Bebelusi de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Felicitari Mercedes si sotu' lu' Mercedes!
Eu sunt prima la 2 beri! Dar mai mici ca ma imbat si ma apuc de contabilitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elly, mai super, super steluta voastra! Ce pifoasa este! S-o mananci nu gluma... Si-mi place si numele ei... Poza cand sat ea pe taica-su e super misto!
Olga, mai, dar dai jos nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Mygirl am uitat sa zic . Misiune indeplinita : votat Alexandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elly, ce mindrulita frumusica tineai tu ascunsa acolo! E bucatica taica-su, cred ca e topit dupa ea

Mercedes

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Babygirl, merci, fetele noastre sunt colege de suferinta, sper sa le treaca cat mai repede.Sufar odata cu ea.Eu deja i-am dat telefon sotului sa-mi cumpere baneocin unguent. O sa incer cu asta. Cand o cureti tot cu spirt o faci? Eu prima data am curatat-o cu spirt si a cam usturat-o , a doua oara am curatat-o cu ser fiziologic pentru ca ii cursese sange si ea a adormit intre timp si se cam uscase dar la ser nu a plans ca la spirt, doar se stramba putin.

In afara de problema cu urechiusa astazi s-a comportat super bine cu mancarea in comparatie cu zilele trecute cand mi-a refuzat complet masa de fructe si supa de legume abia o manca, astazi am avut succes pe toata linia. Eu pana acum nu i-am dat portocala si am zis totusi sa incerc si am avut surpriza sa-i placa la nebunie sucul de portocale pe care eu nu l-asi fi baut de acru ce era si i l-am amestecat cu celelalte fructe si a terminat toata portia. La supa chiar ma gandeam ca m-am agitat degeaba dar ea m-a contrazis astazi . Acum nu stiu cui se datoreaza succesul, faptului ca i-am modificat putin gustul supei sau a avut ea o zi buna. Diferenta a fost ca i-am bagat la mixat si ardeiul, i-am pus putin mai multa carne decat de obicei si i-am facut si pesmet din paine integrala si i-am adaugat in supa.Daca vom continua asa va fii bine ca tare necajita mai eram ca nu mai manca bine deloc. Nici banana cu branza nu a vrut sa manance aseara si ei ii placea foarte mult , cred ca a inceput sa-i placa mai mult gustul acru decat dulce.A dedus lucrul asta de la vitamina C natural care i-o dau, deschide cioculetul cu mare placere.

Am descoperit un exercitiu bun pentru a o determina sa se sprijine pe talpi. Incerc sa vi-l descriu daca reusesc.Stau in pat rezemata si picioarele de indoi, pe ea o pun in scobitura din zona inghinala si o tin de subrat si sprijinita cu spatele de genunchii mei si ea incearca chiar sa paseasca pe toracele meu, se mai lasa pe vine si iar impinge sa se ridice. Nu stiu daca ati inteles , exercitiul nu m-i l-a recomandat cineva ci din intamplare l-am descoperit si inca o chestie care o ajuta i-am pus in picioare ghetute cu glezna.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

am raspunsul: a doua oara nu ne mai lasa sa votam! (ptr concursul lui mygirl)

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

elly, bine ai revenit. foarte frumoase bebelusa si pozele. citind ce ai scris ma gandeam...ca totusi exista echilibru in toate. sarcina usoara, bebe plangacios, sarcina dificila, bebe cuminte, probleme cu colici, dintisori care ies fara sa iti dai seama, etc. noi intram in categoria: sarcina usoara, nastere foarte usoara, fara colici, dar plans 80% din zi in ultima saptamana din cauza dintilor.

luluku, bine ai revenit si tu, insanatosire grabnica! noi am inceput diversificarea tot cu fructe, cum zice pisika. doar ca la inceput i-am dat sucul de la mere cu lingurita. apoi suc de morcov si apoi de portocala. dupa o luna de chinuiala cu lingurita am trecut la piure pt ca din biberon nu vroia sucul. azi mananca fructe si legume amestecate 2 cate 2: mere cu banane, mere cu suc de portocala, broccoli cu morcov, conopida cu dovlecel (asta-i dea de tot fara sare si ulei, dar a halit azi fara sa sufle), morcov cu cartof, si pt ca fructe nu prea mai gasim in magazine ii dam pere, piersici, caise, mere cu cereale sau mere cu coacaze de la hipp. mananca cam 125ml la o masa si are 2 mese de legume/fructe pe zi.

corni, eu o sterg cu spirt, dar nu i-a dat sangele, deci n-are ce sa o usture. vezi ce faci, nu lasa sa se agraveze. eu mai am o zi si daca nu ii trece merg cu ea la dr. am zis ca o tratez 3 zile, nu mai mult pt ca mi-e frica de infectii. vad ca i s-a mai retras rosata. o sa ii scot cercelusii sa vad daca mai are galmute. pandermul asta cu care o ung eu mi l-a recomandat o prietena care a avut complicatii mai mari cu urechiusele fetitei ei. ii facuse gaurile la 6 luni, cu acul. deci se poate intampla in ambele cazuri. pe mine dr ma certase ca am dus-o sa o gauresc cu pistolu. mie mi se pare o metoda barbara acul, acum la 5 luni. imi pare rau ca nu i-am facut din maternitate, dar mi-era frica sa nu se infecteze,iar eu mama proaspata sa ma panichez. ma gandeam p-atunci ca oricum voi avea destule pe cap.:) trece si asta, nu te nelinisti prea tare. dezinfecteaza cat de des si unge la greu. tine-ma la curent. va pup.

bebelsuii vostri cate grame de mancare papa?

Gimnastica cu Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Babygirl, eu am inceput cu borcanelele pe 10 noiembrie si acum suntem la jumatate de borcanel, nu stiu cat inseamna asta.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Acusica am ajuns si eu acasa de la 8 jumate dimineata...Am avut o zi de cosmar,ma doare capul de-mi crapa,Delia e varza eventual murata si numai buna de dadaca nu sunt...

Adina a mea mananca un borcanel de fructe odata cu 2 biscuiti dimineata,iar seara unul de 200gr de nacht brei,de la Hipp

Mercedes eu vreau un suc ca nu beau alcool in principu...si ma bucur mult pentru reusita voastra...

Corni salteluta Clown este o mare porcarie pentru cat costa...cand sunt mici se uita ca curca-n stele la ea,apoi cand cresc si pot trage de atarnatori le cad in cap barile...mai interesanta e cea cu ciupercute,insa jucarii mult mai educative gasesti la selgros de la Vtech si la preturi mai mici...Aia clown chiar nu mai are rost sa o iei ca Timeea e maricica pentru ea si se va plictisii repede...

Monu,Mercedes,Laura,colegele de suferinta din ministerul lu'peste lamuriti-ma si pe mine ce-i cu ordonanta asta...se aplica si retroactiv? sau doar de la o data anume? Cu munca inca mai stau in dubiu...Poate din februarie ca sa incep anul de salarizare cu ianuarie...

Elly bine-ai venit pe la noi...ai o galusca dolofana de-mi vine sa o pup prin poza...Cred ca intr-una din zile te-am vazut de la geam...
Avem si noi lenjerie portocalie da pana n-am vazut-o si in poza nu mi-am dat seama ce frumoasa e...

Gusta mai binisor sa inteleg?! Cu vecinii nasol...am patit-o si eu de cateva ori si trebuia sa dau televizorul tare ca ma enervau...

Elisor ce faci mama draga,nici o vorba pe ziua de azi?

Luluku sanatate maxima...cu diversificarea sa traiasca borcanariile...eu cu a mea am oprit saptamana asta ca era dezastru cu laptele si vroiam sa vad cat bea daca-i dau numai lapte...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

A....uitasem sa va spun ce copil pe invers am...Dupa ziua de ieri sun iar dr.homeopata sa-i spun ca,canci rezultat cu zemurile ei...Imi da in final romergan sa si doarma...Bai frate cade fii-mea lata si-mi zic gata taci ca-i bun asa...de unde mai... o ora...iar azi dupa o doza de d-ala nu a dormit de la 10 pana la 4 cand am venit eu...O dispera pe femeie si pe mine cand vin schimbul doi la siderurgie...Eu mai ridic vocea la ea,o mai ignor,da femeia nu si pace...Pai atunci sa se chinuie daca nu vrea sa ma asculte...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput