Copilasi martie-aprilie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata, trupa!
Am livrat cupilu' la gradinita si ma apuc imediat de lucru, am ramas in urma de tot.
De vreo 2 zile, fii-mea fenteaza somnul de pranz, adica doarme in masina 10 min maxim, pe drumul de intoarcere de la gradinita si acasa se trezeste si ma zapaceste pana pe la 5, cand decide ca trebuie sa doarma. Va dati seama ca se trezeste spre ora 8 seara, asa ca sa vedeti lupte sa o mai adormim apoi.
Suntem in plina actiune dezvatat de pampers (ziua, deocamdata), la gradinita merge fara si vad ca de 2 zile a reusit sa nu mai faca pe ea.
Nu stiu ce-or face, ce n-or face in rest, insa copila mea vine mancata acasa, parca s-a mai rotunjit putin la fatza. Pentru asta, din punctul meu de vedere, merita toti banii Si sa vedeti ce m-am dezvatat de gatit, doar in weekend mai vizitez bucataria pentru ea.
Rayule - sa-i dai un mare lui Ami cea isteata si plina de personalitate! E o simpatica si jumatate, chiar daca imi pare putin rau si de copiii jumuliti de ea Tot inainte, succes! Nu i-ai facut poza fetei cu strugurelul in par?
Clau - mai zi-ne de tine si de Raul. Nu iti duce dorul cat esti la servici?
Mariana - buna idee cu intalnirile acelea in grup. Pretul nu mi se pare mare, cel putin la nivelul Bucurestiului. O sa-l iei si pe Simon cu voi? Cred ca toti copiii vor sta in jurul lui
Ruprich - pt text. Ce mai face Robert cel frumos?
Simo - ah, chiar imi pare rau ca nu am scris ceva ieri sau macar sa o fi pus pe Cristina sa scrie, ca daca o scap la calculator, abia o pot dezlipi de tastatura. Spor la invatat, acusica scapi! (Si uite ca fac si eu ca tine: am o tona de lucru, dar mai tentant e sa scriu un mesaj)
Laura - coffee, ceva? inca nu mi-am baut-o pe a mea, ma duc acum sa o iau!
O zi buna tuturor!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu acum am terminat cafeaua. Am foarte multe drumuri de facut azi.... Si e un frigggggggg !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mariana,eu zic mersi si daca o trimiti pe mama!
Si noi suntem in plin proces de reeducare la Vlad.Are cateva zile de cand ne mananca de vii,e nervos,alintat,vai si amar de noi daca nu-i dam ce vrea el.Asa ca ieri Vladul meu a urlat un sfert de ora de i s-au umflat ochii cat cepele pentru ca nu i-am dat voie sa faca ceva.
Am si eu o intrebare,copii ai caror mame nu au cotizat primesc si ei acea alocatie marita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Dar chiar e liniste pe aici! Ori nu-mi merge mie calculatorul?
Fac si eu ca Simona, mai iau cate o pauza si nu am ce citi
Atunci sa va zic ca azi a fost o alta zi buna la gradinita, a mancat bine si acum doarme de vreo 2 ore. Am gasit-o foarte bucuroasa, relaxata, s-a bucurat ca m-a vazut, dar nu se grabea sa mergem acasa. Suntem tot fara pampers, sa vad cand se va trezi ce gasesc
Hana - intrebi de alocatia marita (de 200 lei)? Stiu ca aceea va fi din 2007 abia. Nu stiu sa-ti zic daca alocatia pentru copii e conditionata de stagiul de cotizatie. Hehe, ce-mi spui tu de Vlad, imi aminteste de Cristina in zilele cand se plictisea f tare sau aveam eu multa treaba sau era putin bolnavioara. Ce pot sa-ti spun, e ca iti trebuie nervi tari si sa nu cedezi
Nedda - eu astept pozele, sa stii
Denisa - te-am vazut in poze, miresuca frumoasa! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Voi ce faceti de Craciun si de Revelion? Noi cred ca pe la Odobesti, iar Revelionul cu cativa prieteni la munte, au gasit ei o cabanuta la un pret acceptabil. Dar parca am asa o parere de rau ca nu o sa fim cu Cristina in noaptea de anul nou - desi ea o sa doarma bustean la momentul-cheie.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Dragelor, si eu in fuga sa citesc ce-ati mai scris si sa va mai zic cate ceva despre noi.

Elena, am avut emotii pentru tine la sedinta cu parintii!:) Acum am citit ce-ai zis si cred ca nu e chiar asa de rau. Te-am intrebat ce fac educatoarele ca sa aplaneze conflictul si eventual s-o convinga pe Amelie sa nu mai bata alti copiii? Chiar as fi curioasa sa ne zici...

Ela, bravo! Cristina face progrese la gradinita: mananca bine, nu mai poarta scutec! Bravo!! Dar acasa cum faci cu ea? O lasi fara scutec si iti zice ea cand face pipi?
Ma gandesc sa incep si eu s-o obisnuiesc pe Lara fara scutec desi s-ar putea sa n-am nici-un succes deocamdata. Ma intreb daca e mai bine sa o las sa stea numai cu chilotei prin casa (si pantaloni, desigur!:) sau sa ii cumpar scutece d'alea de "antrenament" care lasa sa se simta umezeala partial?
(Pun si poze, curand! N-am uitat!:)

Simo, un imput de la tine in problema de mai sus mi-ar prinde tare bine. Desigur, in cazul in care ai inceput si tu potty training cu Mia si Lucas....Sau chiar daca voi n-ati inceput, poate ai ceva idei in privinta asta...

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Mariana, parca tu l-ai invatat pe Stefan la olita chiar cand era mai mititel. Spune-mi si mie cam cat timp ti-a luat? O saptamana, o luna? Se mai intampla "accidente" si acum, adica sa uite sa-ti spuna ca vrea la olita? Cam cu ce frecventa l-ai asezat pe olita: la fiecare jumatate de ora, la fiecare ora etc?
Laura, Elena, Clau, Andreea, parca si puii vostri folosesc olita sau nu-mi mai aduc eu aminte bine? Va rog si pe voi sa-mi raspundeti la intrebarile puse Elei si Marianei. De fapt ma adresez tuturor mamicilor de pe topicul nostru cu aceleasi intrebari.
Tare as vrea sa aflu cum ati rezolvat voi problema asta.

Mergi la inceput

Ela, ai intrebat ce facem de Craciun si de Anul Nou. In cazul nostru avem doua variante: fie plecam pentru cateva zile undeva unde e mai cald, fie petrecem acasa cu cativa prieteni. Anul trecut am fost in Florida, acum poate mergem pe undeva in California, zona San Francisco.
Daca nu plecam niciunde, avem aici niste prieteni, tot romani, cu care sigur vom petrece frumos. Ne vom vedea cu ei saptamana asta, de Thanksgiving, si vom face planurile impreuna pentru sarbatori.
Stiu ce zici, ca iti va parea rau sa nu o aveti pe Cristina cu voi de Anul Nou, dar eu zic sa va duceti la munte. Va fi frumos, probabil veti avea o petrecere pe cinste iar Cristinuca se va simti bine cu bunicii.

Alona, Codruta, ce mai faceti? (Sau sa incep sa strig: "alo, Canada?":) Mai ziceti si voi o vorba, sau v-a intepenit frigul deja? Apropo, a nins pe la voi?..Va intreb fiindca stiu ca voi trimiteti frigul direct la mine, aici!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Aici e Canada, inca n-am intzepenit, dar cred ca nu mai e mult, a nins putin dar nu mare lucru, cred ca de saptamina viitoare vine iarna mai serios, Nedda nu scapi.
Nedda, cu olita, eu nu am ce sfaturi sa-ti dau, astept si eu sa vad ce zic alte fete, Thea nu vrea deloc sa stea pe olita, sau si cind sta putin nu face nimic decit dupa ce o iau si o imbrac.Am incercat si varianta pe WC, dar nu vrea sa faca nimic, probabil ca nu e pregatita inca, nu stiu ce sa zic.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Alona, nu ma speria cu frigul ala ca sunt sensibila!:))
In legatura cu olita, eu i-am cumparat Larei acum vreo 3 zile si olita si capac mic pentru WC. Vad ca vrea sa stea pe ele, stie si repeta ca acolo se face "caca" dar...nu face nimic inauntru. Cand se plictiseste de stat zice "gaca! = gata!" si se ridica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Nedda, asa face si Thea, io nu mai insist o perioada.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput