Bebelusi de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

-sanatate multa.
anis-oricum succes la operatiunea bibe si tine-ne la curent.Atunci asteptam poze de la schi.
Ioana-si eu zic ca nu e normala fonfaiala asta,dar nu stiu ce sa fac mai mult
anis-a fost o sugestie,vad ca tu ai si pus pe prima pag,draga de tineIo vroiam sa se voteze intai.Si mai vroiam sa zic ca daca gasim info folositoare despre bb sa le aducem si sa le pui tu-multu'.Asta daca vreti toate si vi se pare o idee buna

Mergi la inceput

Bebestrumfitza-ne amagesti cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee..mie mi s-a parut o idee f buna, si dca mai gasit si alte lucruri utile le punem acolo.Cine stie cand ne apuca intrebatul..cu kg lui bebe.
Uite ne-ar trebuii niste informatii cu difersificarea, parca aveam eu ceva.

Deocamdata sa pun poze de la botez...ca treaba cu skiul depinde de bibe si de mine, daca am sa pot pleca...daca ma alsa inima.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare fetelor,

ma delectez cu pozele voastre noi... Irina, Truli_luli, Simona, acum le-am vazut pe ale voastre... sunteti mamici faine si bb -i nu mai zic!!! Sa fiti sanatosi!

mai deschid cateva albume...

Ella si fetele

Mergi la inceput

Irina, ma bucur sa aud ca mai tine cineva asa pe bb, intre fetele noastre e doar o dif de 2 zile... si ma intrebam daca e bine sa o tin semiinclinata de spate...dar ea vrea... se ridica uneori sin accepta sa o ajut de manute cum facea Iulia!

Emmaaimee, eu am tinut-o pe Paula cat mai mult sus sau pe burtica si nu mai fornaie ( dar am dat si cu ser fizilogic si pompita de mi se facea mila... )

Truli_luli, Delia mersik de raspuns... a fost un singur episod de verdeata in kk... sper sa nu aiba probl.

Kulta,

Bebestrumfitzo, nu pot sa-ti vad pozicile... mai incerc

Calina, bine ai venit! sa crestei ari si sanatosi!

Ella si fetele

Mergi la inceput

Albinutzza si Caterina_71 va doresc muuulta sanatate!!!
Caterina, mie mi-a dat Ampicilina cand am facut mastita ( cand avea Paula vreo 2 sapt ) si ma mulgeam cu dintii stransi si ochii inchisi... in 2 zile am scapat ...

Eu de azi am luat o hotarare... indiferent de ceea ce e in casa sau pe aragaz ( adica NU E!) imi iau printesa si afara!!!!! am o paloare ...de parca m-a taiat trenu... si m-am saturat sa tot fac si sa nu se vada!

Va pupicesc, Ella si ftetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Salutare la mamici si bebelusi.
Eu va citesc aproape in fiecare zi dar nu prea am curaj sa ma apuc de scris.

Foarte frumoase pozele voastre, sa va traiasca BB-usii si sa fie sanatosi.

Ella Si Alex a avut probleme cu fornaiala. Am fost la ORL si ne-a facut d-na doctor o reteta de picaturi (Biseptol, ser fiziologic si inca o solutie dar nu reusesc sa descifrez de pe reteta ce Dexanatosena - sper ca asa este) - dupa doua zile nu mai avea nimic. Cand se mai intampla 2 picaturi si ii trece.

Corina si Alex (24.07.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ella2000
Eu de azi am luat o hotarare... indiferent de ceea ce e in casa sau pe aragaz ( adica NU E!) imi iau printesa si afara!!!!! am o paloare ...de parca m-a taiat trenu... si m-am saturat sa tot fac si sa nu se vada!-Nu imi reproseaza nimic saracul,dar parca zici ca nu fac nimic,atatea sunt de facut!El imi zice,dar du-te la plimbare cu pisica
Va pupicesc, Ella si ftetele

poze

Mergi la inceput

Despre dezvoltare bb de 4 luni
http://www.babycentre.co.uk/refcap/719.html#2

Mergi la inceput

Introducing solids:
http://www.babycentre.co.uk/refcap/113.html

Mergi la inceput