Ia-ti mireasa ziua buna...

Ia-ti mireasa ziua buna... | Autor: ciciep

Link direct la acest mesaj

Uitati un nou subiect de discutie care pe mine ma cam deranjeaza...Zilele trecuta ma uitam la un dvd de la o nunta si, la un moment dat, cand nasa ii prindea voalul miresei, au pus melodia aceea clasica "Ia-ti mireasa ziua buna"...Voi ati ascultat vreodata versurile?? Sunt groaznice, cel putin strofa a 2-a...ceva de genul "s-o urasti pe mama ta, s-o iubesti pe soacra ta"...eu cu partea a 2-a a acestui vers n-am nimic, ca viitoarea mea soacra e o femeie tare de treaba, dar kestia cu mama mea ma scoate din sarite!!!! Numai cand aud cantecul si mi se face rau...si parca vad ca nu o sa scap de el la nunta si or sa ma "indemne" si pe mine sa-i urasc pe ai mei...offff
P.S. Daca vi se pare prea stupidutz subiectul puteti sa-l stergeti...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

ai dreptate!
mie cantecul mi se pare nasol! este o tampenie invechita care nu isi mai are locul in ziua de azi! va rog nu dati cu rosii, asta este parerea mea personala. eu voi face tot ce imi sta in putinta sa nu se cante asa ceva la mine la nunta.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Of, tare comice sunte voi.... si eu ma plangeam de: dezgatitul miresei. Nu am vrut nici un obicei la nunta, nimic, nimic, nimic si nici nu au fost, nimic macar dezgatitul miresei

Acum serios: faceti doar ce vreti voi si va place, nimeni nu va poate impune nimic, este nunta voastra, voi sunteti miresele. Cine vrea obiceiuri nu are decat sa-si faca nunta lor, ca nu se supara nimeni.
Obiceiurile se mai pot adapta, adica sa le faceti cum vreti voi daca le doriti la nunta. Sau: se pot elimina in totalitate, daca nu le vreti.
Ramaneti pe pozitii iar la sfarsitul nuntii o sa fiti miresici fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Eu una, tin neaparat la aceasta melodie, dar am auzit diverse variante ale ei, si in definitiv, puteti sa-i cereti celui care o canta sa sara peste acea strofa. Eu asa o sa fac mai ales ca tatal lui iubi nu mai este si ar fi cam ciudat sa rasune in casa partea cu "socrul tau". Tocmai de-aia o sa-i rog sa nu cante stofa cu pricina. Si s-a rezolvat problema. Dar aici ne intoarcem la faza cu: nu ne plac pasaje traditionale din nunta ca sunt misogine sau restrictive pentru femeie. Acum, tb sa va ganditi ca asta e un mom al nuntii pe care il vreti sau nu. Sunt atatea nunti la care nu se canta melodia asta. Iar daca o vreti, o vreti pt ideea in sine, nu pt cuvintele acceptate ad literam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Eu una, tin neaparat la aceasta melodie, dar am auzit diverse variante ale ei

Deci exista si alte variante ale melodiei??? caeu o stiu doar pe aceea de care v-am povestit si care este cantata de o tanti cu o voce pitigaiata care parca e stransa de gat...si mie mi-ar place mesajul melodiei, evident fara strofa respectiva..chiar daca mireasa in cauza (adica eu) si-a "luat ziua buna" de la ai ei de vre-un an de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu una nu pot sa sufar acesta melodie. Mi se pare atat de trist sa iti iei "ramas bun de la...(si aici vin toti/toate insirate)" de parca totul s-a sfarsit. Eu una voi avea DJ la rest si acasa cand ma voi imbraca traiasca calculiciu. O sa am numai melodii vesele ca e un moment frumos in care vreau ca lumea sa rada nu sa planga pe la colturi. Si cred ca voi sari si peste faza cu dezgatitul miresei. Dar, fiecare face cum vrea, si nu cum vor nasii/rudele sau mai stiu eu cine!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Eu asa o sa fac mai ales ca tatal lui iubi nu mai este si ar fi cam ciudat sa rasune in casa partea cu "socrul tau". Tocmai de-aia o sa-i rog sa nu cante stofa cu pricina. Si s-a rezolvat problema.

Aoleu...bine ca mi-ati spus...
Eu n-am stat niciodata sa ascult versurile... Auzeam inceputul, pe urma imi pleca mintea cu sorcova.
Nici tatal puiului meu nu mai este si bine ca am aflat ca exista o strofa cu "socrul".
O sa-l rog pe oricine ar fi ala care canta sa scoata strofa cu pricina.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Stupid thing ... just my opinion. La nunta mea n-o sa fie asa ceva.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

nici eu nu suport melodia asta, de cate ori o aud ma pufneste un plans disperat...

versurile sunt oribile, dar cred ca as asculta-o fara sa carctesc daca as mai avea de la cine sa imi iau ramas bun in ziua nuntii. din pacate parintii mei vor participa la nunta doar de acolo, de sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, in acele clipe sunteti asa de emotionate si va ganditi la atatea lucruri, detalii, incat nu veti mai auzi versurile!
Mie asa mi s-a intamplat!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la mine a fost in felul urmator : toata lumea tinea sa-mi cante la gatit melodia asta si atunci am vorbit cu formatia ca doar eu i-am platitssa cante numai instrumental deci nu si vocal...si i-am impacat pe toti ei au auzit melodia care o vroiau neaparat si eu nu am auzit versurile

NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE

Mergi la inceput