Copilasi martie-aprilie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Clau, ma bucur ca te-ai acomodat la serviciu... te rog nu ne mai da mesajele astea telegrafice ...Imi e dor de tine.....Cum ati sarbatorit ? Te uiti la meciurile din seara asta ? Dar Steaua Cum ti s-a parut ?
Multumim Anca pt urari ! Sa fie sanatosi si fericiti toti romanii din toate colturile lumii !
Nedda, e bine tare ca mama mea este asa cum e ( adica are o daruire fantastica, e asa cum mi-as dori eu sa fiu ) si ca e MAMA MEA , intelegi tu ce vreau sa spun... Cat despre farfuriile mele negre , doar voi si mama si sora mea au fost incantate de idee, colegii si colegele au zis... Dar am sa le pregatesc eu o masa si o sa-i conving....
Si noi ne gandim sa facem o asigurare de studii pt Daria, inca nu ne-am decis cu ce firma de asigurari....Oricum trebuie sa ne hotaram cat mai repede.
Am facut o supa crema cu multe legume ( am pus chiar si sfecla rosie ), iar in loc de crutoane am pus bucati de piept de pui...Nu ma lasa daria sa continui...spre surprinderea mea i-a placut.

Pa ! Noapte buna !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura sa vezi acum ca m-ai provocat
Pai tu stii fff bine cat de tare ti se aglomereaza programu in momentul cand pe langa copil mai ai si un servici
Raulica fara frica e de-a dreptu fara frica

De cand sta cu mama merge ffff des la biserica si din cate zice mama e si ffff cuminte, ii place sa se plimbe pe acolo, se uita la toate icoanele, unele (cele la care ajunge) le si pupa, se pune in genunchi si isi impreuneaza mainile ca sa se roage...sta prost la facutul crucii Si acasa cand ne rugam abia ma abtin sa nu rad cand il vad cat se chinuie sa-si faca cruce
De cand sta cu mama (probabil are mai multa rabdare-habar n-am) a invatat f multe, vorbeste f mult, am pierdut deja numarul cuvintelor, de fapt ce numar ca spune aproape tot...singurul cuvant care nu vrea sau nu poate sa-l spuna e RAUL Ii mai iese cateodata un UAUL dar f rar!
Ieri a vorbit cu sora-mea la telefon si ea l-a intrebat ce sa-i duca de ziua lui...a fost de-a dreptu mortal:"ada tu mine nino"...adica "adu-mi Danonino"
Imi place de el daca cumva ii dau mancarica mai calda ...:"Mami, ma cald"
Ziua m-ai intreaba din cand in cand de mine dar mama ii zice ca sunt la servici sa aduc bani si el "Mami du banu a mine"
Eu una desi stiu ca nu e bine, abia ma abtin sa nu rabufnesc in ras cand il aud ce frumos poceste cuvintele

De la servici nu va pot raspunde din pacatele mele!

Cam atat pentru ziua de azi, va pupitez si sa nu ma uitati da??

PS:Lavi, bine ai revenit! Am vazut poze cu hana, e o scumpa si jumatate!
Cosmy bine ai revenit! Spune-ne mai multe de Daria ta![pu]

PS2: Mi-e dor de Kata!

PS3: Mi-e dor de Veve
PS cel mai important: mi-e dor de RAYU

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by inaioana

PS. Celor care s-au facut ca ploua... nu merita nici o vorba.

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

Nu-mi vine sa cred ce-am citit! Ioana, oare nu te-ai incurcat la tastatura?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mii de
Fetelor, nu am timp de scris (e cam tarziu ), desi citesc tot-tot ce scrieti!
Sa ne traiasca Andreii (am si eu unul mic si scumpic ) si sa traim toti romanii!

Ioana, felicitari pt baiat. Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

all!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Seara fetele!

cine putea fi la ora asa tarzie in noapte??Asa apuc si eu pc-ul, dupa 23-24 cand toate-s puse la punct si toata casa doarme.

Nedda da drumu please si la noi la vazut poze.Din putina engleza pe care o stiu, se pare ca ti-ai facut albumul privat, sau?! Nu vrei sa o laud asa frumos si eu pe Lara mititica?!
Zici ca a nisns la voi? aici s-a si dus, insa ma bucur ca avem parte de ceva soare cu dinti asa cum imi place mie iarna.Sa simti cum se lipesc narile hi hi hi (nu am ajuns chiar acolo da`nu mai e mult)

Laura da de veste rapid.Mai ai timp 2 sapt , asa ca.....
cum sunt "vasaraiele" tale? Sunt negre si patrate? Atunci sunt perfecte iar pt mancarurile asiatice, hmmmmmmmmm ce combinatii poti faceeeee. Ioi ca tare pofta mi-ai facut, de innoit vesela insa eu taman mi-am luat un set de 12 pers acu un an aproape, insa albe-patrate.Super super!

Claudelu`imi dai si mie voie sa-l vad pe "raulica fara frica" in poze? Unde ? PUsi

Fetele vin si eu cu urari de sa traim bine si sanatosi acolo unde suntem si sa nu uitam de tarisoara noastra draga care azi a avut ziua.
Va pup si....ma duc la somnic.

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata la cafea ! Noi suntem acasa azi , n-avem dadaca . La noi ploua tare de tot...
Clau ma bucur ca te-am provocat. Pupici lui Raul cel vorbaret, lui Raul cel cuminte, lui Raul cel credincios...Si tie!
Lavinia fii fara grija. Deja mi-au dat un raspuns fetele dar vor sa verifice , cica ar fi Bephanten (DEXPANTHENOL-asat ar fi componenta de baza) , pe prospectul unguentului scrie la fel ?
Te chinui rau , nu ???Sorry !
Nedda da-ne si noua niste zapada...La noi ploua ...si este urat...
Mariana, ce fac baietii tai ? Cuminti ?

O zi buna iubitelor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

`neata.
Sunt in mare fuga. Am vrut doar sa va salut si sa va doresc o zi minunata (in ciuda vremii! ca la noi ).

Laura, multumesc de intrebare. Baietii mei, in privinta cuminteniei, sunt asa : . Simon e cumintenia intruchipata; de ex, azi s-a trezit la 9 am .
Mai ai o postare si te "ingalbenesti"! Felicitari!

pt toata gasca!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Buna dimineata!
1)Dragute ca de obicei...nu m-a certat nimeni.....bravos d-le, mai vin pe aici
2)N-am sa ma limitez la a o felicita pe fericita viitoare mamica de baietel, ci am sa felicit toate curajoasele care au avut taria sa o ia de la capat cu pampersii.
Mie imi este foarte teama ca pe al doilea nu-l voi putea iubi la fel de mult ca pe Dari(sunt convinsa ca am probleme cu capul, dar pana nu-mi revin.......mi-e teama).Oricum, noi ne-am decis sa ne vindem apartamentul si sa ne construim o casuta, asa ca mai am ragaz vreo 2 ani ca sa-mi pot reveni cu capul
Despre Dari ce sa zic......de spalat pe dinti se spala numai calare pe masina de spalat, a descoperit ca Tarra(rottweiler-ul nostru), are foarte multe "titi" si o trage pe biata animala de cate ori reuseste s-o prinda(aoleu, ii multumesc Celui de sus ca am un catel asa de rabdator, saraca are atatea de indurat de la fata mea...
E lesinata dupa bere(la Daria ma refer), tati zice ca a mostenit gena de la mine, si nu scapam de ea pana nu termina spuma de la "beie".

Aoleu, se pare ca tre sa si muncesc :(, asa ca........va pup si mai vorbim!

Cosmina&Crisiana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Laura draga mea, cred ca m-am dus cu pluta rau.In mintea mea obosita si imbatranita cred ca ti-am spus Halicar Salbe, asa-i?! Asta e altceva, e pt piele insa pt eczeme si alte alergii aparente la piele.
Doamne ca aduceam tampenii la fata.
La loc comanda la fetele farmaciste si sa caute MYKUNDEX mono Salbe sau MYKUNDEX heilsalbe. (e cam aceasi chestie) La baza are Nystatin (habar n-am ce e)si oxid de zinc.Primul component vindeca ciupercutza iar zincul protejeaza ai accelereaza procesul de vindecare.
Nococ ca m-ai pus sa citesc componentele ca asa mi-am dat seama ca am gresit.Scuza-ma!
Mykundex-ul se foloseste indeosebi la bb-i (copilasi) in zona scutecului, unde apar ciupercutze/eczeme .

pusi si un week-end fain la toate mamicutzele si copilasii lor

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63300" target="_blank">Copilasi martie-aprilie 2004 (72)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput