Bebelusi de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, i-a copt nitel si a facut galme, iar acum o tratez cu panderm. eu i-am scos cerceii aceia la exact 14 zile, cum mi-au zis la medlife, dar asistenta spunea ca pot fi tinuti mai mult, minimul fiind de 14 zile. i-am pus cerceii de aur de la nasa, acestia fiind de 14 carate. acuma nu stiu daca din cauza aurului a facut infectia, dar vad ca se retrage. tocmai i-am facut baita, si i-am scos inainte ca sa o curat. cred ca scapam usor-usor. facusem nitica zarva din cauza doctoritei netoate care iar a dat-o in bara gafand grav, trimitandu-ne la chirurgie, cica sa-i faca drenaj. pana una-alta ii fac tratament si sa vad ce se intampla. si cerceii nostri sunt cu tortita, dar cat de mici pareau in cutie, in urechea ei sunt ok, asa ca n-are cum sa traga de toate. ce sa-ti zic...pune-i aur de 18 carate si pana ii scoti pe cei de la medlife, fa cum ti-a zis asistenta: spirt si baneocin crema la greu. dezinfecteaza apoi cerceii noi, pune pe torita ceva unguent si apoi baga-i in urechiusa. verifica urmatoarele zile reactia.

beatrice, m-am tot abtinut, da' uite ca-s tare curioasa si invidioasa.:) mereu gatesti. lucruri sofisticate de-ti lasa gura apa, iar acum va uitati la film!!!! zi-mi te rog frumos si mie cum ai facut sa ai un copil care sa-ti permita sa-ti vezi si de alte treburi ca io d-abia imi fac un sandwich, o mamaliga...iar tu ai mereu timp. cu gatitul am lasat-o balta dupa ce era sa dau foc apartamentului pt ca adormisem cu copilul. cu vizionarea filmelor ne mai descurcam, dar asta DOAR dupa baita Emei.
Gimnastica cu Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mercedes, felicitari pt reusita. insa intreb si eu ca prostu' la ce ati dat examen?

laura, acum am vazut raspunsul tau de la cap. anterior. ai dreptate cu art 29 alin. 1. Insa la alin. 2 prevederile lasa loc de interpretare. eu una inteleg ca tot ai nostri ne vor plati.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,nu am mai intrat demult,am fost astazi la control,Cris a luat bine in greutate,are 8235 gr si 72 cm.Bine ca nu i-a facut vaccin ca sintem tare raciti,defapt nici nu trebuia,eram eu cu capul in nori,nu i se mai face vaccin decit la 11 luni.Eu ma simt tare naspa,am diaree,ma luase cu frisoane, Cris ieri mi-a plins toata ziua,acu s-a mai linistit dar tare greu mai sufla.N-am chef de nimic,merg sa imi fac un ceai.

O seara placuta

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Hey, am mai venit si noi la raport.
Am fost azi la doc, la controlul de 6 luni, si avem 9 kg si nitel si 69 cm. Spre marea mea uimire, n-a plins deloc la primele 2 vaccinuri, si doar nitel la al treilea (ala care cica doare cel mai tare...). Am facut si vaccinul de flu. Acum astept reactiile...
Aprope de intors, am intrebat doctorul si a zis sa nu ma stresez, ca intorsul nu "spune" nimic despre evolutia copilului, si ca daca altfel e activ, sta (sau incerca sa stea) in fundulet, e ok.
Cu diversificarea noi nu stam prea grozav, adica a mincat nitel cereale de orez si ceva banana, dar nu pare prea incintata. Ce e ciudat e ca altfel vrea sa bage de toate in gura...:) doar nu si mincare.
Apropo de dormit, a fost o dulce Adina ieri, am avut si eu o zi mai libera asa ca la prinz ne-am culcat amindoua:)si am dormit vreo 3 ore. MMM ce bine a fost!
A venit frigu nitel si la noi, asa ca azi am folosit pt prima data jacketa de iarna si acoperitoarea de "blanitza" pe carutz, parea foarte "toasty" inautru.
Gata s-a sculat bebelina, mai revin!

Editez ca sa mai pun niste poze:)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rabeinu_tam/album?.dir=/8505&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina poza asta este extraordinara...Frumoasa nunta...Felicitari inca odata...

Monu sa mor daca pricep ceva din vorbiti voi,cred ca circuitele mele sunt prea obosite si pecale de atrofiere pentru a mai receptiona informatii...Oricum daca noi ca si cadre trebuie sa primit ajutorul ala sigur plata se va face prin ordonatorii nostrii de credite...sigur nu amesteca calu' cu porcul...La ora asta eu oricum nu mai trag sperante sa mai vad vreun ban din urma...

Fran credeam ca numai eu schimb laptele ca sosetele...da vad ca si voi...eu am ajuns la Hipp de la Humana...sa vad ce branza fac si cu asta...

Elisor pe unde esti...?!sunteti bine,nu?!

Gabitza e de-a dreptul scandalos cat poate dormi Andrei la pranz...Las' zi mersi ca asa eram si eu cu Bianca...nu mai dadea Domnu sa se trezeasca,iar la Delia nu se indura Domnu' de nervii mei...

Corni daca vrei iti imprumut salteluta clow si cea cu ciuperci sa le faci probe cu Timeea daca esti chitita sa-i iei...

Asta seara am mai dat o fuga la ranch sa fiu sigura ca nu mi-au fugit mesterii cu mizeria din casa si pe drum Delia era in scoica da cum...cu mana stanga isi ducea piciorul drept la gura in acelasi timp in care cu dreapta se chinuia sa-si indese o suzeta in gura,suzeta fiind pe post de jucarie...Ma cocosam de ras uitandu-ma la ea cat de contorsionista poate fi...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bai, eu sunt fleasca de oboseala. Nu stiu cum bantuiam inainte toata ziua prin parcuri si a doua zi o luam de la capat, dar azi cum am stat mai mult afara cum sunt bleaga. Sau poate sunt obosita psihic dupa patania de zi cu bona… Sau mi-e foame? Acum imi dau cu pumnii in cap ca nu m-am dus la cumparaturi, ma mai defulam si eu, dar am verificat vistieria si nu mi-a placut ce am gasit acolo.
Un lucru am facut si eu bun: am ajuns pana la Barza ca retinusem eu ca acolo au multe premergatoare. Pe naiba: au doar 2 modele, nu grozave. Totusi imi staruie in minte imaginea unui magazin cu multe premergatoare si nu pot sa-mi amintesc pentru numic in lume unde l-am vazut. Sper ca n-am visat.
Am vazut in scaunel de masa de lemn, care ulterior se transforma in masuta cu scaunel (mici). Ce-i drept nu are reglaje, dar mi-a placut cum arata. Tot nu am primit raspuns la intrebarea cat timp iau ei masa in aceste scaunele.
A, si inca un lucru bun pe ziua de azi: a mai luat Ana 200 g saptamana asta – se apropie vertiginous de 7 kg. Nici nu puteam fi mai multumita. De luni incepem si noi cu piureul. Ma ia cu frig in spate vazand ce patiti voi - parka nu ma-ndemn. Dar trebuie sa incep odata ca timpul trece si nu in favoarea mea…
Hei, nu stiam vorba asta ca daca incetezi alaptatul se inchid ochii la copil. Eu sper ca nu!
Loreen - mortala faza cu Delia. Si Ana a descoperit ca suzeta se scoate - drept urmare o scoate si invariabil o baga la loc cu partea de plastic si o suge. Sper sa vina in curand ziua in care sa si-o bage singura-n bot cand simte nevoia, ca inca ma mai trezeste noaptea pe acest motiv.
Va pup, ma duc sa imbuc ceva ca mi-e rau de foame.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

A mai avut cineva infectie la urechi? ( ma refer la bebei)
Paul are o infectie la urechi habar nu am de la ce poate fi , cum ce am gresit sau unde, are febra si cred ca al dor urechile ca si le tot freaca. Nu plange dar nu e in apele lui s-ar juca si ceva nu-l lasa.Oricum mananca si doarme bine febra o scadem cu tylenol asta pana isi face efectul antibioticul primit.
Va rog sa ne puneti si pe noi pe listuta : paul nascut pe 28 aprilie 2005, 50cm si 3000 gr.La 6 luni avea 8.200 gr si 71 cm.
In rest ce va spun , suntem bine am inceput diversificarea la 6 luni si mergem incetut deocamdata doar cu cereale de orez si legume (cartofi , morcovi si mazare). Intradevar aici in canada se merge foarte cu incetinitorul , fructele se introduc ultimele dar aici noi nu am ascultat si i-am dat si fructe in mod special prune pentru ca se constipa de la cereale.Olga parca tu avei probleme cu Tony , incearca sucul de prune adica de plum care este aici.De dormit dormim foarte bine de la o luna adica 12 ore pe noapte cu o trezire de lapte dar si aia cu ochi inchisi-poate asta s-a intamplat pentru ca nu am alaptat(am avut o operatie la san in Rom si din pacate din cauza aia alaptarea nu a mers)Am fost suparata din cauza asta dar in timp am privit avantajele si am trecut mai usor.
va las acuma ca s-a trezit Paul

Pupici
Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Salut, fetelor,
Barbatu-meu a dat de hub si acuma vrea sa se uite la Ď, robot"pe care l-a cules de acolo.
Thomas e super bine, incepe sa-si revian si cu somnurile, adica doarme la fel de bine ca inainte de criza asat de dinti. Noaptea e super, face o verificare la 5 sau 6 si atat, pana la 7,30. Ziua baga 2 etape de somn de 30 min, respectiv, imediat dupa amiaza, vreo 2 ore.
Bun frig am incasat azi, dar, asta este , daca nu ne-am nascut in Caraibe...
Deja ii dau bucatele mai mari in papa, adica nu pasta totala, ca are instinctul de masticatie f. prezent. A facut o pasiune pentru sucul de mandarina, ar bea toata ziua.

Cam atat-trebe sa plec ca ma piseaza cu uitatul la film, noi punem pe TV mare de pe calc si....
Noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Babygirl, pai sa-ti explic:

De mic pe Alex l-am pus in scaunel cand am avut treaba in casa si l-am tot plimbat dupa mine... S-au in patut si i-am dat sa se joace... Daca in caz ca plangea, il lasam acolo, pentru ca plangea aiurea si fara motiv, ca era mancat, schimbat si ma jucasem inainte cu el, deci plictisit nu putea fi si totusi, incepea circul... Eu il lasam in plata lui sa planga si imi vedeam de treburi. Bagam cat o masina de rufe, intindeam eventual rufele, puneam de o ciorbita, etc... Acum la fel, il pun in scaun si-l iau dupa mine. Cred ca devine deja o rutina ca stie si sta cuminte... Si intre timp ce gatesc cu el, incep sa-i zic de una de alta si sta tare cumintel... Mai incepe cu ale lui dar iar nu-l bag in seama ca e hotoman si tace intr-un final...
Spre exemplu, ieri am calcat si l-am pus jos pe parchet intre jucarii si a vazut el ca eu fac ceva si m-a lasat in pace 1 ora cat am calcat...

Acum ne uitam la un DVD si el este cu noi... Se joaca sau sta la unul din noi in brate, sau se uita cu noi la televizor... Pentru ca este tare fascinat de calculator...

In timpul zilei fac o gramada de treburi: calc, spal, intind rufe, fac mancare, aranjez lucrusoarele lui, fac ciorbita, fac eventual cate o prajitura cu mere, ies cu el afara, stau pe DC si multe alte chestiuni... Daca m-ati vedea ziceti ca sunt speady... Si ultimul lucru ma relaxez la sala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

quote:
Originally posted by ioanailincam

Tot nu am primit raspuns la intrebarea cat timp iau ei masa in aceste scaunel.

Pai eu ti-as spune ca nu mai mult de doi ani...La Bianca nu am gasit asa ceva si pe la un an statea cot la cot cu noi la masa...La manza asta mica i-am luat si ce nu-i trebuia,iar scaun am din cel care se face scaun si masa separat de la Neonato si sta in el de la 3 luni...Isi merita banii ca ma scoate dintr-un mare ... cand e vorba de masa...cu tauroica nu te poti pune...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput