Bebelusi de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai fetele deci am citit de am capiat si abia am reusit sa va ajung din urma. Si nu ca am lipsit zile ci doar ore
Cele care au copii care plang si nu se pot odihni, mi-e mila de voi fetelor. Nici nu stiu ce sfat sa va dau ca eu n-am fost asa de epuizata dacat in primele saptamani. Nu pot nici sa-mi imaginez cum este sa suferi de somn luni in sir. Nu pot decat sa incerc sa va consolez spunandu-va ca perioada asta de plansete in care nici ei nu stiu sa spuna ce ii deranjeaza nu va dura la nesfarsit si vor veni cu siguranta si zile bune. Pana atunci lasati totul nefacut: curatenie, spalat, gatit. Stiu ca n-are cine le face dar incercati macar sa faceti asa de okii soacrei, cum se zice, macar la capitolul asta sa incercati sa va menajati cat de cat.
Cu slabitul ce sa va zic, sunt hotarata sa nu ma mai opresc pana ce nu ajung la greutatea pe care mi-am pus-o in cap. Chit ca va dura un an! Andreeaatan, eu inteleg ce spui tu acolo dar cand ai de unde, dai jos si iarna si vara si in orice sezon In schimb eu sunt mare fan montignac care m-a convins ca teoria caloriilor este gresita si nu poate sa duca la pierderea kg-lor pe termen lung. Si m-a convins si pentru ca am vazut pe pielea mea efectul yo-yo dupa o dieta in care imi numaram dumicatzii.
Ei dar nu asta conteaza, conteaza sa incercam sa slabim fiecare cum pute si cum ne pricepem mai bine si cum ni se potriveste. Eu de exemplu azi am facut iar sport cu cindy. Mi-am cumparat si gantere numai sa fiu in ton cu ea. Si cum azi imi faceam eu exercitiile mele linistita in pantaloni de trening, tricou si tenisi kinezesti, pica in vizita maica-mea. Eu pun pauza la devedeu, primesc musafiru' si reincep exercitiile. Vine ea se uita, zice: da, ia uite mama ce bine arata asta! (Ea nestiind cine e cindy si ce vrea ea...) Neaparat tre sa-ti faci si tu un costum asa ca ea! Eu: pai sa stii ca d-aia nu reusesc eu sa slabesc! Bine ca mi-a picat fisa
Deci ma intreba cineva cum sunt zilele astea: lactate eu am mancat lapte, cascaval, iaurt, lapte sana. In ziua de legume: salata de varza, ciuperci pe tabla, salata verde si chiar si putina zacusca (2 lingurite), iar in ziua de carne am cam festelit-o ca io nu poci sa bag asa carne goala asa ca am mai mancat pe langa carnati si pulpe de pui si putina salata de varza si chiar si doi trei cartofi prajiti ca m-a dus Mihai la KFC ca suferise de foame toata ziua si nu era sa ma uit la el Cantitatea este nelimitata dar din experienta va spun ca nu poti sa mananci foarte mult acelasi aliment. La mine pur si simplu nu intra!
Hai ca ma duc si eu sa ma uit un pic la teveu si apoi sa ma culc. Sa aveti o noapte usoara!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare la fete!

Mai va aud ca ziceti de copii ca plang si saracutii se vaita... Off imi este mila de voi!

Noi in seara asta am fost la un party de diplomati, ne-a invitat si pe noi Ambasada si l-am pus pe Alex in scaunel si a stat copilul vre-o doua ore. S-a jucat, a ascultat muzica, am mancat, l-am schimbat, una peste alta tare cumintel. A si dormit vre-o ora cat noi am mancat... Eu v-am mai zis, l-am obisnuit sa stea cand aveam treaba prin casa in scaunel si acum cand il pun si nu face gat, ci sta cuminte... Mai se supara si el, il iau nitel in brate, ma plimb cu el, ii arat ce mai este prin casa, ii explic, dar apoi il pun iar la loc. Ori in patut cu jucarii, ori pe jos, pe paturica... Pai altfel nu mai faceam atata treaba in casa daca era dependent de mine!
Mai incercati sa-i dezobisnuiti si voi pana nu e prea tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

si eu am procedat ca beatrice. mie imi era teama ca daca o sa fie la dadaca si e obisnuita in brate, o sa planga, asa ca paturica - pe jos ptr gimnastica, patut ptr dormit, singurica cu suzeta. si e tare bine cand o pun in patut, ii dau suzeta si o jucarie si ma trezesc peste un sfert de ora sa merg sa vad ce mai face fata. acum doarme de cu seara iar noi am mancat linistiti si acum suntem pe la televizor.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice, Pisik ziceti merci de copii cuminti ca nu-i de ici de colo. Nu e numai chestie de cum i-ati obisnuit ca sunt sigura ca nici Olga nu si-a dorit sa-l tine pe Tony in brate, dar fiind un copil agitat chestiile astea soft nu tin la el.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Spuneti-mi si mie va rog, ce le-ati dat/daca le-ati dat ceva bbilor cand au fost raciti. Stefan e mucos tare, tuseste, stranuta si clar nu e in apele lui. Nu sunt in stare acum sa ajung cu el la dr. Ii pun apa de mare in nasuc si i-am dat Nurofen la culcare.

Un sfat de la o mama disperata, care s-a crezut perfecta: tineti-va copiii in brate! Eu pe Maria nu am prea tinut-o. Nu mi-a cerut pur si simplu! Poate aici este cheia problemelor.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai este ora 1.00 si inca nu m-am dus la culcare! Off, n-am somnic!

Asa ca sa uram La multi ani! lui IULIA NICOLA (Crissu)... sa cresti mare!

Cornelia, incearca cu Vibrocil, 2 picaturi de 3 ori/zi... intreabi si eu acum dr. pediatru si asta imi zisa... Cica desfunda nasul... Si alunga starea de nas greu... Si curatat mucisorii tot timpul Si da-i panadol baby, o ling. inainte de masa sau dupa masa si una seara inainte de culcare...

Sanatate multa si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Sa stiti ca si la noi e Jale, cu J mare!

Nu prea pot s-o las jos ca intai maraie si apoi racneste. Nu gasesc
un cuvant mai frumos care sa descrie sunetele pe care le scoate. Cand
o iau in brate e tare multumita si numai zambet. Mai fac ture prin
casa cu ea in marsupiu, uneori pus in spate ca un rucsac, si e
liniste deplina cat timp ma misc. Cum ma opresc, maraie de
nemultumire. Cand am de vorbit la telefon si stiu ca o sa dureze, o
pun in spate si fac joc de glezne ca sa nu ma bruieze (nici suzeta,
nici biberon nu vrea cu nici un chip, deci metode de astupat gura
la propriu nu am).

Nici in carut nu mai vrea sa stea la plimbare. In marsupiul cel
clasic mi se pare ca sta cam inghesuita de cand e imbracata mai gros.
Am zis bogdaproste cand am gasit la un magazin din preajma un
"dispozitiv" genial pentru transportat copilasi, chiar si mai mari.
Se numeste Cuddly Wrap si puteti vedea unul la www.peapodcreations.ca
E de o simplitate revoltatoare: o "fasha" de vreo 5 m lungime si
cam 0.5 m latime, din tricot de bumbac, cu care se construieste
in jurul mamei un soi de scaunel pentru copil. Asa mai reusim sa
iesim si noi din casa fara sa speriem lumea cu urlatul. De obicei
si adoarme relativ repede si trebuie doar sa fac cumva sa ii proptesc
capsorul.

Sper sa nu mai dureze mult nebuneala asta cu urlatul, ca mi-am cam
epuizat si ideile si fortele. Ca si voi, cele care treceti prin
solicitari similare.

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.
Bine ati venit mamici cititoare, ca sa fitii si scriitoare.
La multi ani la pui: Alexandra Elena, Irina, Mya Maria, Mara Ioana,Alexandra Sophia, multa sanatate si sa va bucurati parintii.
Multuimim de urari asemenea si bbilor vostri,
Eu abia acum am reusit sa recuperez cu cititul, ca azi nu am avut nici-o sansa sa intru, intrucat ieri am facut vaccinul am fost extrem de maraita cu 4 puseuri de febra vai fundul ei, si bineanteles nu am vrut decat in brate, si eu ca o mama zic hai sa-i fac feti tort, adorm copilul si sari in bucatarie, can aproape sa-l termin se aude o vioara sar repede fata treaza se jalea cu foc, o iau zic hai ca sta in scunel, asi, de unde si cum trei sferturi din noapte satu-sem cu ea in brate ajunsa la exasperare zic ei na ca trebui sa stai si in patut ca in scaun cu tot hamul se chinuia in istericalele ei sa se intoarca ,ei... pun puiul in atut cu lugu lugu jucarele zapacele, 3 sec. a durat si a inceput urlatoarea, zic e sa te vad cat plangi ca ma uit la ceas, dupa un minut deja se ineca ii curgeau balutele din gurita era rosie toata si sa-mi crape inima de mila si am luato in brate dar iam zis eu vro doua "nici nu te pup si nu mai vorbesc cu tine ca esti rea" de bine ce am terminat de zi ia si pupa fata si mangai-o ca se uita cu niste ochi rosii la mine de numa numa, ei cam asa cu luatul in brate, eu nu am nici o problema cu tinutul in brate dar cand am si eu o treaba sa inteleaga si ea - mam sclantit rau, nu.
De altfel am bagat un program de gatit si de treaba cand e tati acasa adica:
Mancare - duminica (pt. toata sapt, daca ne apuca cheful de ceva in cursul sapt dupa ce termina fata de papat ca de dormit e adormita)
Curatenie - e treaba lui tati (eu mai strang rufele si chestiile astea marunte in urma noastra, evident cu fata in brate sa prinda miscarea sa invete sa nu le fac vreo data).
Spalat - pai spala masina, de intins cand vine tati seara 19:30
Calcatul - e o mare problema (numa' cand doarme)- nu cred ca v-am zis dar fata mea are pasiune pt. fierul de calcat si pt. picioarele altora (detliez alta data)
Spalatul de dimineata se face: - dinti cu fata in brate (gandindu-ma poate ca e mai bine ca e asa uscatica, altfel imi cadea mana pana acum)
- dus cu fata in scaunul de masina (e detasabil o parte) admirand suncile mami (cred ca e socata de aia nu zice nimic)
- pipi - cu ea in brate pe un picior.
- kk - aici e mai greu, dar de obicei nu sti cum se face ca ma scot si sta cumintica (probabil isi spune "ei chiar mirosul asta nu am sa-l suport")
Mai fete cum va descurcati cu imbracatul de iesit afara ca a mea bumbuta face scandal monstru o i-au toate naduselile si pe ea si pe mine.
Gabita - multam, mi-am notat si eu 2 adrese sa vad care e mai aproape, pai si noicam tot pe acolo cu temp. 24 - 25 grade dar daca nu ii pun si o bluzita peste badiut ii ingheata mainile, cat despre picioruse, sosetele obligatoriu.
Pauza schentane mata.
iar febra, nebunesc, ca imi e o frica de temperatura ceva de groaza, i-am mai pus un supozitor si o tin pe o mana si cu astalalta scriu, hai ca incepe sa-i scada, scriu la mesajul asta de 2 ore cred.
Elisor - multumim
Olga, - ele daca nu au nu pot intelege, iar soacrata mai mult ca sigur a uitat cum e.
Tdi - sa sti ca uita din pacate.
Florentina G - ia mama niste vitamine pana una alta.
Mai fete un week-end placut ca al meu vad ca se anunta interesant,ma duc la bumbuta ca tot mai are 37 cu 7 si numi place deloc.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Cornelia - tot nurofen i-am dat si eu feti cand a avut rosu in gat si mucisori 2,5 ml/3 ori pe zi, poti s-a ii dai si paracertamol (panadol sau asa ceva)ca merg bine impreuna cu ibuprofenul din nurofen, si pt. nasuc Marimer si Karvol pe o babetica legata de mara de la patut.si insanatosire grabnica.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Am uitat sa multumim Gabitzei ca ne-a trecut pe lista!

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput