Bebelusi de martie - aprilie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Ai dreptate, ei cresc si inteleg multe deja, dar cresc atat de repede ca uneori ne iau prin surprindere! Ce frumos ii vorbesti tu lui Rares, si sotul tau la fel ! Mi-a spus un prieten ca bebelusii isi aleg singuri parintii, ca ei ne-au ales dinainte ca noi sa stim ca ei exista!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Astazi merg la stomatolog, unde am de asteptat 4 ore. De obicei il luam pe Rares cu mine, lasam "rand", apoi il plimbam 3 ore prin parc, venea Bogdan si statea cu el in cabinet pana terminam eu. Dar astazi mi se pare cam frig sa-l tin 3 ore in parc, este si obositor sa-l dezbrac in cabinet, apoi imbraca-l. Va sta Bogdan cu el acasa. Este prima oara cand nu voi fi in casa cu ei. Bogdan se descurca de minune cu Rares, dar azi va tre' sa-i dea si papa, ceea ce n-a mai facut. Daca se ineaca Rares si tuseste, Bogdan intra in panica, sper sa se descurce astazi. Tot gandindu-ma cum se vor descurca ei singurei, am pus legumele lui Rares in oala de ciorba a lui BogdanMA si gandesc ce fata va face cand va gasi sfecla rosie in ciorba, deja ciorba lui are o culoareee...e carmin

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Adseana- nu am apucat sa intru pe net sa-ti raspund: eu am un termometru digital din USA, am instructiuni clare: rectal se scad 0.9 F , intotdeauna mi-e greu sa transform in grade C, insa vara-mea pediatra mi-a zis ca rectal de scad ~ 0.5! Deci Alex e ok! mai dai lichide si ii scade si mai mult temp, o sa vezi dupa hidratare! Tot e bine ca te-am intrebat ca vad ca exista mai multe variante de raspuns!! Poate ne lamureste Mamacita cand o avea timp, mai mult ca sigur! Dar nu mi-ati raspun de Vigantol, are ceva ca e administrat seara??!!
Daria- mult succes in afacere- inseamna ca tu cu manutzele tzle i-ai facut sapca cu Brien?! Chiar atunci voiam sa te intreb dc. exista magazin in Tm. cu astfel de chestii, pe comanda!! Super ideea!
PS: Da, eu auzisem de Jasmine ca-s bune, dar nu folosesc inca!
Rrox-sa aveti un week-end minunat-aici e asa urat, ploua, brrr! Dar sigur la Busteni o sa aveti zapadaaa!!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna, buna...

am venit si noi de la predeal, ieri

am facut poze , am reusit sa pun cateva aseara , sunt in albumul 3

sper ca toata lumea e bine

la toata lumea

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

La multi ani! Alexandru, Ema si David pentru ieri!!
La multi ani! David-Andrei! pentru azi!

Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Adriana- ce frumos si mare e Cezarica!! Cate kg are? e tare dragutz... si ce rade la mami a lui! frumoasa excursie!!

Amintiri

Varsta lui Vlad:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

LA MULTI ANI LIVIA SI MAYA! LA MULTI ANI DAVID ANDREI!
Adeseana Cum ii mai merge Alexandrei? Sper ca e bine. de la Alex! Am vizionat poze..e simpatica foc tiza.....si mi s-a facut o pofta...

Rrox Distractie la Busteni!
Andruzza Sper ca ai scapat cu bine de vizita la stomatolog si ca Bogdan s-a descurcat cu papica lui Rares!
Nu vreu sa te sperii, da' a fost nu demult subiect pe forum cu sfecla... parca ziceau ca ar avea nitrati..nu mai stiu..

Fetele la noi ninge!!!!!

Valenka si Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici!
La noi ploaia s-a transformat in lapovita, sunt si fulgi deci..E frig, brrr...
Valenka- ce frumos tb. sa fie la voi...
Puiul face cu tati si eu astept ...

Amintiri

Varsta lui Vlad:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

sALUTARE!
adriana chiar ma intrebam ce mai faceti! Super faine pozele,Cezar e mare,mare si frumos rau de tot!
dannaSara e o cocheta. o adevarata domnisoara. Merci mult. sapatamana viitoare sper sa iasa siteul si,chiar daca nu-s gata actele pentru firma,eu il postez,ca doar nu fac nimik rau .Abia astept sa-mi spuneti ce parere aveti.
andruzza cum a iesit supa? Cum s-au descurcat cei doi? Ce face micul -mare? Abia astept poze cu bradul!
coco draga mea,sapca nu am luat-o din tm. Aia ne-au adus-o nasii nostri din spania. Eu m-am axat pe altceva,asta nu inseamna ca nu o sa fac si caciulite cu nume(deja am facut asta pentru copii prietenilor- si-au iesit super dragute!)Ce face micutul Vlad?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Daria, multumim pentru complimente si succes in continuare!Valenka, zici ca ninge ? Si se prinde macar ? Mie imi place cand ninge sa se prinda ninsoarea. Stiu ca mi-ai zis de fructe mi se pare ca nu prea stii cum sa i le dai lui Alex, doresti sa-ti mai scriu cum fac eu cu masa de fructe ? Coco, stiu ca esti ingrijorata cu vingantolul, sa nu mai fii, adica daca pana acum i l-ai data seara si acum ai aflat ca nu e prea indicat, il dai de-acum ziua si asa nu mai poti face nimic retroactiv. NU stiu de unde ai preluat informatia si daca e sau nu valabila dar cred ca nu trebuie sa te mai ingrijorezi. AdrianaFedorca, may dar iar ati fost la munte? Bravo voua! Frumoase pozele si frumoasa vacanta! Bine ati revenit si eu ma intrebam ce mai e cu voi.Vine iarnaaaaaaa ... prima iarna pentru puiutii nostri!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput