Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Lavinia, multzu mult, Ribes nera, sau cum ii zice, sunt boabele alea negre de soc, daca stii la ce ma refer, nu stiu cum le zice in romana, dar in franceza se cheama cassis, sunt un fel de afine mai mici si mai dulci, iar rosa canina, cre ca e trandafirul, dupa ce se scutura petalele ramine un fruct la fel ca macesul sau ca catina si-n interior seminte care sunt pline de vitamina C si antioxidanti, restul nu-l cunosc nici eu, lapacho, parca am auzit cred ca este vreo radacina precum hreanul, adica cu aceleasi prorietati.

Suna bine imunobaby asta, sper sa gasesc aici, daca nu am sa-l bat pe sotz la cap pina ma duce in Italia sa cumpar. Eu am facut o fixatie cu Libero, in Ro din aia am avut si mi s-au parut mai buni si decit mama pampersilor, asa ca de fiecare data cind mai iese kk din scutec prin toate partile, ii zic domnului sotz ca tre sa mergem sa facem un stoc de Libero, si el ma priveste, si nu mai zice nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si noi i-am luat ghetute lui Alex de la Unirea (cele mai ieftine din gama piele si talpa tare - am ramas uimiti ce diferente intre pretul la acelasi produs la magazine apropiate - lipite chiar). Au fost 600.000 in bani vechi dar am vazut si la 1 mil - wau...mai mult ca pe o pereche de pantofi pentru noi. Dar, pentru copilul tau faci orice sacrificiu si ei stiu asta! I-am luat nr. 19 caci nici prea mari nu e bine. Si asa abia se misca cu ei atunci cand merge in 4 labe prin casa. Afara inca nu i-am inaugurat ca deocamdata se tine doar de mobila.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Lavinia, vream sa te-ntreb: cum mai stati la capitolul mincare, adica intrebarea ar fi ce i-ai facut Nataliei ca sa manince? Hana este curioasa, o intereseaza tot felul de chestii noi, ii place cam tot ce-i dau, dar se satura imediat, daca imi ia mai mult de 5 lingurite mici (jumate de lingurita de cafea), ma simt de-a dreptul flatata. A, si niciodata pina acum nu mi-a mincat mai mult de 8-9 linguritze. De placut stiu cind ii place,pentru ca atunci aplauda dupa ce a inghitzit si mai cere. (dar nu de prea multe ori)

Hai, mamici, nu pierdetzi entuziasmul, noi va invidiem ca va puteti stringe mai multe cu piticii, nu cred ca la virsta asta e nevoie de pregtairi speciale, ei sunt oricum lesinatzi dupa alti copii.

Oana, tu unde esti? Ati gasit altundeva? >Zi si tu ceva ca incepem sa ne ingrijoram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta si Lali, m-ati mobilizat asa ca am mai adaugat 2 poze de prin august. In ultima vreme, am facut o gramada de poze clasice, iar pe cele digitale le-am cam ignorat. Sper sa mai stiu sa adaug pozele...
http://community.webshots.com/user/alina_gabriela9

Mergi la inceput

wow, o adevarata frumusetze micutza ta Clara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Ana Maria, felicitari pentru casa! Unde va mutati, nu de alta da' poate devenim vecine
Si eu mi-as dori sa ne mutam la o casuta cu gradina.Parca nu casuta m-ar interesa asa mult cit gradina in care s-o las pe Clara la joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga am descoperit cam ce-i place printesei.Nu refuza orezul fiert,bob lung,carnea de pui(dar doar copan) si carnea de vita(la gratar) si pestele.Apoi mazare fiarta+morcov+porumb fiert,dar sa le vada ea,sa nu i le terciuiesc ca nu le papa.Paine si biscuiti,grisine si covrig(aici nu gasesc) si daca are chef mananca si supa,Azi de ex.i-am facut un fel de supa din mazare,cartof,rosie,morcov,ceapa,o mana de orez si niste frunze de patrujel si i le-am blenduit cu niste ficatel de pui fiert,o lingurita de lamaie si una de ulei de masline.Dar mi-a luat doar 4-5 lingurite.In rest mi-a ras in nas,mi-a apucat lingurita si mi-a scuturat-o si iaca era plina de supa.In Ro ii faceam supa cu de toate,telina si patrunjel radacina,leustean si ii placea.Aici nu gasesc din astea,cel mult telina gasesc prin Beirut .
Am incercat apoi sa-i dau bucatele de ficatel sa le manance ea dar n-a tinut figura,le invartea prin gura si apoi le scotea,are o placere imensa sa-si bage mana in gura in timp ce mananca sa vada ea ce e acolo.
La fructe stam mai bine,ii plac strugurii(si inca mai gasesc aici),bananele si uneori merele.Am incercat sa-i dau suc de portocale dar probabil e inca prea acru pentru ea,iar mandarinele o amuza feliutele si le stoarce in mana pana nu mai ramane nimic de ele.Maine am de gand sa-i fac un shake cu banana si mar poate ii place.Seara am observat ca mananca mai bine decat ziua,papa cu mare placere iaurt facut in casa.
Eu vreau s-o intarc si deci m-am apucat de i-am facut lapte praf.Cu biberonul nu-l ia,se joaca cu el,il arunca si atat.Am incercat cu lingurita si asa il accepta,chiar l-a baut aproape pe tot(90 ml cat ii facusem de proba).Am incercat sa i-l dau si in canita cu cioc,training cup dar nici asa nu-l ia.
Intrebare intrebatoare am la voi.Aveti idee cum s-o fac sa accepte si biberonul?Nu stiu ce sa mai incerc,am zis ca o sa am lapte praf facut in permaneneta si biberonul langa ea mereu,macar sa se obisnuiasca sa-l vada.
Proba de foc e cum o dezvat de adormitul la san,seara numai asa adormim.Daca pe timpul zilei mai merge leganata,sau mai adoarme in masina,ei seara musai e sa adoarma la san.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Noi confirmam prezenta la petrecere. Pot sa ma ocup si io de ceva, nu stiu exact de ce anume da ma ocup de ceva.
Tomasa imi pare rau ca nu poti veni la petrecere. Aaaaa daca o sa ai nevoie de o asistenta, sa ma ai in vedere. Acu mi-am amintit ca siio am studiat organizarea evenimentelor. Chiar am facut o lansare de carte la BCU. Si imi caut si un job nou.Ce mai face Tudor?
Crinuta, nu am putut vedea poze cu carliontatul tau.
CAt despre petrecere pentru noi e ok orice data in afara de 6 decembrie ca atunci dau examenul pt permis de conducere.
Oana sper ca esti bine!!
Amaya, pe fix cand pot sa sun. Ma intereseaza un anumit detaliu, poate iti mai trimit un mail.
Azi cupilu' a mancat normal. Ciudate gusturi mai are. DA acu si io mancam castraveti murati cu tort cand eram gravida. De acolo i se trage ...
Ce vreme urata!!Azi am iesit doar putin afara si am inghetat.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by alina_gabriela9

Crinuta si Lali, m-ati mobilizat asa ca am mai adaugat 2 poze de prin august. In ultima vreme, am facut o gramada de poze clasice, iar pe cele digitale le-am cam ignorat. Sper sa mai stiu sa adaug pozele...
http://community.webshots.com/user/alina_gabriela9

Alina si Clara Ioana (6.01.2005)

O papusica superba. Are niste ochi de vis. Seamana cu tine, nu?
Dar poze mai recente nu ai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gabi.i, parca mi-a mai revenit un pic entuziastmul! Ma bucur ca deja am ajuns la cifra 9! Totusi este nevoie de lobby si mai ales de ideile voastre privind petrecerea. Inca nu ati raspuns la intrebarea cu ora si durata!

Adita, ce inima mare ai tu ca sa-ti pui casa la dispozitie pt atatea persoane!

Ubi, problema cu asezatul pe jos e valabila pt toate mamicile, chiar daca poate multe din noi vom veni si cu carucioarele. O varianta ar fi ca cineva din noi sa aduca un/o ceva care sa poata fi pusa pe jos si piticii sa stea acolo, macar cat sa le facem o poza de grup. Gabiu (aurelursu) crezi ca ne poti ajuta tu ?
Referito la booboo (care e ceva similar cu Arlechino club), am trimis deja un mail pt o oferta. Sa vedem ce ne spun.

Alina, fetita ta, Clara Ioana, este taaaare frumusica. Mi-a incantat ochii poza cu voi doua. Categoric seamana cu tine. Ai toate motivele sa te simti mandra. Dar pe baiatul meu l-ai vazut?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput