VIRUS!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuri spune:
Spune-mi cu exactitate ce mesaj de eroare iti apare ? Il poti scrie ?
Mergi la "Start -> Run" si introdu "compmgmt.msc".In fereastra deschisa mergi la System Tools -> Event Viewer :
- Application - iti da evenimentele legate de software
- Security - dupa cum suna
- System - evenimente legate de nivelul 0 , hardware-sistem de operare.
Tot ce apare cu un semn de exclamatie pe fond alb e ok , pe fond galben este o atentionare iar pe x pe fond rosu este eroare critica care a dus sau va duce la proasta functionare a sistemului.
Sunt cazuri cand un mesaj de eroare pe fond rosu nu este atat de critic , de exemplu daca decuplezi compul de la cablul de internet , va declansa o eroare de acest gen , dar nu este critica deloc.In schimb ,va aparea scrisa deoarece sunt cazuri cand cablul se dezlipeste sau face un scurt in interior si asta te ajuta f mult la depanare si elimina o inutila verificare a cablurilor , modem etc..
Iubika spune:
Tzuri multumesc pentru raspunsuri & sugestii!
Momentan sunt la birou si nu pot aplica cele scrise de tine (adica pot dar n`ar avea sens... PC`ul zapacit este cel de acasa...).
Oricum aseara dupa ce am scris mesajul cu link`urile, am dat un restart si totul a reintrat in normal. Nici fereastra cu amenintarea de 60 de secunde nu a mai aparut...
joxy spune:
N-am citit tot ce ti-au spus fetele..(si baietzii) dar pt. a castiga timp fa urmatoarele:
Click pe START - clic pe RUN(in ro: Executa/executare) si scrie acolo SHUTDOWN -a si da-i ENTER.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
eeeee....problema veche. Am patit si eu asta. Este undeva in arhiva exact subiectul acesta trebuie sa caut. adi2003 unde esti?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Aici sunt.
Uite subiectul din www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31008&whichpage=2&SearchTerms=restartarea%2Ccalculatorului" target="_blank">arhiva
Iubika, lasa-mi pe PM o adresa de email, deseara cand ma intorc acasa caut patch-urile si ti le trimit.
madishor spune:
Si eu am avut-o. Instaleaza-ti ultimele Service-pack-uri la Windows.
“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”