ca se vede in chilot pipi foarte colorat si urat mirositor. Sa fie de la ceva ce mananca?

Daca ma puteti linisti si pe mine...

Pupici la toate si la toi!

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Nina daca tot zici ca esti aici ca sa ajuti (asa cu un sfat) de ce nu ai raspuns nimic cand am postat eu acum cateva zile... cu "problema mea" ? (nas infundat, miros...)
Probabil erai prea ocupata cu kg Georgianei...

unde scria ca sunt aici ca sa DAU SFATURI?????????

nu stiu cate zic ca fac pe desteapta daca zic ceva, altele imi reproseaza ca nu ma sesizez... m-ai intrebat ceva pe mine si n-am raspuns? toata lumea care m-a intrebat a primit raspuns. cel mai adesea pe PM, pentru ca de cele mai multe ori, daca am raspuns din proprie initiativa in plen , pe forum, tot eu am primit castane dupa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NinaB

tu ai dreptate in privinta postarilor gen "parintii intreaba...." , dar exact de asta sunt aici pe forum, ca sa vad cu ce probleme se confrunta cele care au copii de exact aceeasi varsta cu al meu. de citit am facut-o aproape zilnic.

Uite aici draga Nina...

Apropo nu ai scris ca dai sfaturi, dar macar cu atat puteai sa ma ajuti..

si sanatate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Ok... ajuta-ma acum... te rog...

Multumesc, postarea mea e mai sus...

Draga Lorena nu stiu cum sa te ajut, n-am trecut prin asta... dar cred ca te poate ajuta Nina - daca stie, bineinteles

si sanatate!

Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!
RALUCULE,,ce mai zici ,ca vad ca pe msm nu prea am mai vorbit?...timpul asta e de vina....sper ca sunteti mai bine,toti trei?!

LORENA,hmmmm,chiar ar trebui sa mergi la doctor cu piticul daca crezi ca are ceva la picioruse...eu asa zic...iar cu pipi,cred ca de la mancare,sau dai apa mai multa....al meu cand bea apa mai multa face pipi mai transparent cand nu, face mai galbui...dar nici asta nu pot sti sigur,e doar o parere... multi si voua!

Stiu ca s-a tot vorbit aici de vaccine...scuze dar eu nu am retinut,si cum al meu e mai in urma,adica mai tarziu nascut,vreau sa stiu exact,ce fel de vaccine/vaccin se face la 1 an?...va rog...ca ma cam enerveaza doctorul meu si vreau sa stiu ce sa vorbesc...multumesc anticipat!

la toata lumea si sanatate!
PS.Condoleante IONELA SI HERRA!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,apa de mare pe mine nu prea m-a incantat,mai repede l-a ajutat serul efedrinat,cand a avut nasul infundat,dar stiu ca serul inmoaie si apa desfunda nasul,doar ca uneori nu e suficient numai apa ,ca dupa ce se desfunda pui ser si ii scoti muculetii...si cel mai bine ar fi sa-l desfunzi,pt ca mie doctorul mi-a zis ca din cauza muculetilor din nasuc ii afecteaza si gatul si va incepe sa tuseasca si sa hornaie(sper ca intelegi ce vreau sa spun),asa am patit noi...e groaznic si va plange dar e mult mai bine pt ea,se v-a simtii mai bine... si sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

joi, pe 17 s-a nascut Liam....3140g, 48 cm...37 saptamani-sanatos, frumos si somnoros...

el e ok, dar Lia a devenit extrem de dificila inn ultimul timp...
va povestesc cand mai am timp...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Dumnezeu sa va aiba in paza Anamari cu toata familia voastra frumoasa si cuminte!Felicitari!

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput