sarcina cu probleme

sarcina cu probleme | Autor: kidi

Link direct la acest mesaj

Buna seara,
Sunt insarcinata intr-o luna si 3 saptamani,am chist pe ovarul drept de 5 cm. Doctorul mi-a prescris:utrogestan(2 dimineata-2 seara),gravibinon(1 fiola pe saptamana),no-spa-la durere si acid folic.Nu vi se pare cam mult?Credeti ca ar putea afecta bebeul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

stai linistita, exact acelasi tratament l-am urmat si eu in primul trimestru, inafara de gravibinon, si in aceleasi cantitati. bine, la mine a fost preventiv. nu-ti face griji, n-ai motive.
sarcina usoara,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

nu stai linistita!nu iti face decat bine tot ce ai tu in tratament!sa ai grija sa mananci bine!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

nu stai linistita!nu iti face decat bine tot ce ai tu in tratament!sa ai grija sa mananci bine!aaaaaaaaaaaa bineinteles ca era sa uit!sarcina usoara si multa sanatate pt tine si pt bebelul tau!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Nici unul din medicamente nu afecteaza in vreun fel copilului. Sunt medicamente special concepute pt a ajuta la mentinerea sarcinilor cu probleme (primele doua), acidul folic este chiar indicat in primul trimestru la orice gravidutza iar No-spa previne conractiile premature. Sarcina usoara.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Kidi! si eu am fost diagnosticata cu fibrom la inceputul sarcinii. Medicul mi-a dat acelasi tratament ca sitie, dar NU GRAVIBINOM! Utrogestan luam 6 pe ziiar nospa 3, cat despre gravibinom am facut imprudenta si i-am spus medicului ca ecografistul recomanda gravibinom pt sarcina ca era ca rau, iar medicul meu a facut ca trenu` spunand ca nu da asa ceva cand e fibron pt ca poate fi alimentat acesta de substanta.
Eu zic sa mai intrebi si alti medici bine pregatit si cu multa experienta.
Pupici! si sarcina cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kidi spune:

Va multumesc fetelor foarte mult!chiar m-au ajutat sfaturile voastre,ma simt mai bine si nu ma mai gandesc la ce e mai rau!incepusem sa iau doar 3 pastile de utrogestan pentru ca aveam impresia ca nu imi face bine deloc.eu am pierdut o sarcina -prima mea sarcina,la 5 saptamani,asa,pur si simplu, fara dureri, fara nimic.Asta in martie 2005.Si am citit ca medicamentele astea se dau dupa o analiza profunda a cauzelor pierderii. Ori mie mi s-a spus ca nu se stie de ce am pierdut sarcina exact,ca ar fi o selectie naturala....Adica mi se prescrie atata progesteron fara sa se stie exact daca am nevoie de hormonul asta sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Kidi,
daca iti faci analiza din singe care sa-ti spuna cum stai cu progesteronul o sa vezi ca rezultatul bun este : >190 um. N-o sa-ti spuna nici un lab o valoare exacta.
Asa ca tu crezi ca doctorii, care invata si ei din carti stiu exact de ce reactioneaza organismul uman intr-un anume fel intotdeauna?! Mie doctorita mi-a spus ca daca ma doare ceva sa merg urgent la spital. Cred c-ar fi trebuit sa merg aproape in fiecare zi. Organismul meu a reactionat cu diverse dureri la sarcina.
Am facut si eu tratament preventiv: 6 utrogestan/zi, 1 acid folic, 2 gravibidon /saptamina, 3 nospa /zi (la nevoie - dureri ascutite), 3 scobutil (la nevoie - dureri in abdomen).
Sarcina usoara!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si eu am luat gravibinom pe tot parcursul sarciunii. e rau ca tare dooooor.
acid folic obligatoriu pt toate gravidutele.
utrogestantul pana la 13 saptamani
iar no-spa pt dureri, contractii, etc
Nu afecteaza bebelusul, stai linistita
Sarcina usoara!

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by bobo9

Kidi! si eu am fost diagnosticata cu fibrom la inceputul sarcinii. Medicul mi-a dat acelasi tratament ca si tie, dar NU GRAVIBINOM! Utrogestan luam 6 pe ziiar nospa 3, cat despre gravibinom am facut imprudenta si i-am spus medicului ca ecografistul recomanda gravibinom pt sarcina ca era ca rau, iar medicul meu a facut ca trenu` spunand ca nu da asa ceva cand e fibron pt ca poate fi alimentat acesta de substanta.
Eu zic sa mai intrebi si alti medici bine pregatit si cu multa experienta.
Pupici! si sarcina cu bine!

Bobo, Kidi nu are fibrom.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput