Bebelusi de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Androix am gresit eu cand am zis primarie la primit bani. Ziceam de cozi pentru depunerea actelor la primarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mey, sa nu intelegeti gresit, n-am halit chiar pana acum...
Adina - merci de lamuriri cu cercelusii. Noi am depasit 14 zile de tinut in urechiuse cercelusii impuscati si ma gandeam ca am inteles gresit ca minim 14.
Am luat carucior sport- Grillo , de la Brevi-4,3mil. Are 5,9kg si mi se pare ca un fulg fata de mastodontul ala de Hauck. ( care bate lejer de 12kg).Culmea ca Iepuretului chiar ii place in el. Am cautat de fapt citisport de la Graco da' n-am gasit pe nicaieri iar aia de la clip- trade ziceau ca ma suna cum primesc...si sunat s-au facut.
Chiar nu mai puteam sa-l car pe scari, spatele meu e in pioneze, maine merg la radiografie- dr. zicea ca suspecteaza o discopatie si in plus am si o contractura musculara evidenta. Dom'le zici ca cine stie ce kupil grasan am...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Buna, fetelor!

Am vazut ca in ultimele zile tot se lungeste lista de mamici care
pana de curand doar au citit, iar acum incep sa si scrie. Asa ca
hop si eu .

Fetita noastra, Maria Monica, s-a nascut pe 14 mai 2005, in Stratford, Ontario. Si am ajuns in stadiul actual (2 dintisori,
chiote, ne-rasucit burta-spate sau spate-burta, facut podul, stat
in fundulet, impins in picioruse, ne-prea-dormit ziua etc) fara sa
ma apuce disperarea, in buna masura datorita voua! Ati fost ajutorul
meu cel mai consistent si foarte va multumesc pentru asta. Cand va
citesc am impresia ca ascult mai mult decat niste prietene, as zice
chiar surori. Eeei, gata cu "periatul", sper sa ma tin cat de cat
de scris in viitor si nu doar sa trag cu urechea la conversatia
voastra.

Sanatate si spor la toate.
Robotzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dar scrieti intr-un ritm infernal. Noi ne-am intors duminica seara din Hawaii, unde a fost mai mult decit misto. Diana e un copil extraordinar de cuminte. Zece copii sa am ca ea si nu mi-ar fi greu. Probabil o compenseaza pe sor-sa care, acum la 2 ani si 4 luni, imi scoate peri albi:)). Diana a dormit si mincat oriunde, pe plaja, in restaurante, carut, in camera de hotel...fara mofturi. Asa copil mai zic si eu. Cea mai mare realizare a ei e ca adoarme singurica. Probabil ca asa vroia de la inceput si eu ma chinuiam sa o adorm in brate. Ride la toata lumea si tot timpul. Un pic de atentie daca ii dai e cel mai fericit copil. Din pacate, Emma ii da cam multa atentie, in sensul ca mai vrea sa o altoiasca ca au apucat-o geloziile:) si e vai de capul meu ca tre' sa fiu cu ochii pe ea tot timpul. Cind eram in Hawaii, am fost sa cumpar niste servetele pentru Diana si a ramas tati cu ele in camera. Emma a inceput sa plinga instantaneu ca vroia sa vina dupa mine si in nervii ei a zgiriat-o pe picior destul de tare. Si cind ma gindesc ca mititita de Diana e toata numai un zimbet cind o vede pe Emma si o urmareste peste tot. Asta e, o sa creasca ea mare si o sa se apere:)).

Gabitam, trece-ne si pe noi cu 8.100 kg la 5 luni si 65 cm.

Azi am fost cu Diana la dr ca hirshiia din git si tuseste un pic, dar destul de zgomotos. Mi-a fost frica sa nu aiba ceva la plamini, dar totul e OK. A luat de la Emma raceala (ca intotdeuna)care are infectie la ureche. E un copil asa cuminte!!! Si acum sa ma alatur si eu mamelor ai caror copii dorm la prinz. Diana doarme din 2 in 2 ore, ieri a dormit de pe la 15 vreo 3 ore, fara probleme. Satula sa fie, suzetica sa aiba si nu zice nici pis.

Loreen, te inteleg prin ce treci. Asa ma stresam si eu cu Emma cu mincarea, mai ales ca facea si o eczema pe fata. Eu, sint sigura...acum ma vad, eram nebuna tare cu mincatul si, daca nu minca destul lapte sau mincare intr-o zi, ma apucau pandaliile., plingeam, ma stresam, ma luam la cearta cu barbat-miu care imi reprosa ca vreao sa am un copil obez:)). La Diana sint mai calma, dar tot notez cit lapte si papa maninca, insa nu imi mai fac asa multe ginduri. Vad ca ia bine in greutate, e vesela, vioaie, activa.

Simbata mergem si noi sa ii punem cercelusi Dianei. Am emotii, cu toate ca stiu ca nu o sa o doara.

Noi cu diversificarea stam f. bine. Maninca orice, adica fructe si legume. Nu am incercat brinzica, o sa ii dau saptamina viitoare, iar cu iaurtul si carnea mai astept pina pe la 7 luni.

NewMami, jumperul face toti banii. Sta Diana in el si se distreaza copios. Si sta si singurica in picioare fara sa o tin eu, adica o ajuta jumperul. Imi usureaza tare mult treaba. Am vazut si eu chestia aia care vrei sa i-o cumperi lui Patrick. Cam in jur de 90$, parca, nu?

Nici eu nu stiu ce o sa ii aduca Mos Craciun Dianei, ca are de toate, dar cu siguranta va fi o jucarie ceva. Anul asta vom sarbatori Craciunul in 4, nici nu imi vine sa cred.

As raspunde la toate fetele, dar sinteti asa de multe:( ca nu reusesc sa tin pasul cu voi:(.

Am pus si niste poze din Hawaii aici http://community.webshots.com/user/musatii .

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Gata, Beatrice, am reparat. Era o greseala de spelling. Merci ca m-ai atentionat.
Androix, merci pentru raspuns. Chiar sunt speriata de ce se intampla acolo, mai ales ca simt un pic de durere. M-am uitat si nu mai am puroi dar cum am sangerat aseara acu e putin negru ca si cum ar fi un mic hematom acolo. Sper sa treaca ce sa zic. Am dat cu crema cu antibiotic si am pansat.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Gabitza, oare de ce nu am putut sa-i trimit PM lui kitty? E prea de curand membru? Si cand voi putea? Ca zice ca nu e nici un membru nou cu numele asta. M-a bagat in ceatza.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

Olga si eu sunt in ceata , am incercat sa-mi trimit un mesaj dar imi spune ca kitty_b nu accepta mesaje private dar aceasta optiune este activata.Sunt curioasa daca pot trimite , ti-am trimis tie un PM spune-mi te rog daca l-ai primit?

Kitty
mamica de Paul (28 aprilie 2005)
http://community.webshots.com/user/paul_bice

Kitty si Paul(28 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

Iuliana fantastice poze te invidiez , cred ca a fost o vacanta de vis.Cum a fost drumul cu avionul? plecam si noi de Craciun acasa si mi-e cam groza de atatea ore de zbor cu Paul.
Olga cui pe cui se scoate, dupa atata constipatie acum din cauza antibioticelor avem diaree, nici nu stiu care e mai buna, normal calea de mijloc dar nu se arata decat extreme.Eu prefer totusi contipatia ca acum mi-e frica sa nu se dehidrateze, noroc ca-i plac lichidele.
Era cineva aici din Cluj cred ca andreea cum mai e miscarea pe acolo ca noi vrem sa ne intoarcem peste 1,2,3 ani? Nu stiu ce sanse o sa mai am de job ca voi fi deja batrana
Paul se chinuie cu dureri de urechi dar pe cat se spun ca sunt de groaznice el rezista eroic adica nu plange dar se vede ca-l dor ca le trage de numa.

Pupici

Kitty mamica lui Paul
(28 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Hop si eu ca ce sa fac daca ziua n-am timp, E 10 noaptea, Patrick doarme deja de 1/2 h, sotul e in delegatie iar eu spal haine si bat DC-ul de zor.

Corni, cand aflu ceva va spun si voua. Numai ca la cat de incet se misca lucrurile in sistemul sanitar aici, cred ca asteapta sa-mi treaca de la sine sau poate imi vor da un diagnostic in cincinalul urmator.

Lucas, transportul cu vaporul e mai ieftin, cu mult mai ieftin decat cel cu avionul numai ca dureaza mult (intre 6 -10 saptamani). Deci trebuie sa ai rabdare. Eu am trimis pe 10 octombrie un pachet cu hainute de la Patrick la cineva si inca nu a ajuns. Noroc ca am pus haine mai mari si tipa a nascut numai la sfarsitul lui octombrie ca altfel saracul baietel nu mai apuca sa le poarte. Pachetul a avut aproape 2 kg si a costat $18 (cu taxe cu tot) iar cu avionul ar fi fost $45 (plus taxe). Deci de multe ori platesti inca o data pretul jucariei (ca sunt destul de grele) pe transport.

Androix, Andreea.a da-ti si mie va rog mai multe detalii despre regimul disociat. Am nevoie urgenta sa slabesc, nu ma mai suport iar eu in halul asta nu-mi etalez suncile pe nici o plaja.

StefaniaNicolae, imi pare tare rau ca ati fost prin spital iar la tine depresia postnatala isi mai face simtita din cand in cand prezenta. Nu stiu ce-ti veni sa cauti sa o mandrete de fata de oaresceva. Pai uita-te la ea ce frumoasa, agila si voioasa este (se vede din poze). Mai lasa gandurile negre de o parte, ca uneori mai au si ei perioade mai proaste cand pur si simplu nu le arde de mancat.

kitty b, bine ai venit in randurile noastre. V-am admirat pozele, e tare scump si maricel Paul . Sa dea Domnul sa fie sanatos, cuminte, fericit si sa aiba parte numai de bucurii.

loreen, m-am uitat pe site-ul Vtechkids.com caci unele produse se pot comanda de acolo. Din pacate carticica cu Winnie nu are optiune "Buy now" . Cealalta jucarie, am vazut-o in magazine dar fara cadrul cu care sa umble, numai chiar tablita. www.vtechkids.com/product_page.asp?productId=67" target="_blank">Uite aici.

elly_b, bine ai revenit printre noi. Ai o bucata de fetita dulce foc. Si mie imi place la nebunie poza cu ea si tati dormind.

Luluku, multa sanatate Georgiei. sa inteleg ca sunteti pe calea cea buna si ce a fost mai nasol a trecut.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mercedes, felicitari atat tie cat si sotului. Ma duc sa-mi fac un gin tonic in cinstea reusitei voastre.

Anky,pai e voinicel Cris, bravo lui. Cum ai reusit sa te aranjezi in halul asta? Multa sanatate, ai grija de tine.

kitty b, de abia acum am citit de infectia la ureche a lui Paul. Multa sanatate. A primit antibiotice de la medicul lui?
Sper sa-si faca efectul cat mai repede, ca e tare neplacut si il face sa fie irascibil. Lasa nu-ti mai fa atatea probleme, eu n-am avut nici o operatie (in afara de cezariana) si tot numai pana la 6 saptamani am avut lapte sa-i dau lui Patrick. Iar Paul a crescut bine de tot daca la 6 luni are deja peste 8 kg. Al meu daca trece de 7 kg dau de baut.
Noi de cand am inceput diversificarea am devenit mari kakaciosi. El care pana acum facea la 2-3 zile, acum se intampla si de 2 ori pe zi.

OlgaTarziu, felicitari ptr. dintisor .Ai grija cu "cosul" de pe san sa nu se infecteze, Doamne fereste si sa trebuiasca sa te opereze. Mare, mare grija.

robotzica cucului, bine ai venit in randurile noastre. Ce bine ca la vara avem si noi cu cine face marea intalnire a mamicilor de mai-iunie din Canada.

iuliana, bine te-ai intors din minunatul concediu. M-am uitat la poze si imi dau seama ca a fost super frumos. Si eu pe d eo parte de abia astept sa mergem in Mexic dar cand ma uit in oglinda imi trece tot cheful . Tu ce-ai facut de ti-ai revenit atat de bine? De aceea nu ma ingehsui inca la cumparat biletele.
Vad ca Diana creste vazand cu ochii. Sunt sigura ca Emma o sa fie mai prietenoasa odata ce va creste si Diana putin de se vor putea juca impreuna. Normal ca acum e geloasa caci pana acum 5 luni ea era buricul pamantului, nu-i asa?
Care-i parerea ta despre masuta cu scaunel rotativ la care imi sta capul sa i-o cumpar lui Patrick? Ce crezi merita? Ca de banii aia i-as putea lua alte doua jucarii. Inca tot stau si analizez, ca nici nu sunt multe opinii pe site despre ea ca sa pot sa-mi fac o parere.

Azi la noi a nins pentru prima data in iarna asta. Dimineata cand m-am trezit am gasit un strat subtire de zapada pe iarba. Toata ziua a fost friggggggg cu vant birrrrrrrrrr. Nu-mi place deloc. Gata, e vremea de mers la magazinul lui Mos Craciu. Cred ca duminica facem o excursie ca imi trebuie ornamente noi ptr. afara.

Va las acum ca am gatat de , ma duc sa pun hainele la uscat, inca o tura la spalat si la

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput