Copilasi de Mai - Iunie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Noi tot asa, mai avem o zi si gata, sper eu. Inca mai tuseste, mai rar si cu mai putina forta dar... o da Dumnezeu sa se termine mai repede, ca m-am saturat!

Roxy, interesanta poveste! Mult curaj si hotarare pe tine, intr-adevar, sa pleci asa, singura, la capatul lumii! Bine ca s-a terminat cu o frumoasa poveste de dragoste! ce e mai nasol e ca nu-ti place acolo, dar in timp sper ca vei reusi sa te acomodezi.

Laureta, iti spun eu cu masajul e coooooooool!!! Eu am facut o singura data si e bineeeee!!! Faza e ca eu ma asteptam sa fie un maseor batran si orb (asa-mi imaginam eu) si a fost, de fapt, unul de varsta mea, care arata si bine! De rusine, nici n-am vrut sa ma dezbrac, mi-am ridicat putin bluza, ca ma durea in zona lombara. El a ras si a zis ca trebuie sa-mi maseze tot spatele si ca nu poate prin haine. Am negociat si am ramas cu sutienul pe mine! Sa fi vazut mamaite de 70 de ani ce repede se dezbracau si se uitau cam cas la mine care muream de jena si-n sutien, chit ca stateam numai pe burta. Hai ca deviai rau! Ideea e ca te simti super-relaxat, abia mai stai in picioare dupa masaj.

Carmenbr, ma bucur ca citesti, te asteptam mai des cu vesti despre voi, cand doarme sotul sau nu e acasa!

Irinusha, pupam ingerasul mamos si lipicios!

Bebe Beca, nici o problema, timp mai e de cadouri, important e sa refaceti bugetul!

Diana, eu nu ma bazez pe nimic in pronosticuri, e pur si simplu o chestie de feeling. Pana acum am dat doar o data gres, am zis baiat si au iesit 2 fetite! Sa nu-mi inselati previziunile, sa ma fac de ras pe-aici!

Cius, vad ca greva tot continua! Of, cand eram eu la scoala de ce nu faceu profesorii greva?! Macar o saptamana!

Mai vroiam sa va spun ceva, dar am uitat ce! Ramane pe data viitoare, daca-mi amintesc!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

La inceput vreau sa va spun ca am pus poze noi

Maine la 8.00 dimineata incepe operatia lui soacramea. Ma voi dar sunt sigura ca totul va fi bine.

Pe Julia astazi am prinso intro scena... am fost cu ea la o prietena, Julia la un moment dat sa dus sa se culce in patutul lui fisu , iar el dupa ea sa dus si sa culcat langa ea , noi nu am stiut de la inceput ce fac, dar cand am vazut ca deja de vreo 3 minute este cam liniste ne-am dus in camera si i-am vazut unul langa altu in patut. Prietena mea a spus sa mai astepete putin cu asemenea scene ca sunt cam mici , si sa nu inceapa de acum de facut . asta cam atat despre Julia.

Eu pot sa ma laud ca de la nastere am slabit 5 kg , poate nu este mult dar este ceva. Cand am nascuta pe Julia acum 17 luni, astazi se implinesc , am cantarit 57 kg, astazi cantaresc 53kg imbracata, deci daca as scoate hainele as fi cantarit 52Kg500g. Sunt asa de fericita. Si sa stiti ca nu am tinut cine stie ce regim. Mancam cand imi era cu adevarat foame, fara dulciuri, foarte rar, ultima masa la ora 18.00 si atunci mancam salata fara paine sau cu paine neagra care cica nu are calori si asta tot. Efectul este evident .

Pupici la toate

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Fete, am mai pus 4 pozici. Tocmai le-am primit de la o prietena. Nu sunt ele prea clare...dar
http://community.webshots.com/photo/501972356/510282084OSLZyt

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,
imi pare tare rau ca nu pot fi activa pe-aici - mai intru pe la mamicile proaspete de nov-dec2005 - va citesc cind apuc si sint linga voi, la bucurii si problemutze.
noi sintem bine, atita cit se poate - eu sint chioara de nesomn - maya minca asa-si-asa, ii mai dau completari cu bibe ca-i o fomista clasa intii!:)
am disperari in suflet de to' felu': fete, servici, mutat, doamne, oare o sa ma vad o data la casa mea in liniste?! ca parca prea multe s-au adunat si am senzatia ca singura nu le pot da de capat..... mai pling uneori, dar am inca hormoni dantzuitori in mine:).
doamne da sa fim sanatosi! ceea ca va doresc si voua, cu toata inima!

va pup cu tare mare drag......................................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.05)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna seara la mamici sau mai bine buna dimineatza.Io tot cucuvea de noapte.
Am fost la doctoritza de familie sa vorbesc despre fizio.Mi a vazut si radiografiile si a zis ca aproape nu se cunoaste spondiloza,da pi mine ma doareeeeee.Adevarul e ca am facut gimnastica sportiva de performantza de la 6 ani la 14 ani si am luat de a cazaturi si bufnituri la greu si acum se resimt la coloana.
De fizio o sa intreb chiar aici la Titan mi a dat trimetere.Si luni ajung la Elias la doctoritza super buna,doamne ajuta se fie bine.
Inisa ma sacait toata ziua e maraici suparici,ce mai.

anacami mersi mult de linkul cu Victor Babes.deja fac o lista cu diferite locuri si sa vad la sfarsit unde incep.

mephala cum e Iustin fara gips???cred ca zboara

Diana ooof varicela.Poate scapati totusi.Apropo tu ce vrei sa fie bebe?

monet mamica frumoasa si obosita .Sa vezi tu cand ai sa te asezi la casa ta cu 2 printzese si cu tati ce bine va fi ,ai sa uiti tot.Pupici multi.

bertha maseor tanar ,cred ca prelungesc fizio

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dimineata dragele mele!

Mona, te pupic dulce, dulce de tot. Draga de tine....
Lasa ca o sa rezolvati voi toate astea. Nu mai plange, te rog.
Esti o femeie puternica. Fi pana la capat! Si poate reusesti sa te odihnesti mai mult.

Asa cum spuneai si tu, sanatate sa fie.
Pup dulce pe Maya mancacioasa si Liuta printzesuca.

Laureta, sanatate maxima !!!

Sunt fericita. Azi ma duc si o iau pe AMalia acasa. Asa ca avem week-end prelungit !!!!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna mamici dragi!

vai,ca o zi-doua nu am intrat pe Net ...si s-au adunat la pagini de citit...Ma bucur insa de toate vestile bune...
Amy vine acasa,Ericva primi o superba masinuta electrica de Craciun(cel putin asa cred din poza),Mayapapa supliment(lasa Mona,ca vine ea vremea sa recuperezi toate noptile astea nedormite si atunci sa vezi cum o sa te simti cu 2 printzese!),Iustinzboara fara ghips,Laureta,masata de ...cine trebe'...Bia mica,...aha...face "ordine" ca si Victor...in urma lor parca ramane ca dupa Katrina,Julia mica face "prostioare",Dianae bine cu "samburelul" care incepe sa se vada prin pantaloni...(bafta cu Varicela...insa din cate stiu,bolile copilariei sunt mai usoare la varste mici...nici nu stiu ca sa iti urez,sa o faca Vladut acum,sau sa scape...Victor a avut rubeola,dar o forma atat de usoara,incat acum ma bucur ca am scapat de ea),Dariusscapa in sfarsit de floricica astazi(pup dulce Frumusetea Rara Curajoasa),Ioana-succes la refacerea bugetului cat mai grabnica,in vederea Craciunului,Crisulet e bine iar mami Irinusha,si-a gasit camera digitala mult dorita(apropo,ce fel e?),Mamaleone,binedispusa mereu si in forma-Felicitari!Roxy-mereu entuziasta si Vicki o scumpete mica...ce mai...numai lucruri faine de citit!... si la toate mamicile si copilasii nazdravani!

Despre noi,numai bine,suntem bine-sanatosi,insa am si eu un off...Victorasul meu NU zice mama....Spune tata,Oi(cred ca Roxi)...iar mie imi spune ADA...(io sunt aia care "aduce" sau care "da"...ca mereu ii zic "uite ce-ti da mami"...)...eh-asta e...o zice el odata si odata si mama...Si mai nou,a devenit tare rasfatat...daca nu ii faci pe voie imediat,incepe si plange-urla,de se aude pana in Africa-cred...ne cam joaca astia mici!...io tot zic ca e prea mic inca sa incepem educatia,dar oare asa o fi?
No,va doresc la toate o zi super buna,cu multe bucurii in ea!Va

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua la toata lumea!!!

VA mai amintiti de mine? Am scris pe aici, dar cam rar!! In schimb v-am citit destul de des!!!
Vroiam sa o felicit pe Mona pentru ce-a dea doua printeza! Mona sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!!!Este o scorpiuta? (Am si eu una acasa. La inceput aceasta zodie ma ingrozea, dar de cand o am pe Ioana am impresia ca este printre cele mai bune zodii pentru fetite).
In alta ordine de idei:Maria mea este bine, este o nebunatica. Nu vorbeste atat de mult cat vorbea sora ei mai mare la aceeasi varsta, dar avand in vedere ca in timpul zilei aude o limba (franceza-la dadaca ei) si seara aude o alta limba (romana -cu noi), eu cred ca spune destule. Are 10.800 Kg si o inaltime de 80 cm. Singurul lucru mai -sa zicem- neplacut pentru noi, parintii, este ca este foarte incapatanata. Pentru ea cuvantul NU inseamna Da. Vrea sa faca numai ce vrea ea, iar daca nu faci ce vrea ea incepe sa muste sau sa dea cu capul. Mi-a ars de cateva ori cateva capete in gura!!! In rest nu pot sa ma plang.
Cam asta este despre noi!!!

Va pup si va trimit multe pupicuri si piticilor vostri!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna sa va fie inima

Noi suntem cam stresate,ies 2 canini si o maselutza si e tare matzaita si ma scoate din,e bine totusi ca doarme noaptea!Am vrut sa ma apuc de curatzenie dar nici o sansa ,nu am voie
DIANA sa inteleg ca nu a avut efect retzeta de la mine ,ami pare sincer rau DOAMNE ajuta sa se faca bine,iar cu varicela ,sa treaca repede ,repede! pe Samburelul l-am vazut si eu!
Fetele azi nu sunt inspirata sa scriu nu sunt de obicei dar azi chiar nimic nu merge!Era sa uit, am sunat in tara la doc lui Viki si mia spus sai dau2 pic de vigantol pe zii pana la 1/5 si gata scapam!

Va pup dulcic pe toate si pe
Roxysi Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/pli_vic_ella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am intrat doar ptr. un moment.

Operatia lui soacra a reusit, se simte bine.

Ieri seara mi sa rupt o bucata de dinte, am fost la dentist , miau spus ca nu au timp si sa vin dabea maine, iar eu nu ppt sa vorbesc ca mi sa facut rana cred ca pe limba, nici nu pot sa mananc bine , mau inscris dabea maine seara la ora 18.00.

Chiar acum am primit carticele care le-am cumparat ptr. Julia, o sa stam si o sa invatam animale, zarzavaturi, masini si altele. sper sa o intereseze.

Trebuie sa va parasesc pupici

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput