Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
roxana, v-am vazut! Mi-au placut mult comentariile la poze
. Si David, bineinteles
.
codruta, termosul e din metro? Pune apa in el si fa proba peste citeva ore sa vezi cum e cu gustul, si zi-mi si mie
.
Ioana, mama Mirunei
maddy77 spune:
Roxi,ff dragut David!!
Ioana,cred ca ai dreptate cu bubitele de pe fata,cu siguranta am uitat s-o spal![]()
Am terminat si noi de mancat,dupa ce a mancat 80 san din bibe,a inceput sa planga,parca n-aar mai fi vrut..ei ,cand s-a calmat isi sugea de zor mana..i-am dat din nou bibe cu lapte si nu l-a vrut..in schimb cauta tzitza,iam facut pe plac a supt 2 guri si urlete de numai cu suzi am pacalit-o ..si acum trage inca la suzeta..Credeti ca nu s-a saturat??..nu stiu ce-s cu mofturile astea..nu vi se pare ca mananca totusi putin?
E ff urat afara,noi nu cred ca iesim azi..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
kristinutza spune:
RoxyP, super pozele! 
mai, copilul meu zambeste de nu se poate. e un scump (cioara si puiul ei... etc). dar cum sa-i fac poza, se sperie de aparat sau isi bate joc de mine, ca parca isi ia cele mai tampe figuri. 
noroc ca l-am prins pe camera, sa se vada si el ce dragutz era...
hm... stiti de ce il laud eu atata, nu? pt ca doarme, evident! ![]()
stati sa vedeti ce groaza ma ia cand se apropie ora mesei. brrr. cea mai proasta metoda o am EU: alaptez la san, dau apoi lapte muls ramas de la alaptarea precedenta, iar daca nu ajunge, atunci sa te tii - lapte praf. trei miscari pt a hrani killeru'. mai, ce-o fi asa complicat? dar v-am mai spus cu tzatzele cu handicap... se mai intampla, deh.
eee, dar da roade indoparea: s-a bolfosit si baiatul meu! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
pharmacris2002 spune:
Am si eu o intrebare ptr toate fetele-Cum se impaca telefoanele mobile cu bebe?Stiu ca se facea o asociere intre ele si tumorile cerebrale?Aveti vreo informatie in legatura cu acest subiect?
jadi spune:
Asa asa, parca incepe sa treaca lenea, bine ca nu doare.
Noi am dormit azi noapte foarte bine, aproape 5 ore si jumate si 5 ore spre dimineata. Si ne-am facut toaleta, am scos niste muci ce stateau in pragul nasului, ne-am spalat pe fata si ne-am dat cu crema pe fata!
Copilul meu e fascinat de tasu, cind il vede, ii ride si vorbeste cu el. Cu mine nu, cred ca simte ca sint mama iresponsabila
.
Am vorbit cu Agri, e bine cu fata ei si are ceva probleme cu netul, va saluta pe toate.
Frumoase poze Roxi seamana baiatul cu socrii (pe care nu ii cunosc desigur)
!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Ioana, din Metro l-am luat, dar nu pot gusta, ca am pus apa fierbine de la robinet
. Dar fac eu un test. Si noi trebuie sa luam caucioace de iarna, mai ales ca trebuie sa trecem pasul Tihuta. Ce misto ti-a adus-o barza pe Miruna (ma refer la poza).
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
karmenutza spune:
Ioana, de unde ai gasit barza Mirunei? Vreau si iooooooo! Si nu neaparat barza. Am vazut ca si Codruta are ceva dragut, o rama
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Ioana75 spune:
Codruta, te rog sa-mi zici cind iti iei caucioace, ca sa ma ambitionez si eu
. Acum imi dau seama la ce e bun un barbat la casa omului (de ex. sa se ocupe de toate kestiile legate de masina
). Barza aia poti sa ti-o pui si tu, dar vad ce deja ti-ai pus margine frumoasa la poza
.
pharmacris, eu tocmai ce i-am aratat fetii ieri mobilul
. S-a uitat foarte interesata la el, n-a zis nimic, cred ca i-a placut.
Schimb capitolul.
Ioana, mama Mirunei