Copilasi martie-aprilie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 11

LaviB spune:
Seara buna la fete!!
Va mai amintiti de noi???
Am cam tras chiulul de ceva vreme insa parca nu ne mai ajunge timpul.Chiar am povestit acu.....cateva luni, cred , scurt cu Daniela (Nedda) prin e-mail si ii promisesem (si mie dealtfel)ca o sa mai intru si pe la voi insa calculatorul este pt mine acu parca ceva la care ajung fff greu.(intelegeti, nu?! Hanna)
Va dati seama ca la absenta asta indelungata n-am nici cea mai vaga idee ce mai e cu voi. Sper sa fiti insa bine desi ce am citit acu din ultimele paginutze am sesizat ca nu e chiar asa si nu sunt chiar singura care absenteaza. Unele din motive mai intemeiate (serviciul-Claudelu) iar altele uremaza sa plece (Ruprich).
Oricum mi-a fost taaaaaare dor de voi si de zilele cu "barfe". Ma intreb ce mai face cuscra mea (Kata) ? Mai trece pe aici?
Ela,Spiculetz,Vv,alona,Diana76,Cipstyle, Miri,Rayu,Kulta, Pucku si celelalte fete, ce mai ziceti ca faceti? Dar puiutzii vostri dragi? DAca mai postati sau nu , nu am habar, cele pe care le-am citit rapid fiind doar Mickyyy,Clau,Laura,Simo. Sper sa-mi fac mai mult timp (ca deh! e iarna , se intuneca mai repede)
Acu hai sa va mai povestesc una alta despre noi:
Dragelor cum ne stiti , cumintele si plimbaretze ca si pe vremuri. Nu mai mergem la inot, insa pt asta ne miscam acu altfel , ba cu sania (ca tot veni iarna),cat a fost cald la locuri de joaca pt copii, in vizite la prietenii Hannei si la cunoscuta noastra intalnire de lunea dimineata.
Anul acesta ne-a mers taaaaare bine cu plimbarile. Am avut norocul sa colindam in Spania, Croatia, Romania, Austria iar acu sa incheiem anul bine mergem iara acasa, de sarbatori (in ro) (nu ma invidiati ca si bugetul s-a subtiat insa am ramas cu amintiri unice)
Hanna noastra este o maricica domnisorica (85 cm si 11,600kg), facem cc la olita, pipi mai rarutz, pe mai departe dormim in camera singura si asta de seara de la 21-21,30 pana dimineata la 9-9,30 in ultima vreme chiar 10.De trezit se trezeste scurt la 7-8 pt a-si lua cele 200 ml de laptic si mai tragem un puiutz de somn pana la orele mentionate mai sus.
Avem 8 dintisori si 4 maselutze care momentan nu ne-au dat dureri mari de cap.
De vorbit vorbim in patru limbi si anume : romana (cu mama), ungureste (cu papa) , germana ( cu prieteni/rude) si pe limba ei (cu papusele, jucarele- un fel de araba/chineza -mi suna mie)
Nu va inchipuiti ca vorbeste fff multe (deh! saraca la cate are in cap) insa sa va faceti o idee, in romana spune:mama , caca (cand vrea olita spune asta),pipi, papa (la mancare cat si lui tati), ardi(arde), bamba (branza) , pii (copii), atu (patu), piu (puiu) ca (calu) elu (catelu), tic-tac (ceasul) si or mai fi da`acu nu-mi vin in cap.( aaaaa! spune si numele copilasilor de la grupa: aina (Alina), aua (Laura) ip (Philipp),aus (Marius) deci suntem pe cai bune HI hi hi
Cam asta ar fi de la noi. (nu de alta da`si asa m-am intins ca o zi de post)
Mickyyy- ti-am admirat minunatiile mici , nu de alta insa pe vremea cand mai postam erai in ultimele tale zilisoare doar cu Malina. Daria (frumos nume am mai spus-o si Laurei) e la fel de frumoasa ca si surioara ei. Ce sa mai zic: trei fete....cucuiete
Imi pare rau pt cele intamplate la sf asta de sapt. Sanatate multa Malinei.
Clau tu de cand te-ai reintors la munci? A fost Rayu la voi in Arad? (imi amintesc ca asta am mai prins cand intram pe forum)
Ela tu parca erai prin Grecia la ultima mea semnare de condica. Cum a fost?
Va pup acu pe tote si....tineti-mi pumnii sa reusesc sa intru mai des
Daca vreti sa vedeti poze prospatzele cu noi dati clik aici sau pt viitor le voi pune la semnatura
paaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

LaviB spune:
Se vede ca n-am mai fost de ceva vreme prin forum , nu de alta insa eu citisem o alta pagina ca fiind ultima. Acu am observat ca am sarit-o pe cea in care a scris Ela, alona, mickyyy, laura, Nedda
fetele va salut si am fugit la somn ca....m-a prins tarziu (de asta-mi era teama)
paaaaaaaaaaa

LaviB spune:
Alona si noi avem probleme cu mancatul si adoptam aceeasi metoda. Sa o vezi cum ar fi in stare sa pape si pietre cand o "paleste" foamea.
pusi .....acu chiaar ca am fugit

LauraFlo spune:
Neata ! Trezirea ! Haideti la cafea iubitelor !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

LauraFlo spune:
NUUUUUUUUUUUUUUU...Dulce si slaba !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Ela76 spune:
'Neata!
Dus copilul la gradinita, gata de cafea, Laura!
Lavi - bine ai revenit!! Ce scumpa e Hanna
Trebuie sa ne povestesti multe de ea, ca sa te iertam ca ai chiulit atata timp. M-ai intrebat de Grecia - super bine, ar fi trebuit sa fi stat mai mult
In vara am fost singurele, tati fiind plecat la ceva studii afara si ne-am luptat cu o infectie urinara, de care am scapat pana la urma cu tratament serios. De 2 saptamani si un pic am dus-o la o gradinita particulara, de care sunt f.f. multumita, Cristina papa bine acum, vorbeste tot mai mult si foloseste din ce in ce mai des verbe, am observat ca a invatat prima strofa din "Mos Craciun cu plete dalbe", ne-a zis-o aseara pe limba ei (desigur), dar a trecut singura de la un vers la altul (pacat ca nu am inregistrat-o, aveam de ce rade)... Cam atat, ca si asa o laud prea mult
Va admir, fetelor, pentru copiii bi- sau multi-lingvi! E mare lucru sa invete din casa, bravo!
Laura, mai ai cafea? Ca eu abia acum ma duc sa o fac!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Ela76 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE SF. ANDREI!
Si La multi ani, galatencelor, de ziua orasului vostru!
Albumele noastre

Ela76 spune:
Tocmai am vorbit cu Roxana (Mama_lui_Andrei, cuscra-mea ) si m-a rugat sa transmit sarbatoritilor de azi LA MULTI ANI si din partea ei. Ii vin musafiri de ziua lui Andi, asa ca e in febra pregatirilor
Tocmai mi-a spus o prietena ca exista un post de radio special pentru copii!!! "ITZI BITZI FM" pe 99,3 FM. Tocmai l-am gasit si imi place. Chiar ma gandeam zilele trecute de ce nu exista asa ceva si uite ca de fapt nu stiam eu.
Albumele noastre