Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna, buna,

Ei, am reusit sa schimb cizmele. Adica nu mai aveau nr meu din ce imi placea pe-acolo si si-a luat sotzul ceva. La inceput tipa de acolo a strambat din nas ca n-am bon si mi-a aratat afisul ca trebuie sa pastrez bonul. I-am spus ca e prima data cand mi se intampla sa nu tina incaltamintea nici macar o luna si ca nu am bon, dar ala e ca sa dovedesti cumpararea, ori la mine pe extrasul de la card apar clar suma, numele firmei - Leonardo, data si e f simplu de verificat.
Anda, ref. la petrecere, i-am scris Livianei: eu nu stiu daca si in ce perioada voi aduce bebele la Bucuresti. e posibil sa mergem noi in Alexandria.
Tomasa, ce petreceri organizezi tu? de toate genurile? e bine de stiut.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

N-am putut sa nu ma uit la citeva albume si parca avem cei mai frumosi copii...
Gabe (Florina) si Bogdan (Carmina) parca sint cei mai smecherasi. Andrei (Kita) parca-i cel mai zimbaret copil (in special in pozele de la mare).
Irina (Anda) parca a invatat toate povestile spuse de mamica ei si a dobindit o intelepciune de invidiat.
Gabi.i cind ii vezi pe Rebeca si Iustin, parca ti se face chef de-al doilea bebelus.
Alexandra (Elena) este cea mai sic domnisoara cu palariuta ei.
Matei (Liviana) asa blondin cu ochii verzi/albastri o sa faca ravagii printre fetele noastre
Codrin (Shobo) va fi sportiv si un tip bine, dar si dulce precum mamica lui
Crinuta, unde e pletosul de Rayan?
Fetelor aveti niste copii minunati!!!!
Pur si simplu am vrut doar sa arunc o privire pe poze si n-am mai putut sa ma intorc la treburile mele. E incredibil cum ne-au schimbat viata copilasii astia scumpi.
De-abia astept sa vad si pozele celorlalti bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

UFFF.
Judecand dupa raspunsurile voastre de pe forum si din PM-urile primite, deduc ca multe fete sunt indisponibile pe data de 17 decembrie. Vreti sa schimbam data? Pe 10 sau 11 dec? Totusi, dupa atata lobby pe subiectul asta(si, credeti-ma, cu tot entuziastmul initial, am inceput sa obosesc) va rog macar sa-mi spuneti DACA vreti party au ba.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, as vrea eu sa organizez exclusiv petreceri...e cel mai distractiv, intr-adevar, desi e f. multa munca si acolo. Sunt organizator evenimente, in principal fac targuri si expozitii, peste 80% din activitate. In rest congrese, simpozioane si altele. Imi place mult ceea ce fac, dar e o munca de 7 zile pe saptamana uneori si fara sarbatori, daca se suprapune (si in general asa se intampla) evenimentul cu o sarbatoare oficiala ca as nu zic ca marea majoritate a targurilor tin si in we. Imi dau seama ca suna mai bine decat este in realitate, ca orice job probabil. Sunt norocoasa insa pt. ca intr-adevar nu e o munca de rutina si pt. ca imi place.
Alina Gabriela, bine ca ai mai dat si tu un semn de viata!
Shobo, si noi avem ghete din cam toate nr. astea, 18-19-20-21, unele primite, numai ca al meu are piciorul cam mare, pe cele 18 nici nu a apucat sa le poarte. Iar cu febra, sunt de acord cu fetele ca se poate face si de la dinti desi teoria spune altceva. Practica ne omoara!
Megg, bine ca ai rezolvat cu cizmele. Sa le poarte cu placere!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, scuze daca am repetat ceva ce fusese scris, dar in ultimul timp citesc cam in diagonala, sunt cam obosita si in criza permanenta de timp. E super cum te-ai gandit cu cadourile. Pupici!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, welcome.
Uite poze cu Rayan:
http://community.webshots.com/user/rayan22100

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, parca i s-a mai deschis parul, este mai cirliontat, iar in poza din scaunel seamana tare bine cu tine.

Mergi la inceput

Alina, ai perfecta dreptate: parul este mai deschis decat al meu, desi initial era pe dos, este foarte carliontat iar intr-adevar, in acea poza seamana bine cu mine, desi, de la mine are doar ochii si fruntea.

Pozele Clarei unde sunt?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Crinuta multumesc mult, imi cer sccuze ca nu ti/am scris mai devreme dar.........
nu am avut deloc liniste ieri toata ziua......iar azi noapte.....chin
din cauza unui dintisor de sus......
aseara gigia era putin crestata, iar de dimineata iesise un coltisor...asa ca pana sparge tot.....ne mai asteapta o noapte grea.

eu alaltaieri am carat pe scari, carutul cu fata in el plus bagajele aferente, iar ieri cine murea de mijloc. Doamne uitasem durerile alea de mijloc din ultimele luni de sarcina.
Si pentru ca tot nu ma puteam misca, micuta mea nu a avut stare deloc toata ziua, iar cand a venit seara numai de gatul meu statea. Astanoapte, i/am dat si nurofen la 9 si eferalgan la 4 noaptea, a marait continuu si nici macar in brate nu avea stare. M/a terminat dintele asta si cand ma gandesc ca este doar al treilea....noroc ca e mica si nu simte durerile la adevarata intensitate.

Eu anm luat norofen, m/am dat cu fastum gel, cu o crema solida de la Lush, care cica este speciala pt relaxat muschii...dar nu mai stiu ce sa fac.....

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Ixxi, nu mai cara, ai avut cezariana. Chiar daca trecut destul timp nu e cazul sa ridici obiecte atat de grele.
Menajeaza-te!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput