Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
roxana, v-am vazut! Mi-au placut mult comentariile la poze. Si David, bineinteles.
codruta, termosul e din metro? Pune apa in el si fa proba peste citeva ore sa vezi cum e cu gustul, si zi-mi si mie.
Ioana, mama Mirunei
maddy77 spune:
Roxi,ff dragut David!!
Ioana,cred ca ai dreptate cu bubitele de pe fata,cu siguranta am uitat s-o spal
Am terminat si noi de mancat,dupa ce a mancat 80 san din bibe,a inceput sa planga,parca n-aar mai fi vrut..ei ,cand s-a calmat isi sugea de zor mana..i-am dat din nou bibe cu lapte si nu l-a vrut..in schimb cauta tzitza,iam facut pe plac a supt 2 guri si urlete de numai cu suzi am pacalit-o ..si acum trage inca la suzeta..Credeti ca nu s-a saturat??..nu stiu ce-s cu mofturile astea..nu vi se pare ca mananca totusi putin?
E ff urat afara,noi nu cred ca iesim azi..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
kristinutza spune:
RoxyP, super pozele!
mai, copilul meu zambeste de nu se poate. e un scump (cioara si puiul ei... etc). dar cum sa-i fac poza, se sperie de aparat sau isi bate joc de mine, ca parca isi ia cele mai tampe figuri.
noroc ca l-am prins pe camera, sa se vada si el ce dragutz era...
hm... stiti de ce il laud eu atata, nu? pt ca doarme, evident!
stati sa vedeti ce groaza ma ia cand se apropie ora mesei. brrr. cea mai proasta metoda o am EU: alaptez la san, dau apoi lapte muls ramas de la alaptarea precedenta, iar daca nu ajunge, atunci sa te tii - lapte praf. trei miscari pt a hrani killeru'. mai, ce-o fi asa complicat? dar v-am mai spus cu tzatzele cu handicap... se mai intampla, deh.
eee, dar da roade indoparea: s-a bolfosit si baiatul meu!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
pharmacris2002 spune:
Am si eu o intrebare ptr toate fetele-Cum se impaca telefoanele mobile cu bebe?Stiu ca se facea o asociere intre ele si tumorile cerebrale?Aveti vreo informatie in legatura cu acest subiect?
jadi spune:
Asa asa, parca incepe sa treaca lenea, bine ca nu doare.
Noi am dormit azi noapte foarte bine, aproape 5 ore si jumate si 5 ore spre dimineata. Si ne-am facut toaleta, am scos niste muci ce stateau in pragul nasului, ne-am spalat pe fata si ne-am dat cu crema pe fata!
Copilul meu e fascinat de tasu, cind il vede, ii ride si vorbeste cu el. Cu mine nu, cred ca simte ca sint mama iresponsabila.
Am vorbit cu Agri, e bine cu fata ei si are ceva probleme cu netul, va saluta pe toate.
Frumoase poze Roxi seamana baiatul cu socrii (pe care nu ii cunosc desigur)!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Ioana, din Metro l-am luat, dar nu pot gusta, ca am pus apa fierbine de la robinet . Dar fac eu un test. Si noi trebuie sa luam caucioace de iarna, mai ales ca trebuie sa trecem pasul Tihuta. Ce misto ti-a adus-o barza pe Miruna (ma refer la poza).
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
karmenutza spune:
Ioana, de unde ai gasit barza Mirunei? Vreau si iooooooo! Si nu neaparat barza. Am vazut ca si Codruta are ceva dragut, o rama
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Ioana75 spune:
Codruta, te rog sa-mi zici cind iti iei caucioace, ca sa ma ambitionez si eu. Acum imi dau seama la ce e bun un barbat la casa omului (de ex. sa se ocupe de toate kestiile legate de masina). Barza aia poti sa ti-o pui si tu, dar vad ce deja ti-ai pus margine frumoasa la poza.
pharmacris, eu tocmai ce i-am aratat fetii ieri mobilul. S-a uitat foarte interesata la el, n-a zis nimic, cred ca i-a placut.
Schimb capitolul.
Ioana, mama Mirunei