Mamici de mai-iunie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
raalucutza spune:
ina ioana fii atenta!!!pe 12 august mi-am venit ultima data stopul!pe 18-19 a fost conceptia si de atunci zic....18aug-18sept =o luna.....si tot asa.....chiar nu stiu in ce sapt sunt ca m-a yapacit de cap toata lumea,inclusiv doctorita mea!dar stai linistita ca marti voi afla si promit ca veti fii primele care afla!ca-i atre greu su lunile astea,oridecare ar fii ele...de 30 sau 31 de zile!hehehehehhe
raluca
raalucutza spune:
aaaaaaaaaaa si am intrat sa va spun ceva si ma-m luat cu altceva!a inceput sa mi se vada burtica si sunt super mandra de ea!il iubesc pe toingonel!eu asa ii spun ca am citit ca la varsta asta principala lui preocupare e sa se invarta de colo colo lovindu-se de peretii uterului!si parca il si vad.....toing...toing....asa incet in ritm de vals!
raluca
inaioana spune:
Nu m-ai lamurit totusi! Adik daca am o luna si ceva sunt in 2 luni sau nu? In fine, prefer saptamanile..
Da, si eu am citit de bb ca acuma a inceput sa caute sfarcul. Si m-am gandit, saracutzul, are ceva de cautat, s-a apucat cam devreme...
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
raalucutza spune:
inaioana ce rapida ai fost!ma crezi ca nu te pot lamuri daca si eu sunt in ceata!!!hehehe!!!sper sa mi se faca lumina curand!dadada si asta am citi cu cautatul de sfarc!interesant!de fapt ce nu e interesant in toata aceasta perioada???poate doar greturile noastre!!!!
raluca
cypocs spune:
RALUCA, asa cum calculezi ti calculeaza si doctorul meu INAIOANA , fii atenta:la mine UM a fost 8 august , deci cam pe 18 august a avut loc ovulatia , adica si conceptia .Ei , pe 18 septembrie eu am 1 luna , pe 18 octombrie am 2 luni , pe 18 noiembrie am 3 luni etc.Deci afla ziua conceptiei (10 zile de la UM) la mine 18 si apoi in functie de aceasta data eu implinesc pe fiecare 18 ale lunii cate o luna.
RALUCA, toata lumea calculeaza altfel :cand ai avut ultima menstruatie(prima zi a ultimei menstruatii), la mine 8 august , de acolo calculezi saptamani(nu de cand s-a terminat menstruatia, ci de cand a inceput)si sarcina va dura 40 saptamani .
Tot pe saptamani calculeaza si altii dar de la conceptie.Adica:aduni 10 zile de la UM afli ziua conceptiei , de ex 18 august .De la aceasta data aduni 38 saptamani si afli data probabila a nasterii .
Ati inteles ceva?![]()
ALIA
Darria spune:
Buna dimineata ![]()
Aha, deci asa se calculeaza luna: o luna de la concepere si nu o luna=4 saptamani(asa calculasem eu). Cel mai sigur e sa calculez varsta sarcinii in saptamani.
Abia astept sa simt micutul "pestisor" 
Un sfarsit de saptamana placut mamicute si burticute 
12 saptamani de la concepere ![]()
cypocs spune:
RALUCA, tu ai avut UM 12august , de atunci sunt exact 14saptamani si 1 zi .
Daca calculam pe luni (ca doctorul meu), atunci adunam 10 zile si dam de CSF(CONTACTUL SEXUAL FERICIT), adica 22august , astfel pe 22 septembrie ai 1 luna , pe 22 octombrie ai 2 luni , pe 22 noiembrie ai 3 luni implinite .(eu nu prefer acest calcul )Toata lumea calculeaza pe saptamani de la UM
ALIA
raalucutza spune:
hai sa vezi ca ai fost mai clara ca nicicand...dupa cum spui tu pe 20 noiembrie as avea 13 sapt!am calculat pe calendar! si dupa ce am de la doctor tot acolo bate!am fost pe 27 oct si aveam 10+0...tot pe calendar pe 17 noiembrie am facut tot 13 sapt!asa ca pe acolo sunt!.nu e tocmai greu dar nici usoar!de marti iti promit ca o sa stiu excat cat timp am!nu de alta dar parca as vrea sa ma uit si eu la odiseea sarcinii in 40 de sapt si sa stiu exact in ce sapt sunt si cum se dezvolta fatul!pupici
raluca
raalucutza spune:
CYPOCS esti o scumpa ca ma inveti!multumesc mult mult de tot!dar mie imi e un pic greu aici ca nu am contact cu persoane decat cu voi...limba nu o stiu ca sunt de putin timp aici asa ca nu pot intreba pe nimeni nimic...sotul meu este cu mine peste tot-este singurul barbat care mi-a vazut ovarele heheheeh-si pt mine ca pot vb cu voi este un dar1si cand vad ca vreti sa ma ajutati si chiar si reusiti,ma bucur enorm@!
raluca
Amonar spune:
Fetelor vad ca am fost harnicute iarasi si am umplut 10 pagini. In weekend nu voi fii asa activa deci va invit la un nou capitol, capitolul nr 12!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62243
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amonar2002/my_photos