Copilasi de Mai - Iunie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

ANACAMI, fain baiat ai! tocmai ce m-am uitat la poze. Imi place cum ai aranjat camera lui Sebi. SE pare ca doarme deja in patul mere, nu?
Eu inca nu am avut probleme cu chiloteii noaptea, elena nu e asa pisacioasa, cred ca nu prea face in somn, asa ca m-am scos.

Io tre sa ma cam apuc de treaba, balena mea inca nu s-a trezit ca aseara pe la 11 urla de mama focului. Daca nu vede ca ma dezbrac sa ma bag sub plapuma nici nu se gandeste sa se culce, ca stie ca daca doar ma intind asa o sa plec dupa ce adoarme, asa ca pana nu am facut pe placu ei n-am avut nici o sansa. MA duc sa o trezesc ca deja e 10.
VA pupam si noi.

Laura, mami de Anghel 16.06.02 si Elena 21.05.04
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

ACRIS, hai ca am postat cam in acelasi timp.
Anghel al meu a avut polipi, noaptea sforaia, iar ziua vorbea mai mult pe nas, maica-mea s-a prins si l-a pus me medic sa verifice, si asa era. A trebuit sa-l operam pentreu ca a inceput sa raceasca des (cum el nu obisnuia) si a facut chiar si otita fiindca din cauza polipilor infectia se extindea. Dupa operatie ( care e super usoara-10 min), n-am mai avut probleme cu el.
Sa rogi si tu medicul sa verifice daca ii are mariti.

te pup!

Laura, mami de Anghel 16.06.02 si Elena 21.05.04
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Mamaleone, multumesc mult !

Ce varsta avea Anghel cand l-ai operat de polipi?

Am dus-o la medicul ei, dar Amalia plange atat de tare de cand intram in cabinet. Nu sta deloc. Doctorita n-a putut observa daca sunt mariti sau nu.
Cred ca ar trebui sa ma duc la ORL, nu?

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dragi mamici!

Nicoleta,habar nu am cat mai tine greva asta,da' azi merg la scoala ca avem consiliu sa discutam...se pare insa ca se negociaza puternic...Numa' cand ma gandesc la Craciun si la bani,ma apuca ,dar o sa recurgem si la ultimele rezerve si...om vedea noi ce se va mai intampla...pe Bia scumpa si vorbareata!

Cami,am vazut pozele cu Sebi...Extra! ce camera frumoasa are! si...doarme singur in patul mare,sau doarme cineva cu el?...mai,si ajunge la clanta...reuseste sa si deschida usa?...

Mamaleone
,multzam fain...hai ca m-am mai linistit...deci nu-s singura care si-a "nevoit" copkilul...Bine ca ati reusit totusi sa va plimbati putin,chiar daca pe...ger...da' am auzit ca spre sfarsitul saptamanii se va incalzi din nou...si va iesi soarele...sa profitam,si sa scoatem micii teroristi la aer!...Ferice de tine ca adormit Elena azi asa mult...ca de la o vreme Victor se scoala iar pe la 6...indiferent la ce ora adoarme...aseara a adormit la 10:30 si azi la 6 juma era pe baricade!...da' io cred ca-l necajesc si ceva dinti ca saliveaza de ii curg balele pur si simplu ca la un Saint Bernard. lui Anghelus si Elenei!

Boneca,sa nu-ti faci griji...Viki o sa invete cat ai bate din palme toate limbile...Si asta o sa-i prinda tare bine pe viitor...un copil care creste in mai multe limbi va avea o abilitate deosebita sa invete-mai ales limbi straine- dar si alte lucruri... la micutza poliglota creatza...

Mona,chiar asa...ce fac printzesele tale? papa Maya? cum reactioneaza Liutza?

Cristina Amaliei...stiu cum e cand nu-i place la doctor...dar trebuie sa mergi cu ea la un ORL-ist...sa nu te sperie cuvantul "operatie"...este mai mult o interventie...si vorba Mameileone,scapati de alte complicatii...ooof puiutii mici!

Laureta,I join the club!...si io is cu spatele in pioneze si am zile cand simt ca ma rup in 2...da' stii ce fac io? trisez un pic...pe langa antiimflamatorul obisnuit(piroxicam)...mai iau si 1 tramadol cand nu mai pot de durere...o zis doctorul sa am grija ca e un analgezic foarte tare(e adevarat-trece durerea imediat) dar da dependentza...e ca un drog...asa ca tre' sa am grija...nu-l iau decat atunci cand simt ca nu mai pot...Las' ca vine ea vara si ne ducem la namol,la innot si sa vezi ce ne trece! si tie si Galustei frumoase

S-a gasit azi un vecin sa dea gauri cu bormasina si Victor se sperie tare de zgomotul asta...in schimb ,cand da cu ciocanul rade...ciudatenii de BB...Am facut un filmulet cu rasul lui la zgomotul de ciocan dar nu stiu unde as putea sa-l plasez ca sa-l vedeti si voi...stie cineva?

la toata gashaca...si la cele care n-au mai dat pe aici,de ceva vreme!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anacami, Sebi e tare scump!

Fetelor, gata, am terminat cu gipsul! Incepem recuperarea! Uf, tare bine e!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen Felicitari! Sa vezi acum ce o sa mai alerge Iustin ca sa-si scoata parleala.

Mamaleone Auzi la puil mic, stie ea ca pleci dupa ce adoarme. Mey, sau prin bb astia cum e cu ritualul de culcare. Io am bagat-o pe Bia aseara in pat fara sa ii mai schimb pampersul, ca abia o schimbasem cu o ora inainte si nu facuse pipi, si dupa ce s-a foit ea putin s-a dat jos din pat a luat unul si tragea de pijamama sa o schimb. E acum am schimbat-o ca altfel nu aveam pace cu ea.

Cius si Bia se speriea de bormasina si bocaneli, da cum la noi in bloc e ceva obisnuit nici nu le mai baga in seama, mai ales ca pe vecinii mei ii apuca taman cand trebuie sa doarma ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Va multumesc pt. aprecieri!
De dormit doarme de obicei singur in patul mare (ii pun bara de protectie); cat a fost "mucios" si se trezea urland am dormit cu el, ori eu ori sotul; a mai dormit cateva zile si la bunica...
La usa se ridica pe varfuri,zici ca este balerin .Intr-o zi,usa de la intrare la bunica era ne-incuiata; noroc ca eram prin apropiere,altfel pleca de acasa !!!

Carmen, ma bucur mult ca ati scapat de gips!Sa vezi ce sa alerge Iustin,nu de alta dar o sa vrea sa recupereze...
Simona,bafta multa cu negocierea!Sora mea mai mare este invatatoare; nici ea nu mai spera sa i-a vreun ban pe aceasta perioada, desi am inteles ca au facut ore in mod normal!Poate se gandesc totusica este luna sarbtorilor, ca doar recuperati ce ati pierdut!
Laura (Mamaleone) cum se inteleg copiii intre ei?ceva lupte se intampla si pe la voi?
Nally, ce mai face Sebi ; ce mai face bunica?
Acris, multa sanatate!
Bebebeca, ai mai fot pana acum la Kidex? Este asemanator cu BabyExpo?Ce mai face Rebeca?Ati terminat cu tratamentul?Ai facut poze cu camera Rebecai?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Si apropo de afara: se urca singur in carucior (super nostim, este ca o maimutica), se aseaza comod si apoi ne spune "la copii, hai la copii"!Daca ar putea, ar sta toata ziua afara!

In rest, face numai nebunii, se urca pe tot ce apuca; acum isi urca scaunelul sau masinuta (masina mai mare,in care se poate aseza) pe pat sau fotoliu; asa ii place lui, la inaltime...Binenteles ca trebuie sa stam cu ochii pe el,sa nu cada cu tot cu ele..Daca suntem intr-o camera, ma uit daca ar putea face vreo prostie; zic: "nu are ce/cum" ; gresit, gaseste el sa faca o prostioara, ceva care nici nu-mi trece prin cap!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cami, tare dragalas Sebi. Rebecutza este bine, acum este in camera ei si, in loc sa doarma, striga dupa mami, face instructie cine stie cu ce, ca tot spune "na-na". Daca vede ca mami nu raspunde incearca cu "meme" sau "bebe" - asa ne spunem sotul meu si cu mine unul altuia. E o scumpa si o iubita. Am facut foto camerei, mai trebuie sa le pun.

Cristina, poate fi de la faptul ca este prea uscat aerul din caera fetei. Inceraca sa pui un umidificator in camera si vezi ce iese. Ni s-a intamplat si noua chestia asta anul trecut, dar am umezit aerul si am scapat.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!
Fetelor, ieri am mers iar la dr, a zis ca-i incomparabil mai bine, dar sa continuam trat. pana joi dimineata. Asa ca udam floricica in continuare. Stiti ca v-am spus ca acum nu mai vrea sa-l legan, se culca singur-singurel (cu mami langa el) Singura pretentie e sa ma tina de mana. Am cel mai cuminte copil, face injectii fara scandal, sta sa-i curat nasul, of, mi se rupe inima de el.

Boneca, nu-ti face griji, Viki o sa prinda din zbor toate cele 3 limbi. Eu sunt cu capul in nori, poate ai povestit si n-am priceput eu, dar mai lamureste-ma, te rog: esti romanca, traiesti in Japonia, dar portugheza ce legatura are? Sotul tau e brazilian sau sunt cu pluta rau de tot?

Acris. stai linistita, toate suntem aici ca sa ne laudam! , Glumeam, nu consider ca sunt laude toate aceste povestioare despre copilasii nostri dragi. Las' ca pe la 15 ani o sa povestim numai despre nebuniile lor, cum fumeaza la colturi sau cum chiulesc! Atunci sa vezi! O pupam pe Amalia cea isteata

Cius, m-au innebunit pozele tale cu zapadaaaaa! Vreau si euuu! La noi in perioada Craciunului incepe sa ninga, asta daca avem noroc, de obicei ianuarie e luna zapezii. Ai dreptate cu banii dupa perioada grevei, avem niste cunostinte, amandoi profesori, si dupa greva asta de 2 sapt si ceva, raman practic fara un salariu in casa.

Carmen, iuhuuuuu, gata, ati scapat, pupam piciorusul lui Iustin cel frumusel, sa-si revina repede-repede!

Anacami, am vazut pozele cu Sebi, frumos baiat ai, manca-l-ar mama!

Laureta, pupam galusca mica si frumoasa!

Irinel, ce mai faceti voi? Danut e bine? Ai ramas datoare cu raspunsul de la ecograf. Acum merg pe baietel, am o presimtire eu asa, asa cum zic ca Diana va avea fetita. Daca iese asa, primesc titlul de Mama Omida clubului? Va pup dulce si te astept cu vesti proaspete!

Monet, ce mai fac printesele tale?

Fetelor, de Grate, Carmenbr mai stiti ceva?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput