Sa iti dea Dumnezeu sanatate, Teodora. Si lui bb la fel.
E super ca vrei sa-l inveti sa faca treaba si in casa, nora ta iti va multumi. Si sotul meu a fost invatat asa si acum suntem foarte apropiati de parintii lui, soacra mea este o femeie foarte inteleapta.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ralu, multumesc pentru urari, asemenea si voua!
Am gasit niste site-uri de unde se pot comanda "de afara" filme ca "veronica" sau "dumbrava minunata"- vedeti www.filmero.net/" target="_blank">aici, www.basicchoice.com/pagina%207.html" target="_blank">aici si aici.
mi-am reamintit de acest subiect citind o postare a Sabinei. sa va spun ce deznodamant au avut cartile pe care le-am blamat aici-"motanul incaltat" a fost confiscat de o fetita venita in vizita(uraaa!), iar pe "degetel" a vomat pustiul meu
, deci la varste mici problemele se rezolva usor!![]()
intre timp mi-a sosit coletul de la Humanitas cu "cartile lui apollodor".
voi ce povesti ati mai cumparat si v-au "satisfacut"?
pentru Craciun i-am cumparat "iedului" doua carti care mie imi plac tare mult,de la ed. egmont-www.egmont.ro/romana/listbooks.asp?category=4" target="_blank">aventuri cu animale si www.egmont.ro/romana/listbooks.asp?category=42" target="_blank">cartea printeselor. le-am rasfoit si textul pare ok, iar ilustratiile sunt din desenele lui disney.
i-am mai luat o carte de la ed. crisan, "cele mai frumoase povesti din lume" vol.1, care din cauza foilor cartonate arata ca un ceaslov.
si inca una, "fabule" de la "teora".gata,ma opresc aici!![]()
p.s.-cautand acum, pe site-ul editurii egmont, am mai gasit cateva carti interesante... le-as vrea pe toate, o fi vreo boala?