Copilasi martie-aprilie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Happy Thanksgiving celor din America!! (e devarat ca pt. noi, romanii de aici, nu are nici o semnificatie, dar eu vreau sa tinem traditia pt. copii, ca aici vor trai si sa fie si ei in rand cu lumea...)

Eu sunt la frate-meu in apt. singura la munca, faimilia toata acasa, face mancare. Ma duc acasa cand e gata mancarea, papam impreuna si ma joc si eu cu copiii pana la culcare, ca o mama adevarat... ar fi cazul...
Asa ca scurt:

Alona, Thea e o dulceata de schimos! Frumoasa si maare!! Multumim de poze!

Daniela, spor la shopping! Mie mi se pare mai mult o pacaleala chestia asta. Majoritatea magazinelor au reduceri mari destul de des, asa ca nu cred ca asta de maine va fi mai deosebita. Dar cine stie....
Referitor la olitza: planuiesc sa ma ocup de problema asta dupa ce termin un pic cu nebunia asta, impreuna cu mama- ca va dati seama, cu doi deodata e cam greu... e nevoie de 2 adulti, sa fii pe faza tot timpul. Amandoi spun cand fac kaki (uneori inainte de a face, alteoriu dupa), dar noi stam f. prost cu rabdarea pe olita... asa ca om vedea. Si noi am luat una simpla d etot, dar cu spatar. Dar simpla, dara desene, fara muzica si alte magarii...

Ela, bravo Cristinei!!! Si pt. ca e asa cuminte la gradi si nu plange si pt. olita si pt. papat! Ma bucur mult!!
Iar tu - treci la munca, nu mai scrie atat!!

Rayu, e o dulceata Amelie a ta dupa cum o descrii tu ca se comporta la gradi. O sa-i treaca... Eu nu cred ca ciomagelile ei se trag de la rasfatat...
Tatal meu cred ca s-ar intelege super cu al tau. SI al meu asa e simpatic, si glumet si le face cantecele la nepoti si ii considera cei mai meseriasi printre americani Lui Lucas ii canta: "Lucas voinicu'/ frumosu' lu buniu'" iar la Mia ii spune "papusha", o dezmiarda si ii canta: "Mia jucaria/ Mia ciocarlia"

Dialog:

Eu: Lucas, cum iti spune tie bunicu'?
Lucas: FUMOSHU
Eu: Da la Mia cum ii spune?
Lucas: PUSHA

Stiti voi vorba cu cioara si cu puiul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata. Sunt cu cafeluta in fata si invit pe toata lumea. Sunt cam somnoroasa, dar nu mai pot adormi la loc. Alexandru a facut ture azi noapte: patut-patul meu. M-a terminat si nu stiu de ce. Se trezeste plangand si nu vrea nimic. Cred ca viseaza. Noi am stat in casa ieri ca a plouat toata ziua si bate vantul tare de tot. Poate iesim azi la cumparaturi. Sunt bucuroasa ca am gasit pt el o salopeta din aceea de care ne-a aratat Simo ca le-a luat copiilor. Am gasit la TCM cu 750000 lei, adica vreo 20 euro. Eu zic ca e buna la pret.
Referitor la olita, si noi ne chinuim sa invatam. El are una care arata ca o motocicleta, dar nu vrea sa mai faca nimic in ea. MAi facea uneori, dar de ex, aseara l-am pus la pisu,a stat vreo 10 min, dupa care s-a ridicat si a facut langa. Deci, stie ce e cu ea, dar ii place sa ma sicaneze. El rade daca il cert ca a facut pe jos.
Sarbatori fericite fetelor din America.
Clau, cum mai e cu munca, mama?
Laura, nu esti la cafea?

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Claudelu',de cand tot uit sa-ti multumesc pentru sfatul cu pampersii Happy.Am luat si sunt super,de doua saptamani nu am mai gasit o picatura de pipi pe body.Am luat insa un pachet mic si-i pun numai seara,dar de luna viitoare nu mai cumpar deloc Pampers.
Eram hotarata ca azi sa incep operatiunea olita,dar nu se poate.Riscam sa stricam ghetutele ortopedice,sau cel putin una din ele in care se scurge tot.Asa ca tati nu mai e suparat ca mama nu-si da toata silinta sa-l faca pe Vlad sa foloseasca olita,si asteptam sa mai creasca un pic ca sa inteleaga mai bine de ce si cum trebuie folosita "opa".Succes la voi!
Si la noi e frig,ploua,dar nu ne dam batuti si iesim afara,macar o data pe zi.Ii multumesc lui Dumnezeu ca Vlad e sanatos si sper sa fie asa si de acum incolo!
Maine avem intalneala iar cu Daria,de data asta pe terenul lui Vlad.Sper sa pot sa le fac cateva poze ca sa-i vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Andreea, sa purtati sanatosi salopeta!

Hana, si eu zic ca e buna idea sa mai astepti cu olitza daca asa e treaba cu ghetutele ortopedice. (scuza-ma a nu mai tin minte de ce trebuie sa le poarte)

Haideti, fetele din America, Veve si Daniela, v-ati intors de la cumparaturi?? Sper ca ati prins deal-uri bune

Veve, voua acum va trebuie numai haine de vara, asa-i? Sau se face racoare seara si pe la voi? Hai, ca sigur ai terminat de despachetat asa in mare, mai poveste-te ne cum va place? Cum s-a obisnuit Veve - a inceput gradi noua acolo? Ii place? Tie iti place? Pupam si pe croko mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

pt toata lumea!
Am citit ce ati mai scris, dar mor de somn si nu am chef de scris. Asa ca va doresc un sfarsit de saptamana reusit!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am poze noi cu Daria si Vlad,proaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara fetelor!
De mult n-am mai intrat si chiar mi-era dor de voi, dar sincer mi-a prins ffffffff bine aceasta pauza Am avut calculatorul de acasa stricat iar de la servici n-am avut cum sa intru ca deh, am fost avansata in functie si am marea onoare sa stau in birou cu mai marii sefi
La servici e destul de greu, dar cat de cat m-am mai obisnuit...problema e ca sistemul nu prea functioneaza, am fffff multe responsabilitati acum, multa bataie de cap...saptamana asta sper sa-mi renegociez salarul ca altfel imi bag demisia
Peste 2 saptamani e petrecerea de sfarsit de an, am prins un moment bun de intoarcere la servici
Raul e ffff cuminte cu mama, chiar fffffff cuminte, in schimb cand ajung eu acasa e calare pe mine, ma ia de noua Asta e n-am ce face, de multe ori nici nu apuc sa mananc, il iau la plimbare si ne intoarcem dupa vreo 2 ore...seara nu mai vrea sa adoarma singur ci doar cu mine, probabil ca-mi simte lipsa peste zi asa de frumos ma prinde de dupa gat, ma pupa si ma mangaie...offfffffff
De cateva zile a icneput sa se ceara la olita Nu ma intrebati cum, ca numai mama poate sa va raspunda...ea stie ce a facut

Elena ce nora am pupe mama pe ea de scumpa Soro nu dispera, poate fi si mai rau

Andreea, ti-am scris un PM, l-ai primit??

Laura, imi pare rau de colegul tau

Ela, Cristinutei

Anca, ce mai face Thea? Ce scumpa e

Daniela, ti-am raspuns mai sus cu olita Nu am scapat de pampers, doar ca se cere (atat)

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, ma dau pe forum, ca nu am somn.
Si ma incearca tot felul de sentimente, citind variate subiecte.
De ex, sunt f trista ca exista si copii bolnavi ; sau sunt nostalgica datorita faptului ca ne cresc copiii iar noi imbatranim; tin minte cat mai scriam, cat mai scriati, cand copiii erau mai mici; acum tot pe pagina 2 va gasesc. In schimb, nu pot sa tin pasul cu mamicile de sept-oct 2005 (generatia lui Simon ); au un ritm super alert la scris! Sau sunt super happy cand aud ca mai apare cate o .

pt toata lumea. Mai pove maine, cand imi revin la realitate!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubitelor ! Ma bucur ca sunteti bine voi si bebelusii !
O zi bune si o saptamana excelenta va doresc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura,se pare ca numai noi suntem pe aici azi.

Mergi la inceput